|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| Buna ma numesc NELI si am 31 de ani,de 6 ani incerc sa am un bebe dar nu vine,uite asa imi inec eu amarul in fiecare luna si ii scriu scrisori la ingeras poate vrea sa vina
Buna ingeras
Offf ingeras unde esti,trebuia de mult sa fii in bratele mele. Ai cam intarziat la intalnirea cu mami si tati. Alte femei merg pe strada cu copilu de mana si unul in burtica,alti copii alearga,altii se joaca,dar tu unde esti Inima mea este franta,cosmarul a cedat in visul meu,dar visul meu este sa te vad pe tine,cum razi sau plangi ca iti este fomitza. Fara sa vii am invatat ce inseaman sa-ti fie dor Stii ingeras,cand se naste un bebelus ma duc si ii soptesc la ureche"pe ingerasul meu nu l-ati vazut cand si-a luat biletul sa vina si el la mami" Adorm cu tine in gand si te visez,dar dispari deodata ce ma trezesc. Oare cand am sa ma trezesc cu glasul tau. Sa strigi mami sau tati. De 6 ani de zile te asteptam in fiecare luna,dar tu nu vrei sa vii,esti suparat pe mine Ei bine daca nici dupa scrisoarea asta nu te-am convins sa vii,tu stii. Dar nu uita ca o sa ai o mama buna si care te iubeste si te asteapta pana va imbatrani. Dar ar fi bine daca ai veni de curand sa-i facem si lui tati o surpriza.
Te iubesc si te astept |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Hai dragalasule la mamii! Minunat jurnal.Sa va ajute Dumnezeu sa aveti un copilas frumos si sanatos! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Ebruli,ma bucur ca ai jurnal si acuma cand totul este pregatit adica ne-ai gasit si pe noi sunt sigura ca ingerasul va veni rapid ! Va doresc ca rugaciunea sa se indeplineasca cat de curand! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| igerash:sa dea Dumnezeu,e cam incapatinat bebe nu vrea sa vina
shirel:daaa poate voi imi purtati noroc si o sa vina si bebe |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Dumnezeu sa te ajute,sa ai un bebe! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ebruli, ce mai e cu tine? A aparut bebe? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| enbruli iti doresc din inima sa vina bebele,scrisoarea ta m-a facut sa dau putina apa la soricei |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Craciun fericit!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
|  |
|
|