JURNALUL DE SARCINA AL MAMEI SHIREL
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, July 15, 2010 10:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Wooow cum nu am reusit sa-mi termin jurnalul cred ca am trecut la acel de galerie.Ce bine este cand povestim totul uite ce nostalgie ma apucat acuma cand l-am recitit.Mela hohot sa intri sa vezi ce ai scris ca-ti fac pofta de al treilea sic hohot .
ce sa spun Oshry peste o luna implineste 2 ani nici nu-mi vine sa cred si uite ca al treilea este deja pe drum.
Sfarsit!!!
sweet angel
Scris: Thursday, July 15, 2010 11:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
si eu l-am citit odata si nu avea final .
acum are.
Mela
Scris: Friday, July 16, 2010 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,suntem gand la gand,am citit jurnalul asta acum vreo 3-4 zile,nu stiu ce mi-a venit atunci,dormeau copiii de amiaza,eram mai libera...cred ca functioneaza telepatia intr-o anumita masura de te-ai gandit si tu la el ras
Irinuca
Scris: Friday, July 16, 2010 9:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Pai si poze? sa vedem cat era burtica luna de luna? Puuuupici multi la o mamica de nota 10! Cafea neagra zici.... sa stiu sa evit data viitoare ras
shirel
Scris: Friday, July 16, 2010 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Irinuca wrote:
Pai si poze? sa vedem cat era burtica luna de luna? Puuuupici multi la o mamica de nota 10! Cafea neagra zici.... sa stiu sa evit data viitoare ras

Mami pozele le postam la jurnalul nostru fiindca erau poze de familie.Beti cafea neagra ?Pentru fetitze mananca multe lactate ,pentru baietei carne de vita ,carne rosie !Cu Oshry am fost mare de tot s-a nascut 4.50.

Mela,drept sa-ti spun si eu ma gandesc de mult sa intru sa citesc deci inca de atunci avem noi telepatie de fapt eu ma gandesc mult la tine si te amintesc cateodata cand vorbesc cu Yohanan asa ca nici nu ma mira acest lucru intre noi!ras pupici pupici pupici iloveyou Esti una dintre fiintele tare dragi noua chiar daca nu te cunoastem si sunt sigura ca atunci cand ne vom intalni vom fi cca prietene de o viatza.Eu din totdeauna cred ca nimic nu se intampla aiurea pe lumea asta totul are un rost si fiindca ne-am cunoscut ceva ne uneste!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.