JURNALUL DE SARCINA AL MAMEI SHIREL
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Monday, July 7, 2008 1:35 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Shirel, computerlove computerlove computerlove .
shirel
Scris: Monday, July 7, 2008 10:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
multumesc din inima fetelor,totul are sa fie ok,mai ales daca au sa ma drogheze astia la spital va dati seama cit de ametita sunt acuma cum voi fi dupa!hohot hohot
cum spunea si Cristy la noi stai in spital 2-3 zile depinde de situatie,cit despre Eden
cred ca va fii lipita de bebelus,ieri nu o mai puteam lua de acolo si tot drumul pina acasa la pomenit.Am sa revin maine cu poze
de la spital.
Am avut o noapte foarte grea cu dureri sub
burta si nu am putut sa inchid un ochi.De aceea cred ca se va naste mai repede fiindca
este foarte energetic si am impresia in fiecare zi ca vrea sa iasa nu are astimpar inauntru.
Va iubesc pe tote si sa vedeti ce va mai bombardez cu fotografii pe urma!computerlove computerlove computerlove computerlove

Cristy va astept la brit
cu nerabdare!Botezul cred ca-l facem intai acasa si pe urma petrecerea dupa o luna cred
,chiar nu vrea sa le fac impreuna ,nu mi s-a
recomandat!coeur coeur coeur
Mela
Scris: Monday, July 7, 2008 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,mami,nu mai e mult,burtica e tot mai mare,se intind muschii si te cam doare,dar o sa uiti de astea cand o sa-ti tii amandoi copilasii in brateangel
eu abia astept poze cu Eden si bb cel mititelmajoreta majoreta v-ati hotarat asupra unui nume?
shirel
Scris: Monday, July 7, 2008 10:14 PM
Nivel

c-am greu dar cred ca da!dar cred ca atunci cind am sa-l vad voi sti exact daca
acesta este numele sau ce alt nume i se potriveste.....intre timp pentru noi este
OSHRII nu stiu inca cum se scrie in engleza dar in ebraica
inseamna fericirea mea!
dya
Scris: Monday, July 7, 2008 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Frumos nume...adica semnificatia lui.love love love Si eu abia astept sa vad pozici cu Eden alaturi de fratiorul ei.topai topai topai
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 8, 2008 12:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Hai Shirel! :801: mai e putin si-ti vezi mandretea de baietel in brate, totul va fi bine.
Frumos numele!floare3 floare3 floare3
shirel
Scris: Wednesday, July 23, 2008 2:30 PM
Nivel

Dupa cum v-am mai spus sunt acuma in saptamina 37 si 5 zile si dupa spusele medicului bebele cantareste 3.200.
In general ma simt bine si de vreo 3 zile fac exercitii cu Epi-no si-mi este chiar foarte usor,mult mai usor decit prima data
ceea ce cred ca-mi va ajuta mult la nastere.
Mi-am facut si analizele la urina si singe si totul este OK.
Dorm din ce in ce mai rau adica ma duc la pipi de 10 ori pe noapte si ma cobor din pat
ca un elefant.hohot hohot ,despre caldura nici nu mai vreau sa va povestesc ca v-am inebunit,multumesc lui D-zeu ca am aer conditionat ca daca nu o luam raznabanghead
Am facut si ultimele pregatirii ,geanta ptr,
spital deja este pregatita,am adus in dormitorul nostru leaganul ptr.asta mic,i-am
cumparat totul in albastru pentru el ca sa nu-i las totul pe capul lui Yohanan.Eden simpte si ea ceva si era tare bucuroasa cind a vazut leaganul in camera :ptr. Eden,Ptr,Eden ea a crezut ca se muta la noi in camera.sorry sorry sorry mami dar nu este
pentru tine,pentru bebe.ras
De atunci in fiecare zi cind intra la noi in camera spune pentru bebe,pentru bebe.
Scumpica de ea,este asa de cuminte.iloveyou iloveyou
Nu mai vrea luata in brate fiindca stie ca mami nu poate si ca-i este greu,isi duce singura pampers-ul la gunoi si chiar incearca sa mature in casa.hohot hohot numai
ca mami sa fie bucuroasa.
Ce s-a va spun fetelor sunt tare fericita si
as fi bucuroasa sa stiu ca toate suntem si simtim aceasta fericire pe care o am eu.
Un sot intelegator si iubitor si o fetita minunata.Ma uit la ei cu drag si nu-mi vine sa cred ca sunt ai mei,eu care eram o nebunica si-mi placeau distractiile si tot
timpul eram independenta faceam ce vroiam iata-ma indata si mamica la al doilea.Superb!
In ultima vreme chiar am iinceput sa iesim
la sfirsit de saptamina numai eu cu sotul
ca doi indragostiti cum o faceam din totdeauna la un film ,la un club si asta chiar ma face sa ma simpt ca o adolescenta
vesnic iindragostita!coeur coeur
Mela
Scris: Wednesday, July 23, 2008 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,ce fetita scumpa,intelegatoare si inteleapta poti sa ai,parca o vad pe Larisa inainte sa nasc si dupa ce l-am adus pe Mihaita acasa,ma imita in toate,legana bebele ei de jucarie,il plimba in port bebe prin casa,ii canta...parca o vad si pe Eden facand la felhearts
Ely
Scris: Wednesday, July 23, 2008 4:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Shirel imi place mult numele ales de voi pentru bebica.love majoreta .
Eden un pupic mare de la mine si Karina pentru o fetita frumoasa si cuminteee tare.
Shirel nastere usoara si abia asteptam poze si impresii cu familia ta draga.pupici computerlove majoreta majoreta majoreta
Alina
Scris: Wednesday, July 23, 2008 4:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Shirel, te imbratisez cu drag. computerlove computerlove computerlove
shirel
Scris: Wednesday, July 23, 2008 5:07 PM
Nivel

sami wrote:
Shirel,ce fetita scumpa,intelegatoare si inteleapta poti sa ai,parca o vad pe Larisa inainte sa nasc si dupa ce l-am adus pe Mihaita acasa,ma imita in toate,legana bebele ei de jucarie,il plimba in port bebe prin casa,ii canta...parca o vad si pe Eden facand la felhearts

Sint sigura ca va fi la fel!pupici angel pupici

Ely pupicii si de la noi
pentru Karinutza si mamica ei!computerlove computerlove computerlove coeur coeur

Alina,tu tot timpul ai un
loc rezervat in inima noastra!computerlove computerlove coeur coeur
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 23, 2008 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
draga de Edencomputerlove computerlove computerlove
mult a fost, putin a ramas si va veni si baietelul
Shirel multi pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
shirel
Scris: Thursday, July 31, 2008 5:48 PM
Nivel

Dupa cum v-am mai spus in fiecare zi fac exercitii cu Epi-no care merg din ce in ce mai bine dar cu dureri de nastere ce mai.
Imi aduc aminte cum a fost si la Eden .
Nasterea a fost fara dureri aproape fiindca nu le-am simtit de la aceste execitii.
Deci vreau sa va spun ca am ajuns intr-un
timp foarte scurt la peste 8 cm latimea
balonului ceea ce este foarte bine ,dupa cum v-am spus trebuie sa ajung la 10 cm dimensiunea unui cap de bebelus la nastere.
Eu am inceput sa am dureri foarte mari de la burta care coboara in jos,noaptea aproape ca nu mai dorm si o petrec intre toaleta si dormitor ras Yohanan nu are nici o treaba el nu aude nimic.Pozitie normala de dormit de mult nu mai gasesc ,dorm
jumatate de noapte normal si cealalta jumatate ma intorc cu capul la picioarele
lui Yohanan ,ceea ce a facut sa i-au si un picior in bot de la el(macar in somn sa-mi
traga una)hohot .
Binenteles ca am ajuns sa dorm ca sultanul ala din poveste cu o mie de perne sub cap ,sub picioare ,intre picioare asa ca am
aruncat in bietul om la miezul noptii cu
perne in cap de a crezut ca inceput nu stiu
ce razboi!hohot hohot
Asta este dar nimic nu se compara cu fericirea si cu zimbetul bebelusului cind ti-l pune in brate,atunci uiti de toate durerile pe care le-ai avut si de toate
greutatile vietii.Ma uit la Eden cu asa dragoste cum vine si pupa burtica si spune mami....bebe,bebe ca sunt pregatita sa fac
cite unul in fiecare an(mai stiti?)
raly
Scris: Thursday, July 31, 2008 9:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Shirel,da tare comica mai esti..pana in ultima clipa!Iti urez mult succes,sa ai o nastere usoara si abia astept sa vad pozici cu bb!computerlove computerlove
Fluturas
Scris: Thursday, July 31, 2008 11:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
shirel,tot citesc ca scrii de exercitiile astea,cred ca e foarte interesant si te ajuta mult,nu?sunt tare curioasa cum vei naste,desi eu iti doresc sa nasti cat mai usor.imi place de tine ca esti atat de optimista,eu pe toata perioada sarcinii ziceam ca nu mai fac copii nicioadata,nu mi-a placut perioada sarcinii
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.