Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Shirel, draga de tine , ultimul trimestru e mai greu. Ma bucur ca bebe s-a dezvoltat frumos si ca sunteti sanatosi, asta e cel mai important. Iti doresc sarcina usoara in continuare si va trimit putina racoare din Iasi, ca a plouat si tare bine e. Pupici mamicii, burticii si motzatei Eden |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Sarcina usoara in continuare Shirel!!De cate ori iti citesc jurnalul tau de sarcina retraiesc clipe minunate!!Sa ai parte de o nastere asa cum iti doresti!! Noi suntem alaturi de tine!
|
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va iubesc pe toate!:013: :013: :013: |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Sarcina usoara in continuare,Shirel!Pupici pe burtica ! |
|
| Multumim mult,deea3184si noi pupam printesica Ariana. Are un nume superb!La noi este Yarin si chiar ma gindeam ca este foarte frumoas pentru baietelul nostru. |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| hai Shirel, ca mai e un pic si iti tii baietelul in brate sarcian usoara in continuare pupam burtica frumoasa |
|
| Astazi intr-un tarziu am primit in sfirsit raspunsul de la socrul meu ca el sa fie nas. Sensibilul de el,se temea sa nu lesine cind il taie pe micutz.Toata familia sunt niste sensibili in afara de un frate de a lui Yohanan care lucreaza in armata ca medic de urgenta. tin totodata sa-mi cer scuze in fata lui Haim,sotul lui Cristy dar promit ca urmatorul baiat el va fi nasul lui. Haim, sliha,sliha,sliha dar iti ramin datoare.
Cit despre mine azi am fost in vizita la prietena mea care a nascut,binenteles ca impreuna cu Eden,a facut niste ochisori cind l-a vazut pe bebe si vroia sa ramina cu el. Asa ca multe probleme nu cred sa am cu ea fiind foarte bucuroasa cind a vazut o camera de bebelusi plina care plingeau! Eu ma simpt din ce in ce mai grea ,dar dupa ce am auzit cit de usor a nascut prietena mea natural dar i-au dat un fel de gaz sa respire care se da de obicei la dentist.Aici se numeste gazul risului ,si ce a fost mai durere ca ea nu a simtit nimic dar in schimb sotul ei ridea in hohote(se drogase,asa ca nu l-a mai interesat nici o nastere nimic) .Am planuri rele asupra lui Yohanan! Ce s-a va mai spun fetelor,ca imi numar zilele de abia astept si chiar sper sa fie inainte de termen.Saptamina viitoare am sa vad daca bebe al meu este deja pregatit de iesire adica daca s-a intors cu capul in jos, si sper ca totul sa fie Ok. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,sa fii pregatita in orice moment,la a doua sarcina bebe poate sa vina mai repede,cel putin Mihaita al meu s-a cam grabit,a venit cu putin inainte de termen eu cred ca o sa ia probleme sa o dezlipesti pe Eden de pe bb,nu ca n-o sa-l accepte,tare drag o sa-i fie cat se sta la voi in spital dupa nastere? Eden a mai ramas fara tine mai multe nopti? te pup! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Shirel,mai ai un pic si vine bebe Sarcina usoara incontinoare |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Sarcina usoara in continuare. pupam si noi burtica. Nu e o regula ca bebe 2 sa vina mai repede. La mine a fost invers. Ahmad a venit la 38 saptamani , iar Celine la fix 40. Si mie mi-au dat gaz de care zici Shirel, si chiar ajuta dar te cam ameteste. eu chiar am vomat ca am tras prea tare si m-am ametit de tot Curaj si abia asteptam sa il vedem pe micutul fratior al lui eden. |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Shirel stai linistita, locul nasului este a unuia din familie, oricum vom veni la brit
Ma bucur ca prietena ta a nascut usor
Sami la noi se sta in spital 2-3 nopti maximul daca nu este cezariana
Shirel ... 40 days to go !!!!
Hai ca nu mai este mult :018:
Sa ai o :023:
Pupap burtica de baiat |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote: Ce s-a va mai spun fetelor,ca imi numar zilele de abia astept si chiar sper sa fie inainte de termen.Saptamina viitoare am sa vad daca bebe al meu este deja pregatit de iesire adica daca s-a intors cu capul in jos, si sper ca totul sa fie Ok.
Lasa, iubita, sa fie la termen- ca-i mai bine pentru bebe. Te cred ca nu mai poti si ca e din ce in ce mai greu. Nici pentru mine sarcina nu e o binecuvantare. Noroc de satisfactia si de fericirea de dupa, de minunea mica, altfel...
Sarcina usoara in continuare! Mai e putin... |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel sarcina usoara in continuare si nastere usoara.Mult a fost putin a ramas pana la marele eveniment. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Shirel,mai ai putin si iti vei tine minunea in brate! Stiu ca spre final e mai greu si creste nerabdarea , dar ma bucur eu deja de fericirea pe care o vei simti cand iti vei tine comoara in brate! Pupici pe burtica! |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Sarcina usoara in continuare si multi pupici dulci pe burtica Nastere usoara si abia asteptam sa vedem poze cu bebelusul |
|
|