Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am fost la control astazi ,totul este in regula ,are peste un kilogram si totul decurge normal.Mi-a dat sa-mi fac un vaccin pentru ca am RH negativ, la Eden nu am facut fiindca Yohanan are si el Rh negativ dar doctorul cred ca a uitat asa ca m-am facut si cu un vaccin. Pe urma trebuie sa fac o analiza (nu stiu daca se face in Romania)in care iti da sa bei un pahar cu glucoza si apa (toate spun ca este foarte gretzos)mie sincera sa fiu mi-a placut si trebuie sa astepti o ora si dupa aceea faci analiza singelui sa vada cit zahar ai.Nu am auzit de asa ceva in Romania,voi ati facut? Astazi am ris cu doctorul cit de mare este .....la al meu din burta si vreau sa spun ca am vorbit numai prostii la adresa lui ,dar oricum mai are pina il ajunge pe taty! 
Ma bucur sa sinteti alaturi de mine in acest jurnal,imi sinteti de mare folos sufletesc! Sami mamy multumesc mult de incurajare,stiu ca Eden are sa fie o surioara buna,nici la tine nu a fost diferenta mare intre copilasii tai si stiu ca vorbesti din experienta dar si tu te-ai grabit ca mine nu?Nu ma intreba,daca si tu te gindesti la al treilea este normal, dar eu nebuna de mine nici nu l-am nascut pe al doilea si ne facem planul la al treilea sau chiar al patrulea(gemenii)dar peste ceva timp. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| shirel wrote:... Pe urma trebuie sa fac o analiza (nu stiu daca se face in Romania)in care iti da sa bei un pahar cu glucoza si apa (toate spun ca este foarte gretzos)mie sincera sa fiu mi-a placut  si trebuie sa astepti o ora si dupa aceea faci analiza singelui sa vada cit zahar ai.Nu am auzit de asa ceva in Romania,voi ati facut?...
Eu am facut. Gretos. Vrea sa vada daca ai diabet. Eu nu stiu de ce medicii astia se gandesc repede la diabet cand iei mai multe kilograme in timpul sarcinii... |
|

| La noi este obligatoriu de facut! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel sarcina usaora in continuare cat de curand iti calcam pe urme . .Si eu am baut acel pahar cu paopa si indulcitor,dar a fost tare gretos dimineata pe stomacul gol m-am chinuit tare pana l-am baut,parca si acum ii simt gustul. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Shirel sarcina usoara in continuare cat de curand iti calcam pe urme . .Si eu am baut acel pahar cu apa si indulcitor,dar a fost tare gretos dimineata pe stomacul gol m-am chinuit tare pana l-am baut,parca si acum ii simt gustul. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Angelica, . |
|

| Joi am fost la analize generale si la baut paharul cu glucoza.Am asteptat o ora dar bine ca am avut ce sa citesc si asa timpul a trecut mai repede. Ce este bine ca nu am trebuit sa beau pe stomacul gol cum mi-au spus la sarcina cu Eden chiar colegele mele unde lucram Rezultatele inca nu le am ,dar analiza singelui mi-a aratat ca am hemoglobina 11,5 ceea ce este c-am mica si cred ca sint anemica de aceea am si starile astea de oboseala generala si slabiciune.Ciudat i-au si fier si chiar maninc cum trebuie.Am sa incerc sa i-au 2 tablete cu fier pe zii. In rest sint ok,cresc in greutate si eu si asta mic.Sint inca in cautare de nume ,nu ne-am hotarit inca cum are sa-l cheme. Am inca o grija care daca incep sa ma gindesc la ea mi se taie picioarele. La noi la evrei se face taierea imprejur la 8 zile ,cred ca ati auzit de asta ,este botezul la noi si eu moooooooor numai cind ma gindesc cit e de mic la 8 zile.Am fost de multe ori si la prietenele mele cind au avut botezul cu baietii lor dar nu am simtit asta pe pielea copilului meu. Oricum eu una nici nu ma prinde in camera ,nu vreau sa vad cu toate ca sint asa rezistenta si foarte puternica din fire dar stiti cind este vorba de copilul tau si mai ale ca-l taie ,gata mi se descarca bateriile. Dar ma amagesc eu singura ca m-ai am timp pina atuncea si sper sa-mi treaca frica . |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| shirel wrote:Joi am fost la analize generale si la baut paharul cu glucoza.Am asteptat o ora dar bine ca am avut ce sa citesc si asa timpul a trecut mai repede. Ce este bine ca nu am trebuit sa beau pe stomacul gol cum mi-au spus la sarcina cu Eden chiar colegele mele unde lucram Rezultatele inca nu le am ,dar analiza singelui mi-a aratat ca am hemoglobina 11,5 ceea ce este c-am mica si cred ca sint anemica de aceea am si starile astea de oboseala generala si slabiciune.Ciudat i-au si fier si chiar maninc cum trebuie.Am sa incerc sa i-au 2 tablete cu fier pe zii. In rest sint ok,cresc in greutate si eu si asta mic.Sint inca in cautare de nume ,nu ne-am hotarit inca cum are sa-l cheme. Am inca o grija care daca incep sa ma gindesc la ea mi se taie picioarele. La noi la evrei se face taierea imprejur la 8 zile ,cred ca ati auzit de asta ,este botezul la noi si eu moooooooor numai cind ma gindesc cit e de mic la 8 zile.Am fost de multe ori si la prietenele mele cind au avut botezul cu baietii lor dar nu am simtit asta pe pielea copilului meu. Oricum eu una nici nu ma prinde in camera ,nu vreau sa vad cu toate ca sint asa rezistenta si foarte puternica din fire dar stiti cind este vorba de copilul tau si mai ale ca-l taie ,gata mi se descarca bateriile. Dar ma amagesc eu singura ca m-ai am timp pina atuncea si sper sa-mi treaca frica .
Deci ti-au facut testul de glicemie provocata,asa se numeste,mie nu mi-au facut analiza asta...pentru ca la analizele de sange mi-a iesit glicemia in limite normale. Mananca si tu spanac si asociaza-l cu ceva citrice,ca sa se absoarba fierul,sa nu cumva sa te constipi de la prea multe tablete cu fier. Nu te teme de circumcizie ca totul va fi bine! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| shirel wrote:... Am inca o grija care daca incep sa ma gindesc la ea mi se taie picioarele. La noi la evrei se face taierea imprejur la 8 zile ,cred ca ati auzit de asta ,...
Ce e asta? 
Lasa ca numele il gasesti tu pana la nastere In rest, odihna si sanatate maxima! |
|
|
Circumcizia,taierea preputului la baieti... |
|

| KiKi.mami sa nu lesini! Aici la noi majoritatea copiilor de sex masculin o au taiata de la virsta de 8 zile,deci cine face asa ceva are pregatire si fii sigura ca mi-l aduc pe cel mai bun dar .....inima de mama tot lacrimiaza fiindca -l taie in carne vie . .
Oana si la mine glicemia a iesit normala dar la noi este analiza obligatorie intre saptaminile 24-28. |
|
| shirel wrote:KiKi.mami sa nu lesini!  Aici la noi majoritatea copiilor de sex masculin o au taiata de la virsta de 8 zile,deci cine face asa ceva are pregatire si fii sigura ca mi-l aduc pe cel mai bun dar .....inima de mama tot lacrimiaza fiindca -l taie in carne vie .  . Oana si la mine glicemia a iesit normala dar la noi este analiza obligatorie intre saptaminile 24-28.
Da,asa e,insa acest ritual a fost facut dintr-un concept atat religios,cat si de igiena,asa ca,nu te stresa...e o chestie buna,la urma urmei... |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Angelica, nu te stresa. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Shirel, f puternica , mami ! Circumcizia se face la nivelul preputzului si e doar pielicica , nu e carne ! Plus ca procedeul e raspandit puternic in toata lumea. La americani cred ca pana la 80% din nou nascutii de sex masculin sunt supusi procedeului ! Nu te mai gandi , ingrijora ! Cica asa va fi mai curat , mai sensibil la stimuli etc etc . Plus ca e trditie, religie. Stai tu linistita , ca nu e bine sa te ingrijorezi. Va pupam si va dorim sanatate multa ! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Shirel ...libi itah bli deagot, hakol ie BESEDER !!!!!
Eu nici nu vreu sa imi aduca aminte de analiza cu glucoza mai ales ca la ultima facuta (la sarcina cu Shachar) dupa ce am baut paharul de glucoza mi-a iesit glicemia 40 am avut o cadere groaznica de glicemie, atunci nu aveam masina, si am mers pe jos de la dispensar, a trebuit sa urc si 4 etaje, ultimul etaj l-am urcat in 4 labe si nu mai vedeam nimik deja, totul era negru, noroc ca am avut inspiratia sa pap repede o banana si mi-am revenit, dar |
|
|