Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shirel,sarcina usoara in continuare! |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sarcina usoara si bebe sanatos! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Shirel, sarcina usoara in continuare si drum bun!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Numai bine si din partea noastra, Shirel Sarcina usoara si multa sanatate |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va multumesc din inima la toate! De abia astept sa ne cunoastem,Alina! Nici nu stiti ce emotii am cind ma gindesc ca am sa o iau de la capat. cu alaptatul,diversificarea si in primul rind sa fiu din nou la topicul 0-1.Apropo am si uitat cum este sa tii in brate un bebe nou nascut. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Sarcina usoara, Shirel, sa fiti sanatosi! |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Shirel sarcina usoara in continuare. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| de mult nu am mai scris in jurnalul meu. Ce nautati mai am ,am sa va povestesc doar luni cind am programarea doctor ca ma simpt ca un balon si chiar nu vreau sa stiu cite kilograme am luat ,dupa excursia in Romania si dupa ce am mancat ca o sparta chiar ca imi este frica sa ma urc pe cantar. Noaptea micutzul barbzel cred ca are campionat de fotbal sau macar un antrenament ca asa ma mai loveste ca eu s-a simpt cine fotbalistul mult asteptat de mine,ca asa ziceam ca-l vreau fotbalist. Ok.mai discutam despre asta dar talent va spun sincer ca are. Eden este foarte bucuroasa si toata ziua imi pupa burtica cu bebe,bebe. Taty nici nu are ce discuta daca dupa servici cind vine acasa si ne pupa pe noi fetitzele si uita de burtica lui mamy,Eden sare prima si spune pupic bebe,pupic bebe.Ce nostima e,dar sa o vad pe urma ce ginduri are cind se va naste! Deocamdata ma simpt bine dar imi este greu sa o mai ridic pe Eden in brate,mie greu sa urc multe scarii si obosesc foarte repede .Cu Eden parca imi era mai usor,s-au am uitat eu. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,e un pic mai greu la a 2a sarcina,te oboseste bebe dar si Eden,parca iau toata energia din tine,stiu dar o sa fie bine,fetita o sa-l adore pe fratior de n-o sa stii cum sa o mai dezlipesti de pe el,ea inca nu stie ce e aia gelozie. citindu-ti jurnalul mai ca m-ai convins sa ma incumet la al 3lea... glumesc,dar e emotionant ce-ai scris,e frumoasa si poza de la ecograf,imi trezesti amintiri... iti doresc sarcina frumoasa in continuare si un bebe sanatos,mancacios si cuminte |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Pupam pe scumpa de Eden este o surioara iubitoare
Sarcina usoara si bebe sanatos |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Shirel, sarcina usoara in continuare! Hai, ca mult rau nu mai e!
Sa vezi ce frumos o sa te uiti la bebic in patut!
 |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Angelica, nu mai e mult. Nu mai ridica, ai grija de tine. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Shirel sarcina usoara in continuare si te asteptam cu vesti de la doctor. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519