|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Felicitari Shirel, sarcina usoara si baietel sanatos |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare! |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sarcina usoara in continuare si multa sanatate. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| SARCINA USOARA SI FELICITARI PT BAIETEL!

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Felicitari pentru baietel. Imi dau seama ce fericiti sunteti. Sarcina usoara in continuare. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Sa fie intr-un ceas bun!!!!! Sa va bucurati de cei doi copilasi ai vostri@ |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Shirel sarcina usoara in continuare , si un baiatel sanatos si papacios . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari Shirel pentru baietel .Sarcina usoara in continuare mami. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sarcina usoara in continuare! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va pup si va iubesc pe toate si va multumesc ca -mi vizitati jurnalul..
A inceput deja sa se vada burtica mai bine si chiar starea mea de oboseala creste.Cu Eden nu eram chiar asa de obosita,seara daca vreau sa ma uit la televizor la un program nu reusesc sa-l vad pina la capat ,adorm rapid. Incerc cit pot sa nu o mai ridic pe Eden in brate asa de des,noroc ca-i maica mea la mine si o ridica si ea(saraca,ea asa bolnava incearca si ea sa ma ajute cum poate).Si inca ceva pofta de toate inca nu mi-a trecut. La prima sarcina nu am avut deloc pofte,hei acum fetelor, daca citesc sau vad intr-o revista ceva in legatura cu un fel de mincare imediat parca as vrea si eu,in ritmul asta ajung la 100 de kg dar ma mai abtin si eu cit pot. De abia astept sa se miste!Sintem foarte fericitii cu toate ca sotul meu iubit parca ar fi vrut fetita (vazind-o pe Eden cit il iubeste)dar i-a sarit lui rindul de data asta vreau si eu un barbatel ptr.mine |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel,felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare poate pui si o poza cu burtica daca tot zici ca se vede |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Da,Shirel vrem poze cu burtica! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am fost astazi la doctor sa fac un ecograf asa inainte de a pleca in Rominia.Fatul a crescut are acuma 570 gr.,statea gagiul picior peste picior si se scarpina la genunchi.Pai ,dupa atita dulce cit am mincat inainte de control(si mie nu-mi place), cred si eu ca era distrat baiatul Tot timpul inainte de control trebuie sa maninc ceva dulce sa misca mai mult si se vede foarte bine. Am ris cu doctorul ,el spunind ca a iesit la o cafea pe terasa asa de comic statea ,plus ca i se vedea ...care statea asa in sus.Ei dar unde e gagica.I-am raspuns ca asta mi-ar mai fi trebuit si o gagica alaturi de el (gemeni ) Deci totul este in regula si eu am ajuns la 73 de kg.Norocul meu ca le dau pe urma repede jos la alaptat.CU Eden in trei luni am ajuns inapoi la kg de inainte de sarcina. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sarcina usoara in continuare, draga Shirel! Si sa te bucuri de aceasta perioada minunata!
 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ai grija de tine in continuare,si sa ai o sarcina usoara si un baietel sanatos |
|
|