Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Astazi m-am gindit sa-mi scriu si eu jurnalul de sarcina si sa impartasesc tot de pe parcusul sarcinii. Incep jurnalul totusi prea tirziu fiindca acuma eu ma aflu in saptamina 16.4 dar incerc sa povestesc si cum a decurs sarcina si pina acum. Fiind mama a unei fetite Eden de un 1si 2luni ne-am gindit ca ar fii timpul sa-l proiectam si pe al doilea copil.Misiune destul de complicata ,nu totul merge atunci cind vrem noi.Ce aveam noi in plan este ca diferenta intre copii sa nu fie mare,stiti voi gelozia dintre copii si pur si simplu fiindca tot eram proaspeti parinti si chiar obisnuiti deja cu schimbatul pampersului,pregatirea laptelui deci devenisem parintii cu experienta . Dar a durat ceva timp deci fiind vorba de 5 luni.Mai era la noi o problema nu destul ca vroiam sa ramin gravida vroiam sa fie si baiat. Deci prea multe cerinte deodata ! Am inceput sa iau Acid folic in fiecare zi,incepusem sa cautam tot felul de sfaturi babesti ptr. a ramine insarcinata cu baiat.Ne culcam numai in anumite pozitii.yohanan incepuse sa bea cafea neagra (asa a citit mamy undeva )si cite altele prostii In sfirsit in decembrie inainte de ziua lui Eden am aflat spre marea mea surpriza ca sint insarcinata. Bucurie mare ,cadou surpriza ptr.sot care nici nu se astepta ca misiunea lui fusese finalizata cu asa un rezultat de succes. |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sarcina usoara, mami! sa ne tii la curent! |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sarcina usoara,Shirel! |
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Felicitari Shirel si sa ne impartasesti din ceea ce simti pe parcursul celor noua lunisoare! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari , mami si burticutza ! sarcina usoara, baietzel sanatos is la termen ! |
|

| Am fost la primul control la ginecologul meu (la cel care am fost si cu Eden) fiindca am fost foarte multumita de el. Totul este Ok am sarcina cu fat unic care corespunde saptamini (pe atunci aveam 6 saptamini)m-a trimis sa fac analzele de singe si urina. C-am asa am avut rezultatele: -Glucose(B)--------------81 -Hemoglobin--------------38 -PH(U)-------------------7 si analza de urine culture(Diaslide) negativa Astea sint doar citeva din rezultate,dar cele mai importante.deci totul a iesit bine. Pe urma pe data de 13.02 am fost la inca un ecograf deci eram in saptamina 13.1 si a iesit ca dupa dimensiunile fatului ar fi mai mic cu trei zile de data calculata de noi.Deci ultima mea menstruatie a fost dupa calculul nostru pe 9 noiembrie.Nu conteaza chiar nu am de ce sa ma ingrijorez cind totul este in regula. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sarcina usoara Shirel |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sarcina usoara mami nu te ingrijora ca medicul da un calcul de la ultimul CM.Eu stiu sigur cand am ramas,stiu sigur cand voi naste.Pe la sfarsitul lui mai,sau cel mai tarziu pe 8 iunie La mine ultimul CM a fost pe 23 august 2007 Sarcina usoara si bebe sanatos si macaceos |
|

| Hai sa vedeti ce minune se afla in burtica la mine.De abea astept sa treaca timpul mai repede si sa fiu dupa. Deci primele trei luni am suferit de greturi care in mod foarte ciudat incepeau dupa amiaza pe la ora 16 si continuau pina la 24 . Stiti si voi prin ce am trecut nu suportam nimic,nu miros de cafea(dupa care de obicei inebunesc asa de mult imi place)cit despre tigara numai daca vedeam tigarii imi venea sa vars,Eu fiind fumatoare,deci va dati seama. Ce sa va zic este o perioada nu prea placuta dar speranta ca indata va trece si ca este doar la inceput te face sa treci cu bine si de asta. si un pupic de la cineva din burtica. Are aici 11,8 cm deci sint destul de mare .Eu sint fericita se vede atit de clar.Cit despre sexul copilului doctorul mi-a zis cu zimbetul pe buze "bine ai acasa o fetita poatevei avea si un baietel. Va spun drept ce am simtit in acea clipa (cu toate ca chiar nu ma mai interesa ce va fi)ca este baiat.Imi cunosc prea bine doctorul si c-am m-am prins dar daca nu e sigur atunci cine sint eu sa-mi dau cu parerea.
 |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sarcina usoara si bebe sanatos! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos!!!!!
Pupam burticuta si mandretea de Edenus!!!! |
|

| Astazii 5 martie am fost din nou la control si am aflat marea veste. VOI AVEA UN BAIETEL!Multumim doctorului care din greseala traia cu impresia ca el mi-a zis ce am sa am. am ris si i-am raspuns "te-ai gindit numai ce am ,nu ca mi-ai spus"deci vreau sa spun ca daca nu-i aduceam vorba chiar nu ne spunea. Deci cum va spuneam sint foarte fericita ca chiar au dat rezultate sfaturi citite sau auzite dar in primul rind ca totul este ok. Deci fatul este dezvoltat normal cintareste 157 gr,inima ,creierul mic este totul in regula ,are miinile si picioare cu 5 degete deci cum doctorul mea spus "Arata ca fotografia din enciclopedie,totul ca in carte, se potriveste".Cel mai important sa fie sanatos si sa se dezvolte cum trebuie,asta este acum tot ce imi doresc. Ma simpt bine .nu mai am greturi ma simpt de pe acuma foarte implinita,o familie care sa fie a mea este tot ce mi-am dorit,si nu rideti deja ne-am gindit si la al treilea copil
Pupicii multi pentru toate care imi vizitati jurnalul! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Sarcina usoara in continuare, shirel |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Sarcina usoara in continuare, si ma bucur ca a iesit cum va doreati! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681