Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| si eu l-am citit odata si nu avea final . acum are. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,suntem gand la gand,am citit jurnalul asta acum vreo 3-4 zile,nu stiu ce mi-a venit atunci,dormeau copiii de amiaza,eram mai libera...cred ca functioneaza telepatia intr-o anumita masura de te-ai gandit si tu la el |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Pai si poze? sa vedem cat era burtica luna de luna? Puuuupici multi la o mamica de nota 10! Cafea neagra zici.... sa stiu sa evit data viitoare |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Irinuca wrote:Pai si poze? sa vedem cat era burtica luna de luna? Puuuupici multi la o mamica de nota 10! Cafea neagra zici.... sa stiu sa evit data viitoare Mami pozele le postam la jurnalul nostru fiindca erau poze de familie.Beti cafea neagra ?Pentru fetitze mananca multe lactate ,pentru baietei carne de vita ,carne rosie !Cu Oshry am fost mare de tot s-a nascut 4.50.
Mela,drept sa-ti spun si eu ma gandesc de mult sa intru sa citesc deci inca de atunci avem noi telepatie de fapt eu ma gandesc mult la tine si te amintesc cateodata cand vorbesc cu Yohanan asa ca nici nu ma mira acest lucru intre noi! Esti una dintre fiintele tare dragi noua chiar daca nu te cunoastem si sunt sigura ca atunci cand ne vom intalni vom fi cca prietene de o viatza.Eu din totdeauna cred ca nimic nu se intampla aiurea pe lumea asta totul are un rost si fiindca ne-am cunoscut ceva ne uneste! |