Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Este posibil. Psihologia este universala. Pe mine m-a uimit cate poti spune despre tine imaginand cateva elemente. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Chiar am fost intr-o padure....extraordinara! Este cea mai mare padure de stejar din Irlanda de nord. |
|
| Mi-am adus aminte ca am mai facut un test.
Care este personajul preferat de poveste? De ce va place? Care sunt calitatile care va plac? Ce defecte are? Ce sfaturi i-ati da. Si daca ar fi in campanie electorala ce speech ar tine.
E super! |
|
| ingerash wrote:Chiar am fost intr-o padure....extraordinara! Este cea mai mare padure de stejar din Irlanda de nord.
Ar fi padurea ta? Scrie mai mult pe o hartie. E pacat sa nu dezvolti |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Zaza, imi trimiti si mie interpretarea pe PM te rog? Multumesc din suflet!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Suuper ... multumim Zaza.Sunt deja spre finalul povestii . Te rog trimite-mi si mie interpretarea pe PM . Pupici. |
|
| O simt, a mea Doresc si eu interpretarea,multumesc! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...imi place mult ce am gasit la acest topic...felicitari... ... ...tocmai ce m-am "plimbat" si eu printr-o padure...superb...as dori si interpretarea daca se poate... ...in ceea ce priveste personajul din poveste: putem alege si dintr-un roman?... ...multumesc anticipat...si inca o data felicitari... |
|
| Probabil ca poti alege si de roman. Personajele de poveste sunt foarte bine definite si au calitatile principale evidente, nu au prea multe subtilitati. Alege si unul de poveste si unul de roman. |
|
| zaza,in imaginatia mea iesirea din padure are o arcada....interesant,ieri am primit o invitatie de la o prietena sa mergem intr-o zona turistica,forestiera |
|
| Ca un portal |
|
| zaza_ wrote:Ca un portal
Da! |
|
| De vreo doua luni m-am apucat de cusut. Ii fac lui Matei o ie. Croiala traditionala in forma de T, modelul l-am gasit pe SEmne Cusute, la motive oltenesti. Am reusit pana acum sa o croiesc, sa fac o maneca , mai am putin si o termin pe a doua. Sunt foarte entuziasmata. Si pentru ca sunt acaparata, ieri am hotarat ca voi face una si pentru mine. zaza_ attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte fain! Spor la lucru! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ce frumos! Bravo! |
|
|