Jurnal Z
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Monday, August 5, 2013 9:30 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
zaza_ wrote:
Astazi este o zi extraordinara! Avem parte de 6 numere din seria Fibonacci. Ziua 5, luna 8 anul 13, ora 21 minutul 34 secunda 55. Sunt nerabdatoare sa traiesc momentul!

Inca de dimineata am avut senzatia asta ca este o zi extraordinara.
aurishta
Scris: Monday, August 5, 2013 9:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am avut o zi obisnuitaCray , speram ca macar la ora 21:34 sa fie altfel , nu stiu cum, dar altfel....uff
zaza_
Scris: Monday, August 5, 2013 9:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Eu am avut o zi mai mult nasoala decat buna. Hilar Dar sunt tot optimista. Nimic nu se intampla din geseala. Si am un sentiment foarte frumos in suflet si in inima si sunt ...foarte zen...ras
aurishta
Scris: Monday, August 5, 2013 10:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Cheek Kiss newclap
kali
Scris: Tuesday, August 6, 2013 2:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Aseara am uitat sa fiu atenta la ora.Cray
monica irimia
Scris: Tuesday, August 6, 2013 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
zaza_ wrote:
Eu am avut o zi mai mult nasoala decat buna. Hilar Dar sunt tot optimista. Nimic nu se intampla din geseala. Si am un sentiment foarte frumos in suflet si in inima si sunt ...foarte zen...ras

La fel si eu, in asentimentul tau. angel Chiar daca am avut o zi urata ieri.
Imi place cum scrii, Zaza. DistanceKiss
zaza_
Scris: Sunday, September 1, 2013 9:58 PM
Nivel

"De astazi 1 sept pana pe 8 sept, de ziua Maicii Domnului, LIFESPIRIT.TV va permite vizionarea tuturor emisiunilor filmate pana acum gratuit. Cei care au abonamente vor avea 8 zile in plus de la data la care le expira abonamentul. Sper sa le fie de folos si celor care din diverse motive nu si-au facut abonament.Vizionare placuta!"

Sa va fie de folos. - http://lifespirit.tv/
zaza_
Scris: Tuesday, October 15, 2013 8:49 PM
Nivel

Cica intr-o casatorie unul e casa, altul e usa. Daca usa nu se potriveste la casa, nu e bine, vin hotii. Asa ca trebuie sa cauti alta usa...
monica irimia
Scris: Tuesday, October 15, 2013 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
zaza_ wrote:
Cica intr-o casatorie unul e casa, altul e usa. Daca usa nu se potriveste la casa, nu e bine, vin hotii. Asa ca trebuie sa cauti alta usa...

Asa e! angel
bereea
Scris: Wednesday, October 16, 2013 9:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sau trebuie multa atentie in alegerea usii pentru ca e mult mai dificil sa o schimbi dupa aceea.
zaza_
Scris: Wednesday, October 16, 2013 5:00 PM
Nivel

Corect, Brandusa.

Dar exista o vorba in popor care spune ca inainte de casatorie ai o saptamana oarba, si nu prea mai vezi nimic.. Crazy
zaza_
Scris: Wednesday, October 16, 2013 7:25 PM
Nivel

Din punct de vedere spiritual casatoria este tot o lectie sau mai degraba un examen. Unirea in viata de apoi cu Dumnezeu inseamna unirea tuturor sufletelor cu Dumnezeu. Si intai trebuie sa invatam unire in doi. O fi asa, n-o fi asa... om vedea. Mie imi place ideea.

Cand te casatoresti la biserica, de fapt in fata lui Dumnezeu, te unesti cu cel de langa tine cu mintea si cu inima. Dar karma unuia va actiona acum si asupra celuilalt. Karma sau pacatele de neam. Iar dreptul divin al unuia se va armoniza cu dreptul divin al celuilalt. Si multe lucruri se intampla. Si sufletele lor vor fuziona. Asa ca tot ce va face unul intr-o relatie va avea efecte si pentru celalalt. Chiar daca este un secret. Grija foarte mare atunci cand sunt si copii, pentru ca de fecare data cand sufletul familiei este afectat, copiii vor simti cel mai tare.

De ce unii oameni nu se mai inteleg? Pentru ca indragosteala si pasiunea de la inceput vor disparea. Cand ai un lichid rosu si unul galben, daca le amesteci suficient de mult acestea vor deveni un portocaliu, asa si cu energiile oamenilor. Se domolesc si se armonizeaza. Cineva povestea ca in ulele familii concediile se fac separat, pentru dezarmonizare :))

Dupa cativa ani de casnicie parca ti se deschid ochii si vezi... Parca nu statea asa cocarjat, parca nu avea nasul asa mare, burtica prea conturata, vorbeste cam mult, face greseli de exprimare, nu a stins lumina la baie, se uita ciudat la mine.... Aoleu! Si incepi si-i spui: Pune-ti rufele in cos! Pune-ti si tu sa mananci! Nu mai sufla nasul asa de tare! chestii de-astea. Incercam sa schimbam ce avem, adica suntem nemultmiti. Ca sa nu mai zic daca stai cu socrii! Pfui! Si mai devii si paranoic. Incepi sa-ti spui intrebari. Daca nu ai facut vreo greseala, daca nu te mai iubeste, daca nu o/il mai iubesti. Dar pe principuil oglinzii poti invata multe. Pentru ca unul va scoate la suprafata defectele celuilalt. Si trebuie sa invete si unul si altul sa le accepte, sa le depaseasca si inca sa se mai iubeasca.

Ma mai gandesc si mai scriu...

bereea
Scris: Thursday, October 17, 2013 9:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Biblia spune caci casatoria este o mare taina! La inceput nu pricepeam despre ce este vorba, dar am descoperit dupa ce m-am casatorit!Cat de mult trebuie sa iubesti o persoana ca sa o accepti cu defectele ei, cu mofturile, cu obiceiurile ei (altele decat ale tale).Cat de mult trebuie sa iubesti o persoana ca sa-i stai alaturi cand are cancer sau mai stiu eu ce alta boala si sa o sustii, cat de mult trebuie sa iubesti o persoana ca sa o iubesti cu chelie, cu burta sau cu cateva sunculite in plus.E greu sa ne acceptam in alt mod decat ne-am cunoscut, dar in asta consta dragostea.Dupa parerea mea, faptul ca exista divortul ne taie orice sansa de a lupta pentru casnicia noastra, lucrurile vin luate foarte usor: nu merge, divortez.Nu e asa! Cand facem acest pas trebuie multa intelepciune, chibzuire, cunoastere...trebuie sa fii pregatit sa lupti, sa te zbati , sa dai din coate...altfel nu va exista biruinta.O da, casatoria e o mare taina!
zaza_
Scris: Friday, April 25, 2014 3:48 PM
Nivel

Ati facut testul psihologic cu PADUREA?

Se ia o foaie si un pix. Pentru fiecare cuvant subliniat se va scrie pe foaie cum ne imaginam noi acest cuvant, cum relationam cu el, ce sentimente avem fata de el. Orice ne trece prin cap.

Si incepe povestea. Mergeti printr-o PADURE. Scrieti pe foaie tot ce va trece prin minte despre aceasta padure. Cum o vedeti voi, cum relationati cu padurea,, ce simtiti, etc. Nu fiti zgarciti cu cuvintele . Nu trebuie sa fie un loc adevarat. Apoi dati de o APA. Scrieti despre aceasta. Cum TRECETI APA. Mai mergeti un pic si gasiti o CHEIE pe care o descrieti. Apoi gasiti o CUPA. Apoi se insereaza si vedeti o licarire, va dati seama ca este o CASA. Scieti despre ea.

Este un test foarte frumos. Nu are rezultate bune sau rele. Daca il stiti, nu divulgati cheia dezlegarii. Intai scrieti si cine vrea primeste legenda cuvintelor pe PM.

Nu rebuie sa scrieti aici. Fiecare cu foaia lui :)
shirel
Scris: Friday, April 25, 2014 5:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
zaza_ wrote:
Ati facut testul psihologic cu PADUREA?

Se ia o foaie si un pix. Pentru fiecare cuvant subliniat se va scrie pe foaie cum ne imaginam noi acest cuvant, cum relationam cu el, ce sentimente avem fata de el. Orice ne trece prin cap.

Si incepe povestea. Mergeti printr-o PADURE. Scrieti pe foaie tot ce va trece prin minte despre aceasta padure. Cum o vedeti voi, cum relationati cu padurea,, ce simtiti, etc. Nu fiti zgarciti cu cuvintele . Nu trebuie sa fie un loc adevarat. Apoi dati de o APA. Scrieti despre aceasta. Cum TRECETI APA. Mai mergeti un pic si gasiti o CHEIE pe care o descrieti. Apoi gasiti o CUPA. Apoi se insereaza si vedeti o licarire, va dati seama ca este o CASA. Scieti despre ea.

Este un test foarte frumos. Nu are rezultate bune sau rele. Daca il stiti, nu divulgati cheia dezlegarii. Intai scrieti si cine vrea primeste legenda cuvintelor p PM.

Nu rebuie sa scrieti aici. Fiecare cu foaia lui :)

Cunosc asa ceva si in ebraica.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.