Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Stef |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| 
as fi incarcat mai multe, dar mi le incarca intoarse si cand vreau sa le aduc in pozitia normala mi se blocheaza |
|

| 
si acum sa va spun ce m-a costat sa petrec aceste cateva minute pe net pana am incarcat niste amarate 4 poze cand cobor jos, ghici unde e J? pe masa din bucatarie (la noi nu mai merge faza cu inchisul usilor, ca J a descoperit cum sa le deschida singura). si oare ce facea J pe masa din bucatarie??? s-e servise cu un avocado si a scobit pana a mancat 2/3 din el. bineinteles ca hainele ii sunt verzi evident ca nu m-am putut abtine din ras ce sa-i mai faci? |
|

| va pup, a venit tony |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| pupam printesa poznasa! a crescut si se face tot mai frumoasa!
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Jaqui o placere sa te vedem!Acum cu riscul de a manca fetita cea frumoasa un avocado intreg!Multumim Stefania,ai o printesa minunata!A crescut tare mult,i-a crescut si parul,dar de dodoloata tot dodoloata a ramas!Uite la ea parca numai acuma ne anuntai ca ai nascut!Va pupacim cu drag si mai asteptam sa mai intri din cand in cand sa ne incanti privirea cu dragele de voi! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| tare dulce-i Jacqueline pup eu obrajorii ei
Stefania,tu cum te mai simti? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Jaqui, esti tare! Stefania, te inteleg, nici al meu dracusor nu ma lasa la calculator; atata maraie si ma trage de picioare, pana ori plec, ori il iau in brate (dar atunci umbla la tastatura) ; mai mult de 5 minute nu pot sta cand nu doarme. Dar sa vezi faza; cu taica-sau nu are treaba, el poate sta si o ora si nu e problema , chiar daca sunt doar ei doi acasa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Stefania ai o fetita super,super frumoasa ,va pupam !!!! |
|

| multumim, fetele azi trec doar scurt,sa fac prezenta poate maine gasesc ceva timp Sami, multumesc de intrebare ma simt foarte bine atat doar ca plang din orice..cateodata plang pentru ca ma gandesc ca am ajuns sa plang atat de mult |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sfefania,ma bucur sincer,ca o mai vad pe printesa ta A crescut mult si sa facut foarte frumoasa Sarcina usoara!Va pup,dragelor! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| J, ne bucuram ca te-am revazut! Esti aceeasi piticuta scumpa, doar putin mai mare Sarcina usoara, Stefania! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Stefania ma bucur mult ca ati revenit. Felicitari si sarcina usoara! Jacqueline mereu dulcica si din zi in zi mai frumoasa |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| j,doamne ce scumpica esti.cat de mult ai crescut si tot mai frumoasa te faci.pupici mami,sarcina usoara |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Jaqueline, esti adorabila ! O blonduta dolofana, pusa pe sotii ! Bun avocado, nu ? Alpinista te face mami, daca deja escaladezi mesele ! Abia astept sa ne arate mami muuuuulte fotografii cu tine , sa te vedem cum ai crescut cat ati lipsit ! Stefania, tu cum te simti , burticuta ? Tony , congratulations for the new "soon to be born" baby ! |
|
|