Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sfefania_Johansson wrote:fetele, multumim inca o data! Rody, ce bine arati!  te prinde acest look Saumana |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Felicitari,Stefania sa fie intr-un ceas bun sarcina usoara sa ai pupici pentru Jacqueline pupici si pentru mami graviduta |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Bine-ai revenit si sarcina usoara ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bine ai revenit!Sarcina usoara! Ma bucur pentru tine Daca ai sti ce dor mi-a fost de voi! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce bine ca ati revenit printre noi!Si felicitari pentru sarcina! Asteptam pozici! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| fetele, multumesc azi trec doar scurt pe aici, sa fac prezenta |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Felicitari Stefi! Imi imaginez ce fericiti sunteti! Sarcina usoara iti doresc! Si pupici multi pentru toti 3. Pardon 4! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, Stefania! Asteptam poze cu voi! |
|

| buna fetele m-am gandit sa va povestesc cum o mai ducem noi pai Jacqueline e tot mai mare, vorbeste multe si in lb romana si in lb suedeza si am impresia ca o sa inceapa acusi sa le cam incurce face nazbatii: se urca pe masa, trage scaunul la chiuveta din bucatarie si da drumul la apa ca sa se spele pe maini (din ora in ora ), da drumul la plita (desi am scut/siguranta), se incalta si se posteaza in fata usii de N ori pe zi (e incantata cand e afara), da drumul la muzica si danseaza etc..cam tot ce fac majoritatea de varsta ei a muscat o fetita la gradi si a fost mustrata de catre educatoare, fapt ce a socat-o, pt ca nu a mai repetat fapta. a fost racita rau, febra mare, tuse, nas infundat..am fost cu ea de 2 ori la spital, i-au facut toate testele posibile, nu au gasit nimic..spre linistea mea poze voi incerca sa incarc..am mult de recuperat |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| wow! ce de surprize. mai intai ca ati revenit si mai apoi ca ati revenit "mai bogati" cu un pitic. felicitari si sarcina usoara. si noi asteptam cu nerabdare poze de la voi. |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ma bucur ca sunteti bine si asteptam si poze! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Bine ai revenit Stefania...si mie mi-a fost tare, tare dor de voi!!!
Sa ai o sarcina usoara si abia astept poze cu voi!!!
Va pup cu mare drag!!!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ma gandeam ca voi vedea si poze cu voi daca intru la jurnal
bine ati revenit printre noi,stefania,felicitari pentru sarcina,sa ai o sarcina usoara cu un bb sanatos jaqueline,abea apuc sa vad ceva poze cu tine ca ne era dor de voi va trimitem multi pupici!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Stefania, imi este atat de dor de printesica voastra cea dulce! Eu tot trag cu ochiul pe aici in speranta ca apar pozicile cu voi! ... Felicitari si sarcina usoara, iubita! |
|

| buna fetele si multumesc pt cuvinte e greu cu pozele, am incarcat 2( ) ca atata timp de stat pe net am avut voi incerca sa incarc chiar acum..cum v-am spus, mi-e foarte greu, pt ca nu mai stau pe net..daca sunt la calculator se catara J pe mine si apasa pe toate butoanele si trage de toate cablurile..si se termina cu plans si urlete si cu aruncaturi pe podea si capete de pereti..sa o las jos singura nu vreau. lucrez si sunt departe de ea prea mult timp..iar de stat pe net dupa ce adoarme iar e greu, ca ala ar fi singurul moment in care ma pot cuibari in bratele lui tony pe canapea, motaind la un film..cu alte cuvinte, sunt fericita cand gasesc 5 minute sa mai vad si eu ce mai e nou
|
|
|