|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| fetele, am trecut azi pe aici sa va citesc si sa va multumesc pt vorbele care mi-au ajuns la inima eu sunt racita, nu sunt in stare de nimic..cu toate astea am si lucrat..poate de asta nu m-am facut bine.. tony multumeste la randul lui pt "congratulations" va pup si sper sa apuc sa intru mai mult, candva zilele astea |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Multa sanatate Stefania!!!! !!! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multa sanatate, mami! Ai grija de tine! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| O imbratisare calda si numai bine, de la noi! |

| buna fetele sper ca toate sunteti bine noi suntem bine, mai putin Tony, care e un pic beteag Jacqueline vorbeste tot mai mult, face tumba perfect si podul de pe spate, face si prostii, ca doar sunt necesare mie incepe sa-mi creasca burtica, acum 2 saptamani am facut vaccinul (Pandemrix)impotriva noii gripe si peste 1 saptamana fac a 2-a doza..ma simt mult mai in siguranta, mai ales ca la lucru intru in contact direct cu copii mici, care raspandesc virusii mult mai repede.. am cunoscut o familie de romani la sedinta cu parintii si ne-am imprietenit direct in concluzie, suntem foarte bine ceea ce va dorim si voua pupici |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Stefania ma bucur ca sunteti bine, sanatate sotiorului si mai vino pe la gravidute! |
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Jacqui, strengarito, ce mare esti! Si frumoasa. Van ca le dai multa bataie de cap parintilor! Va pup cu mare drag pe toti trei (patru ) si multa sanatate! Mamico, sarcina usoara si in continuare! |

| buna fetele, ce mai faceti? eu am gasit catebva minutele: Tony e plecat la niste cumparaturi rapide iar J doarme. suntem bine din toate punctele de vedere. Jacquie ma mangaie pe burta si spune "besc" (te iubesc) si pe urma pupa burta, dupa care ridica si tricoul ei si spune ca si ea are bebe in burta am reusit sa incarc cateva poze, destul de vechi..de prin mai..dar e un inceput va doresc vizionare placuta
 |
|

| 
s-a sculat montrulet |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| E o placere sa va revedem, frumoaselor. Sarcina usoara, Stefania. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| frumoase amandoua.ma bucur ca va revad,chiar si cu poze vechi sarcina usoara in continuare stefania |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Monstrulet, auzi la ea ! E atat de frumoasa motzata ta si trendy ..... La asa mamica , o printesa pe masura ! Mami, sarcina usoara in continuare si abia astept sa ne mai arati minune de petita ! Apetisante rau falcutele a la Miss Jacqueline ! Iar fotografia cu ea imbracata in cadita : :004: :001: |
|

| fetele, multumim de vizita si de cuvinte. eu acum nu mai am atat de mult de lucru (din pacate), din cauza asta imi permit sa mai intru cand Terro doarme. daca prind cateva minutele maine mai incarc poze. faza cu bagatul in apa dupa baie mi-a facut-o deja de 2 ori..tre sa arunc imediat apa, ca daca nu-s pe faza, fuge din dormitor direct in baie si se baga in cada v-am pupat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ce bine-mi pare ca va mai vad,frumoaselor! Mami,tu intineresti pe zi ce trece |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Hi,hi ce dulce eeee........ce falcutze areeee!E numai buna de pupacit!Ce zici mai o aranjezi tu pentru noi?
Iar tu mami areti beton! Zau ca nu ti se vede burtica!: |
|
|