Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Acum ceva despre mine. Ma cheama Ioana,dupa cum bine stiti si am 23 de ani. Nam avut o viata prea buna si mico o copilarie frumoasa ca alti copii. La 10 ani miam pierdut tatal,mama imbolnavinduse dupa pierderea lui. La 5 ani dupa pierderea tatalui am pierduto si pe ea ramanand doar eu si fratemio. Noroc cu bunici ca nea crescut. A fost tare tare greu ca dintro data sa se schimbe toate,sa schimbi locuinta,orasul,scoala ,practic tot. O poza cu fratele meu Consider ca Daniela si Florin au fost darul lui dumnezeu pt toata suferinta mea. De cand ii am pe ei viata este mult mai frumoasa. |
| Cateva pozici |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ma bucur sa aflu cate ceva despre tine,despre voi.....Daaa,cu siguranta ai avut mare curaj de a pleca in lume sa-ti intalnesti ursitul.....Frumos,romantic si curajos lucru! Imi pare rau de parintii tai,imi pare rau ca te-ai confruntat cu aceasta durere atat de tanara,dar in voia lui Dumnezeu nu ne putem razvrati.....Cu Dumnezeu inainte.....Fericire multa va doresc voua ca si cuplu,ca familie....sa va intelegeti,sa va iubiti si sa traiti frumos multi,multi ani de acum incolo.....Sa iti traisca minunea,sa creasca mare si sa fiti cu totii sanatosi! |
| marivic wrote:Ma bucur sa aflu cate ceva despre tine,despre voi.....Daaa,cu siguranta ai avut mare curaj de a pleca in lume sa-ti intalnesti ursitul.....Frumos,romantic si curajos lucru! Imi pare rau de parintii tai,imi pare rau ca te-ai confruntat cu aceasta durere atat de tanara,dar in voia lui Dumnezeu nu ne putem razvrati.....Cu Dumnezeu inainte.....Fericire multa va doresc voua ca si cuplu,ca familie....sa va intelegeti,sa va iubiti si sa traiti frumos multi,multi ani de acum incolo.....Sa iti traisca minunea,sa creasca mare si sa fiti cu totii sanatosi! multumesc mult In legatura cu plecatul am mers pe premiza ca daca o fi sa fie bine daca nu macar vad putin din lume,constienta de faptul ca sar putea sa mearga sau nu mearga,sa nu ne potrivim. Cred ca si datorita faptului ca nu am mai fost iesita din tara ma facut sa ma hotarasac asa repede. Si uite ca am avut noroc si miam intalnit marea dragoste |