Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bulinutza wrote:Oaaaawww...ce bunatate...vad ca tu ai timp si chef sa-ti gatesti chestii faine...:018:
Asa zic si eu despre tine cand vad supa, ciorba taraneasca... cu greu m-am mobilizat sa-mi fac si eu o supa, acum mai am timp, ca de sapt viitoare intru iar la program intensiv de garzi plus altele... Shakshuka aia se face foarte usor si rapid, si e gustoasa.. sfatul meu insa e sa te limitezi la un singur ardei iute, ca eu era sa iau foc la cat de picanta am facut-o.. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Meniu joi:
MD: paine integrala cu gem conform ness decofeinizat cu lapte
P: salata cu sunca de porc, ardei si telemea
G: 3 biscuti integrali
C: 3 mici cu mustar conform :018: ......
EDIT: + 1/2 pahar de bere...la naiba, altfel nu alunecau micii |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| fetelor, sincer va admir Si va tin pumnii sa reusiti in ceea ce v-ati propus |
|
|
| joi:
D: 2 crochete de dovlecel, cafea decof, ciocolata amaruie P: supa de rosii, branza. S: dovlecei prajiti, costita afumata mai tarziu.. o portocala..
vineri:
D: ness cu lapte si biscuiti integrali P: struguri S: dovlecei umpluti, crochete de dovlecel.
dovleceii umpluti ii fac dupa reteta obisnuita, doar ca la umplutura in loc de orez pun ciupercute si miez de dovlecel maruntite la robot, alaturi de carne tocata, oua, ceapa, verdeata.. sunt f buni
bereea |
|
| ieri (am mai scris odata dar mi-a cazut netul cand sa salvez si se pare.. nu s-a salvat):
D: cafea cu lapte si biscuiti integrali P: am avut musafiri si am gustat din aperitive 1 crocheta de dovlecel, rosii, branza, muschiulet; apoi friptura de rata cu legume la cuptor, cu sos de usturoi cu smantana, gogosari in sos; nu am rezistat mirosului de paine proaspata si am gustat o molecula (parca am luat-o razna, niciodata nu mi-a placut asa mult painea) si am baut pepsi fara zahar (alt obicei de care trebuie sa scap, doar nu prea beam inainte dar cum nu am ce sa beau - bere nu, sucuri nu, cafea nu... iar de apa si ceai m-am saturat... m-am apucat iar de baut cernobil la pet...) S: un ceai cu multa lamaie si iar pofta mare de paine proaspata (pur si simplu cand ii simt mirosul parca o iau razna, in rest poti sa te plimbi cu toate bunataturile prin fata mea ca nu mor de pofta).. am molfait o bucatica de coaja fara sa o mananc si toata noapte am visat ca mancam paine calda cu ciocolta, ii simteam si gustul si mirosul in vis, cred ca am mancat o ciocolata cu lapte si jumate de paine, fara urma de remuscare.. mi-am facut pofta
la fel am o pofta nebuna de lamai si portocale de o saptamana, plus painea care ma scoate din minti.. am zis ca am vreo carenta ceva si imi cere organismul... sau... ??
n-am scris de fiecare data, dar in fiecare seara beau o cana-doua de ceai cu multa lamaie pe care o si mananc, nu doar o storc in ceai... bine acum sunt si racita, dar si pana acum beam la fel...
Bulinutza, cand mai intri zi-mi si mie ce fel de biscuiti integrali cumperi si de unde... eu am gasit unii fara zahar, fara sare - Ligera, in kaufland - sunt f buni dar cam scumpi... poate mai ai tu vreun pont |
|

| Ieri si alaltaieri (mai ales) am calcat si eu rau de tot pe bec, asa ca mi-a fost jena sa scriu ce am mancat..chestia este ca toata ziua am mancat conform, dar seara...am luat-o pe aratura rau de tot...
In fine...azi am fost mai cuminte, dar nu chiar cuminte :
MD: cafea cu lapte + biscuiti integrali
P: Supa de rosii cu ardei umpluti (e reteta de ardei umplut doar ca sosul e sub forma de supa de rosii, nu e ingrosat si se manaca ca supa nu ca felul doi) Pulpa de pui cu salata de varza "Bomba" cu visine (biscutii nu erau integrali, dar na...am fost in vizita )
C: ....sper sa ma abtin ca maine dimineatza m-as cantari si mi-e cam groaza...
Ana, eu am cumparat biscuti de la magazinele naturiste. Sunt 5,7 lei si sunt de la firma GULLON. Sunt fara zahar (cu indulcitor) si cu fibre integrale.
Si eu beau Cola 0. Am cautat si Fanta 0 sa mai schimb gustul, dar n-am mai gasit nicaieri...
|
|
| eu azi am fost cuminte:
D: ness de cicoare cu cola zero, ochi, sunculita P: piept de rata la cuptor cu legume S: am fost la restaurant indian, am mancat pui mansala f picant cu salata de varza (in loc de orez) |
|

| bulibuli wrote:eu azi am fost cuminte:
D: ness de cicoare cu cola zero, ochi, sunculita P: piept de rata la cuptor cu legume S: am fost la restaurant indian, am mancat pui mansala f picant cu salata de varza (in loc de orez)
Zi FARA abatere!!!!!! FELICITARI!!!!
Eu m-am cantarit dimineatza. Am fix 2 saptamani de cand am inceput dieta si...
Am slabit aproape 1 kg.
Am sa trec totusi la "reusite" tot kilogramul ca sa ma mai stimulez un pic...si de azi ma cumintesc!!!
As vrea sa fac si niste abdomene incepand de azi, fiindca placa mea de abdomene tot striga dupa mine. Sunt tare multumita de dieta...Stiu ca fac abateri, incerc cat pot sa nu le fac dar imi place ca cu toate astea exista reusite!!! Poate pasi mai mici, dar in total vara asta eu am slabit 5 kg!!!!
Hai, Ana!!! Se poate!! Iti tin pumnii!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bulinutza,Ana mult succes la pierdut kg va doresc!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Felicitari, Bulinutza
Buli, mi se pare ca vad la ticket-ul tau ca ai pierdut deja 4 kg...felicitari |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| felicitari!!!!!!!!!!!!! eu, la ce menu aveti voi, ma satur numai citind daca m-as apuca sa si mananc, atunci sigur ar face + la ticker
Ana, am avut si eu pofta de lamai, de mere acre, dar eram prin luna a 2-a de sarcina, nu de regim. |
|

| LUNI:
MD: paine integrala cu vinete si ardei verde (vinete tocate, amestecate cu ceapa, lamaie si o picatura de ulei) o cafea cu lapte
P/G (ca n-am prea avut timp azi) cativa biscuiti integrali si Cola 0
C: omleta cu ciuperci, ceapa, artei si salata de varza murata un ceai de fragutze cu lamaie |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, fetele. Salutare la toata lumea. Ma aflu si eu printre voi, datorita bunavointei unor fete super ok, dintre voi.(se stiu ele). Azi e prima zi la mine de mancat Monti. Apropo, am 12 kg in plus, si daca raman cat de curand insarcinata, sper sa nu ma prinda chiar asa.
D:paine integrala cu gem prune Topoloveni gustare: 1 ciorchine struguri albi P:am gasit o tipla uitata prin frigider de somon afumat, cu lamaie. C: peste cu usturoi.
Spor la slabit. |
|

| Lacra wrote:Buna, fetele. Salutare la toata lumea. Ma aflu si eu printre voi, datorita bunavointei unor fete super ok, dintre voi.(se stiu ele). Azi e prima zi la mine de mancat Monti. Apropo, am 12 kg in plus, si daca raman cat de curand insarcinata, sper sa nu ma prinda chiar asa.
D:paine integrala cu gem prune Topoloveni gustare: 1 ciorchine struguri albi P:am gasit o tipla uitata prin frigider de somon afumat, cu lamaie. C: peste cu usturoi.
Spor la slabit.
Super, Lacra!!
Bine ai venit si spor la slabit!!!
|
|
| salutare fetele, multumim de vizita si incurajari
Bereea, Anabella - multumesc abia astept cantarirea urmatoare, pe 1 noiembrie, nu ma astept sa fie chiar asa bine, e clar ca nu slabesti in acelasi ritm ca la inceput (mai ales ca am avut si abateri), dar important e sa dau macar putin in fiecare luna si sa nu mai pun la loc.. si mai ales sa-mi pastrez motivatia, sa nu ma descurajez daca nu vad rezultate remarcabile in timp scurt.. asta e problema mea.. rabdarea.. Oricum, lumea pe la serviciu deja observa si ma intreaba daca tin vreun regim ceva
Dana - asa e, se mananca bine, nu e vorba de foame ci mai mult de pofte.. iar cu lamaia.. mi s-a mai spus ca e ciudat ca m-a apucat asa deodata pofta de lamaie si o mananc ca pe mar... cine stie.. ceva o fi - da Doamne sa fie ce vreau eu, ar fi frumos dar nu prea cred... asteptam si vedem
Lacra, bine ai venit si iti tinem pumnii... parca e mai usor cand nu esti singura, nu?? Recunosc ca ma simt mai bine cand vad ca si Alina se mai abate uneori, si ma ajuta sa ma ambitionez mai departe... altfel ma lasam de mult... ma simt ca in facultate cand nu reuseam sa trec prin toata materia si nu voiam sa ma mai prezint la examen, mereu se gasea cate o colega sa ma incurajeze zicandu-mi ca nici ea nu a reusit... aveam si o vorba "ma simt mai bine cand vad ca mai sunt si alti prosti ca mine" .. asa si aici: "ma simt mai bine cand vad ca mai sunt si alti pofticiosi ca mine" asa ca hai, s-o tinem tot asa
ieri am fost de garda deci iar am mancat mai dezordonat:
D: paine integrala, cioco amaruie, cafea semidecof cu lapte; P: supa cu galuste de gris (nu am avut ce alege era singura supa de la cantina si aveam nevoie de o supa calda ), piept de pui cu cascaval pane si salata de varza; S: valdostana (pui cu ciuperci, cascaval, sunca, smantana) cu salata de varza, cafea cu indulcitor;
toate stropite cu pepsi, ceaiuri cu lamaie, ciocolata amaruie ca sa rezist toata noaptea in picioare..
azi dimineata o cafea normala cu indulcitor, 2 feliute de salam pe la 9 cand am ajuns acasa, iar acum seara 2 copanele de pui la cuptor si putina branza cu smanatana... in continuare mult ceai cu lamaie... |
|
|
|