Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| roxinthya wrote:Mic dejun - cafea(cu 1/2 pliculet zahar) si apa
RoXI asta nu-i mic dejun este eventual o viitoare gastrita sau un ulcer ceva si apoi urmeaza o cura de infometare si un dezichilibru. Peste tot se insista ca Micul Dejun este masa cea mai importanta si poarta spre slabire ,cine nu are mic dejun are ziua de dieta compromisa ,corpul nu functioneaza normal etc .etc ,dar cred ca tu stii asta foarte bine eu doar ti-o reamnitesc . Plus ca si eu am avut micul asta dejun ca al tau ani de zile si sfarseam mancand la pranz si seara cat pentru doi . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| teea09 wrote:Buna fetelor,
Am fost ieri la enodrinolog si m-am plans ca am o pofta de dulce nebuna - de prajituri cu crema mai ales - dupa ce am nascut-o pe pitica si mi-a recomandat ca incet incet sa schimb dulcele cu fructe ca sa satisfac si nevoia de dulce da nici sa nu bombardez corpul cu calorii.
Aceeasi problema o am si eu, iar fructele nu-mi pot inlocui pofta de dulce.Duminica nu aveam nimic dulce in casa (alegere personala) si umblam ca un nebun in cusca prin dulapuri si pe la frigider.Pana la urma am baut un pahar cu apa, dar pofta de dulce m-a tinut toata ziua. |
|

| Pentru pofta de dulce exista ciocolata cu 85% cacao pe care toti nutritionistii o recomanda si in dieta 2-3 bucatele sunt ok ca si pe mine ma apuca uneori nebuneala dupa dulce si cioco asta ma calmeaza imediat .Am luat si cu 90% cacao si e amara rau de nu-ti mai trebuie a doua bucatica . |
|

| Mie ciocolata nu-mi spune nimic, nu-mi place decat in mouss-urile de ciocolata in combinatie cu frisca.Degeaba as manca-o! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Da Oana ai mare dreptate, insa nu am prea avut ce manca aici la serviciu! In alta ordine de idei suna tare interesanata dieta ta de la celelalt topic si parca parca as incerca si eu dar tare imi e ca iar cad in [patima cartofilor prajiti
Intre timp a venit sefa si ne-a servit cu cate o inghetata asa ca |
|

| Roxi dar tu ce vrei sa mai slabesti ? Dieta e pt grasi asa ca mine ,tie iti trebuie asa de intretinere ,deci nu ceva strict . |
|

| oanamaria wrote:Roxi dar tu ce vrei sa mai slabesti ? Dieta e pt grasi asa ca mine ,tie iti trebuie asa de intretinere ,deci nu ceva strict . Mi-ar trebui si mie vreo 5 kg ca sa arat beton!!! Am burta si aripioare dar sunt constienta ca mi-ar trebui si ceva (mai mult) sport. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| teea09 wrote:Mai am o intrebare mai ales pentru mamicile de pitici, voi cu va puteti abtine de la mancarurile super gustiase ce le faceti picilor? De exemplu eu nu ma pot abtine de la snitele, supa cu galusti, budinci si alte alea cand le fac membrilor familiei si nici nu pot sa u le mai fac ca sa pot tine eu un regim Eu mananc bine inainte sa pregatesc bunatati, asa este mai usor! |
|

| Si-am lasat sa treaca atatia ani pana sa ma mai gandesc din nou la o dieta. Azi incerc din nou cu Montignac sa vad cat m-o tine ambitia.
Chiar daca nu mai sunteti toate active, tot o sa notez aici cand o sa pot ca parca ma motiveaza mai mult. :)
Asa deci:
Ziua 1
D: 2 mere + o banana si dupa o ora 50g prosciutto crudo + 200 ml Sana P: piept de pui + salata de varza rosie C: mazare cu pulpe pui
|
|

| Ziua 2
D: 1 mar + o banana + o mandarina si dupa o ora o scandurica ( paine din faina neagra de grau, tarate si faina graham) P: piept de pui + salata de varza rosie C: mazare cu pulpe de pui
|
|

| Ziua 3
D: o scandurica si dupa 2 ore 2 mere si o banana P: branza, o rosie si 4 felii prosciutto crudo |
|

| Cat vrei sa slabesti? |
|

| bereea wrote:Cat vrei sa slabesti?
Cam 15 kg - am 62-63 si vreau sa ajung pe la 47 - 48 - la 154 cm inaltime.
|
|

| roxinthya wrote:Ziua 3
D: o scandurica si dupa 2 ore 2 mere si o banana P: branza, o rosie si 4 felii prosciutto crudo C: gratar pui cu gogosari in otet
Ziua 4:
M: 2 oua fierte D: gratar + branza + rosii G: 2 mere C - nimic
Ziua 5:
M: 2 oua fierte + 4 feliute salam Sibiu + branza + gogosari in otet D: rosii + branza + muschi porc afumat C: nimic
Ziua 6:
M: 2 mere + o scandurica ( dupa 1/2 ora ) D: vita la cuptor cu ciuperci si salata de varza rosie |
|

| roxinthya wrote:
Cam 15 kg - am 62-63 si vreau sa ajung pe la 47 - 48 - la 154 cm inaltime.
Tin pumniu!
Si eu trebuie sa slabesc 5/6 kg pana pe 21 decembrie
|
|
|