Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bravo, fetele, si la mai multe kg. date jos!
Eu, desi nu vreau sa slabesc, sunt intr-o continua cura de cand ma stiu- iar asta doar ca sa ma mentin. Bine, e drept ca-mi permit excese (in special in we.), insa incerc sa ma redresez rapid imediat dupa. De aceea mai intru pe aici sa ma inspir din meniul vostru (poate mi se mai face pofta de vreo salata), insa fara a-mi mai calcula caloriile (am depasit faza asta).
Am observat ca dupa 30 de ani pofta e din ce in ce mai greu de stapanit iar kg. din ce in ce mai greu de dat jos, asa ca... nu-i incotro.
ColonHelp iau si eu tot pentru detoxifiere, insa doar dimineata. Ah, si sper sa reusesc sa ma disciplinez din aprilie si sa ma tin de sala...
Rezultate bune, va doresc... si multa vointa! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dragelor cum stati?Cine cat a mai slabit? |
|
| Aici nicio miscare. Buli,Bulinita unde sunteti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu....ma mentin!
Na....e bine si asa... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| in ultimele 3 saptamani am slabit cate 300 grame / saptamana, ceea ce mi se pare foarte putin desi mai la inceput dadeam jos cam 1 kg pe saptamana, dar totusi, e si asta ceva, decat nimic |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| nici eu nu mai reusesc sa dau nimic jos peste cele 9 kg.. dar e bine si asa.. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si eu o dau inainte chiar daca merge greu doar o jumatate de kg intr-o luna(de fapt 28 de zile ) insa recunosc ca am mai calcat pe bec cateodata dar nu foarte grav!Succes in continuare tuturor! |
|
| Si eu sunt aici ! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am mai dat jos 1kg in vreo 8zile, deci am ajuns la 67.Tot multe sunt,dar mai am timp pana in vara sa dau si restul.A trebuit sa intrerup regimul 1 luna pt ca am stat in spital cu pitica mea, iar in 4martie il intrerup 1zi(pt cheful de 8martie). In principiu,ma tin de treaba,chiar daca nu am activat prea mult pe aici.Bafta tuturor! |
|
| Alimami felicitari! Super bine slabesti.Multa sanatate micutei tale . Trag si eu cu ochiul pe aici sa ma mai inspir la meniul zilnic. Azi am avut la pranz pastrav +dovlecel si ardei la gratar+mujdei! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am reusit s adau jos 5 kg. Ar fi fost mai multe daca nu as manca cand ajung de la serv....Sper pana la Paste sa mai dau jos inca 5.... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Praslica,felicitari .....si la cat mai multe kg date ! Nu ne spui si noua secretul?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| praslea_cel_voinic wrote: Felicitari Praslea si daaaa vrem si noi secretul. |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| praslea_cel_voinic wrote:
Praslica, draga...de unde ai mai dat tu jos 5 kg??? Ca si asa esti o subtirica... |
|
| Eu slabesc incet si sper sa ajung pana la vacanta la greutatea dorita-adica in minus 5kg. Voi cum stati? |
|
|