Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Aveti? De care? Le place bebeilor? Ma gandesc sa-i iau Alexiei dar nu stiu daca nu arunc banii pe fereastra... M-a tenteaza asta dar nu stiu daca sustine bine copilul. Voi ce parere aveti? kali attached the following image(s):
![8251405_twister[1].jpg](/i.ashx?a=3838)
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mie mi-a placut tare mult,am vazut bebelusi aici pe forum care se distrau de minune in el,dar noi nu am mai apucat sa-i cumparam Sarei,deja trecem la premergator! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi nu avem, dar cred ca i-ar placea! La cat bate din picioare si vrea sa o ia la fuga... Poate vad pe la voi modele si preturi si o sa-i iau. Am vazut o singura poza, cu Mariuca, la "Cel mai frumos zambet"! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Noi nu avem, dar cred ca i-ar placea! La cat bate din picioare si vrea sa o ia la fuga... Poate vad pe la voi modele si preturi si o sa-i iau. Am vazut o singura poza, cu Mariuca, la "Cel mai frumos zambet"!
Cred ca acolo am vaut si eu poza,ca imi amintesc ca era cu gura pina la urehi! |
|

| Am vazut si eu poza. Jumper-ul ala mi se pare ca sustine mai bine copilul. Ma intreb daca are vreo mamica din astea care se gasesc la noi |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Nici eu nu i-am luat ca m-am gandit sa nu se plictiseasca in el, plus ca nu poate fi folosit prea mult timp (ca varsta ma refer), cand e prea mic bebe si nu sta in fundulet, nu stiu daca e bine sa il pui in jumper si dupa ce sta in fundulet, poate trece la premergator, tarc, etc, si oricum, destul de putin si cu astea, ca dupa ce descopera mersul in 4 labute si apoi pe cel in 2, gata cu premergatorul. |
|

| Sara nu avea jumper,dar daca a venit tata a venit si jumperul! Am pus-o de citeva ori in el,e foarte incintata,chiuie si tropoteste marunt cu piciorusele,se rasuceste in toate partile si sare pe loc ca o caprita! E foarte sigur,se regleaza pe inaltime,astfel ca bebe sa ajunga cu picioarele jos,are centura de siguranta ca sa fixezi copilul,al nostru este recomandat pina la 12 kg. Miri attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Suuuuper, Miri. Distractie placuta, Sara. |
|

| Multumim frumos! Vrea si Ruxi o tura? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| miri_haluca wrote:Multumim frumos!  Vrea si Ruxi o tura?
Tu ce zici? De aceea nici nu-i arat, ca sigur o sa vrea si ea. |
|

| Super! Ma bucur ca-i place... sper sa aiba si Alexia aceeasi reactie, pentru ca i-am facut comanda. Acum astept nerabdatoare coletul. Pun poze si impresii imediat ce-l incercam. |
|

| Sara e tare incintata,se intoarce in toate partile,dupa noi,topaie pe loc,tipa de bucurie... Ce sa-ti mai spun,sper sa ii placa si Alexiei! |
|

| Cred ca va bucurati si voi de fericirea ei... Asta e tot farmecul cand le cumparam ceva, asta face toti banii. Adevarul e ca mi-ar placea si mie sa folosesc majoritatea lucrurilor pentru bebelasi; pacat ca nu se fac si pe masura noastra |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Stie cineva care e varsta optima de cand putem sa-i punem in jumper? |
|

| Parerea mea e ca de la 6 luni e ok. Atunci sta si bebe in fund... cred ca nu-i afecteaza coloana. |
|
|