Profil: July
Despre
Utilizator: July
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, February 1, 2013
Ultima vizita: Saturday, February 2, 2013 7:13 AM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caciuli tricotate
Postat: Friday, February 1, 2013 8:55 PM
Am gasit niste caciulite pe internet si nu pricep modelul la cele de coloare roz, mov si alb sorry1 ,ma puteti ajuta voi? Va multumesc anticipat!
Subiect: Caciuli tricotate
Postat: Friday, February 1, 2013 7:26 PM
maryso, e foarte usor modelul , lucrezi 3 ochi pe fata si 3 pe dos,iar pe fata lucrului acolo unde ai 3 ochi pe fata nu lucrezi, mergi cu 3 ochi alunecati. Cand lucrezi pe dos ( randurile pare 2,4,6,etc.) lucrezi toti ochii 3 fata, 3 dos.
cam asta e modul de lucru : http://www.youtube.com/watch?v=Spn30s14vCc, numai ca eu l-am modificat putin ,nu am lucrat numai pe fata ca in filmulet.
Subiect: Caciuli tricotate
Postat: Friday, February 1, 2013 4:40 PM
Am facut inainte de sarbatori si un fes copilei mele, nu e cine stie ce , dar mie imi place modelul. De fapt caciula mea e tot aceeasi culoare , dar nu stiu de ce nu mi-au iesit fotografiile bine sorry1
Subiect: Caciuli tricotate
Postat: Friday, February 1, 2013 1:50 PM
Buna ziua si bine v-am gasit!
Cautand pe internet un model de caciula , am dat din intamplare de acest site si am fost tare incantata sa gasesc aici tot ce-mi trebuie . Tin sa va multumesc tuturor pentru modelele postate si detaliile date pe intelesul tuturor!
Am facut si eu o caciula , si anume cea care are explicatii date la pagina 24 si .... mi-a iesit yes , nu ma asteptam. Va pupacesc pe toate si va urez un sfarsit de saptamana minunat!
pupici computerlove
As fi vrut sa postez poze cu produsul finit , dar abia azi mi-am facut cont aici si nu stiu cum , trebuie sa cercetez mai intai.sorry1