Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| danab wrote:Mihaela, masuta e buna pentru stimularea copilului. Incearca la magazin sa vezi daca o intereseaza
pai stiu dar pe ea jucariile nu prea o stimuleaza.Daca-i dau cabluri ,linguri, bidoane,chei,pixuri etc astea o stimuleaza.I-am luat premergator, masinuta aia ,si acum zace intr-un colt.A inceput sa mearga de-a busilea incercand ca ajunga la geamul de la balcon sa se joace cu jaluzelele daca era o jucarie acolo nu mai mergea copilu' meu de-a busilea never. Am si o masuta ca a lui Taki, nu asa frumoasa dar luata tot in scopuri educative .Zace si asta fara simtitre.Poate am sa leg de ea niste cabluri si o priza si asa o sa aiba mai mult lipici |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mihaela75 wrote:pai stiu dar pe ea jucariile nu prea o stimuleaza.Daca-i dau cabluri ,linguri, bidoane,chei,pixuri etc astea o stimuleaza.I-am luat premergator, masinuta aia ,si acum zace intr-un colt.A inceput sa mearga de-a busilea incercand ca ajunga la geamul de la balcon sa se joace cu jaluzelele  daca era o jucarie acolo nu mai mergea copilu' meu de-a busilea never.  Am si o masuta ca a lui Taki, nu asa frumoasa dar luata tot in scopuri educative .Zace si asta fara simtitre.Poate am sa leg de ea niste cabluri si o priza si asa o sa aiba mai mult lipici Asa am patit si noi Mihaela. O sa vina si vremea cand n-o sa mai lase jucariile respective. Cristinei i-am luat de Mos o tricicleta balansoar. Nu i-a trebuit decat prima zi apoi a abandonat-o pentru altele. Acum in fiecare zi se urca pe ea si se da "uta", si-o muta cum ii convine prin casa. Noroc ca e un material care nu zgaraie parchetul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| papi wrote:si noi am achizitionat acum in we o mobila de sufragerie foarte misto
Cat a costat cortul, te rog?Am impresia ca l-am vazut si eu, undeva pe la 500.000 ..la-m desfacut si nu mi-a placut materialul, ca e de fash, dar asa vad ca arata foarte bine desfacut tot.Doar ca intr-adevar, este cam mare.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taka - nu mai zic nimic, k mi se scurg ochii pe langa ecran, gata, ma mut in Jp. - e super leaganul si masuta aia .... dar cel mai si cel mai mult - imi place scaunul roz din coltul camerei si in general - o camera foarte frumos aranjata, nu in exces ci foarte comod, placut vazului si evidet "girlie"....
papi - esti geniala, auzi, mobila pt. sufragerie... e super tunelul..... daca aveam o casa la tara cu un teren in fata, sau macar inca o camera in plus, sau.. in fine mai mult spatiu - asta ar fi alegearea mea nr. 1.... e foarte frumos colorat... sa-l folositi cu placere....
noi nu prea am achizitionat jucarii noi, k am primit multe de amandoua Craciunuri sau Craciune .. plus k avem un botez in primavara si ne-am pus pe strans banuti.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| ira_tgr wrote:taka - nu mai zic nimic, k mi se scurg ochii pe langa ecran, gata, ma mut in Jp. - e super leaganul si masuta aia .... dar cel mai si cel mai mult - imi place scaunul roz din coltul camerei si in general - o camera foarte frumos aranjata, nu in exces ci foarte comod, placut vazului si evidet "girlie".... Multmim mult! O sa @un niste poze la "camera copilului", ca am mai schimbat ceva prin ea. noi nu prea am achizitionat jucarii noi, k am primit multe de amandoua Craciunuri sau Craciune  .. plus k avem un botez in primavara si ne-am pus pe strans banuti....
Tocmai vroiam sa te intreb daca-ti place masinuta Sashei ca am o idee! Pacat ca nu-mi merge messul, dar sper sa fac alegerea potrivita pentru Capsu`! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| cortul a costat sapte sute si ceva de mii si intr-adevar materialul nu este cine stie ce, este un fel de panza. mama zice ca se cheama panza de drapel. oricum instalatia se compune din 3 bucati separate: 2 corturi si un tunel. asa ca, il mai las vreo cateva zile instalat asa pt ca urmeaza sa vina niste copilasi la noi in vizita si abia astept sa-i vad pe toti jucandu-se pe acolo. cred ca or sa se distreze la maxim. si apoi las un cort in living, iar tunelul si celalalt cort il duc la ea in camera. e foarte usor de asamblat, dezasamblat si mutat, si cum noi avem 4 camere, avem pe unde sa-l plimbam. |
|

| papi wrote:cortul a costat sapte sute si ceva de mii si intr-adevar materialul nu este cine stie ce, este un fel de panza. mama zice ca se cheama panza de drapel. oricum instalatia se compune din 3 bucati separate: 2 corturi si un tunel. asa ca, il mai las vreo cateva zile instalat asa pt ca urmeaza sa vina niste copilasi la noi in vizita si abia astept sa-i vad pe toti jucandu-se pe acolo. cred ca or sa se distreze la maxim. si apoi las un cort in living, iar tunelul si celalalt cort il duc la ea in camera. e foarte usor de asamblat, dezasamblat si mutat, si cum noi avem 4 camere, avem pe unde sa-l plimbam.
Multumesc !Nush ce sa zic...e cam mare, dar macar putem merge si sa il vedem desfacut, poate voi gasi un reprezentant dispus sa ni-l asambleze acolo.
Am mai vazut niste corturi faine dar la aprox.2 mil, suuuper pictate, dintr-un material putin mai bunutz as zice eu...imita jungla, sau cu diverse peisaje de camuflaj sau din natura ...dar mult mai mici decat asta al vostru!
Sa va jucati cu placere in el ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| multumim.
am vazut si eu in cora un cort la vreo 2 milioane, dar pentru 3 - 24 de luni, si intr-adevar materialul era mai bun plus ca avea si niste jucarii incluse. asta pe care l-am luat noi este de la 3 ani in sus. asa scrie pe cutie, desi nu are componente mici care sa poate fi inghitite si nici colturi sau altceva in care sa se poata rani. dar, daca ar fi sa iau numai jucarii pentru 0 - 3 ani, ar insemna sa cumpar numai zornaitoare, plushuri si cuburi, iar din astea are deja o gramada. asa ca, daca cred ca ei o sa-i placa jucaria si nu contine componente mici o cumpar, fara sa mai tin cont de varsta trecuta pe cutie.
mi se pare ca stam in aceeasi zona (noi stam pe socului), asa ca puteti trece pe la noi sa-l vedeti. daca vrei vb pe mess
|
|

| papi wrote: daca cred ca ei o sa-i placa jucaria si nu contine componente mici o cumpar, fara sa mai tin cont de varsta trecuta pe cutie.
Si eu la fel fac, nu tin cont intotdeauna de indicatia 0-3 ani, pt ca Matei se joaca frumos si cu jucarii ami putin "safe" ca sa zic asa.
papi wrote: mi se pare ca stam in aceeasi zona (noi stam pe socului), asa ca puteti trece pe la noi sa-l vedeti. daca vrei vb pe mess
Sigur, putem vorbi oricand.Distanta dintrenoi cred ca e de maxim 15 minute de mers pe jos. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu ii iau jucarii din alte categorii de varsta, daca eu consider ca acea jucarie e ok, e safe pentru el. |
|

| Kiki wrote:Si eu ii iau jucarii din alte categorii de varsta, daca eu consider ca acea jucarie e ok, e safe pentru el.
Me too!
DIn Ro le iau, dar de aici din Jp, nu iau nimic peste 3 ani. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sashulici...sa te joci cu placere cu noile tale achizitii sunt superbee
Clara, dar cce loc mare de joaca ti-a luat mami...sa il stapanesti cu placere |
|

| taty wrote:Sashulici...sa te joci cu placere cu noile tale achizitii sunt superbee
Multumim! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am dat 1 mil pe cortul Mirunei, in mall
 |
|

| danab wrote:Eu am dat 1 mil pe cortul Mirunei, in mall
Petrecere frumoasa in cort, Miruna! Felicitari pentru achizitie! |
|