Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am observat ca pentru varsta 0-1 an nu avem un astfel de topic, asa ca l-am deschis.
Noi tocmai ne-am achizitionat cateva jucarii. Imediat vin si pozele:
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sasha, sa le folosesti cu placere!
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Oau, super, Sasha !!! Si leaganul e super !! Sa le folosesti cu mare drag si voie buna ! |
|

| Kiki, Oana, multumim mult! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ciufulici, sa folosesti sanatoasa tot ce a cumparat mami pentru tine! |
|

| Miri wrote:Ciufulici, sa folosesti sanatoasa tot ce a cumparat mami pentru tine!
Multumim! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Foarte misto leaganul, si eu imi doresc,plang dupa el dar la noi spatiul e prea mic.Trebuie sa fiu atenta ce cumpar ca ajung sa nu mai pun un pas in casa.Deja scaunul de masa e imens, daca stiam luam dinala mic de atasat la scaun normal .In loc de leagan solutia ar fi un jumper la tocul usii Si masuta aia cu clape...superba dar placintuta mea inca nu se ridica in picioare. abia astept sa ne mutam din apartamentul asta sa respir si eu si sa am loc pt jucarii |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si mie imi place leaganul roz ... Vrem detaliiii |
|

|
Pai, ce sa va spun? Se poate folosi de la 2 luni pana la 2 ani. Are mai multe nivele de ajustare, astfel incat sa nu-i ajunga picioarele pe jos. A costat 10.000 yeni. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Superbe jucariile, Sasha Tot sa fii copil in Japonia!
mihaela75 wrote:Si masuta aia cu clape...superba dar placintuta mea inca nu se ridica in picioare.
Mihaela, masuta e buna pentru stimularea copilului. Incearca la magazin sa vezi daca o intereseaza |
|

| danab wrote:Superbe jucariile, Sasha  Tot sa fii copil in Japonia!
Asta asa este. Si majoritatea sunt accesibile la pret, de-mi vine sa-i iau tot magazinul. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| taki wrote:
Pai, ce sa va spun? Se poate folosi de la 2 luni pana la 2 ani. Are mai multe nivele de ajustare, astfel incat sa nu-i ajunga picioarele pe jos. A costat 10.000 yeni.
Taki mercic. Ma interesa daca e de la vreo firma anume ca sa stiu pe unde sa-l caut. Pe aici nu am vazut .... |
|

| Roxanel wrote:Taki mercic. Ma interesa daca e de la vreo firma anume ca sa stiu pe unde sa-l caut.  Pe aici nu am vazut ....
Cu placere!
Este de la Hello Kitty, la ei este brand. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| si noi am achizitionat acum in we o mobila de sufragerie foarte misto am mers in carrefour sa-i luam Clarei o piscina cu bile sau o casuta si nu aveau. cum nu puteam sa plecam fara sa-i luam nimic, am vazut niste cutii cu corturi pt copii si ne-a placut cum aratau pe cutie. nu aveau nici unul desfacut ca sa vedem si noi ce dimensiuni are. pe cutie nu parea foarte mare. cand am ajuns acasa si l-am desfacut am inlemnit. este imens ocupa tot livingul. dar ea e foarte incantata. sta numai in tunel. iata si poze:
 |
|

| Felicitari Clara pentru noile achizitii!
Sa te joci cu placere! |
|
|