Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| RECLAMA! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nu e ok sa dai link-uri directe!Sa recomanzi si sa discuti despre e ok. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetelor, ignorand mesajele anterioare si sperand ca am ales locul potrivit...am si eu o intrebare Stiti cum se fac jucarii din hartie? Imi amintesc cum faceam la gradinita broscute si flori si barcute, avioane etc...numai ca nu-mi mai amintesc si cum se fac, am imbatranit si am devenit senila Dar as vrea sa le fac cu fetita mea, ca sa-i ocup timpul. Ce mai stiu, e doar avionul, mama lui de avion, dar la restul am nevoie de ajutor, please!! Voi faceti asa ceva cu copiii vostri? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mikaela wrote:Fetelor, ignorand mesajele anterioare si sperand ca am ales locul potrivit...am si eu o intrebare Stiti cum se fac jucarii din hartie? Imi amintesc cum faceam la gradinita broscute si flori si barcute, avioane etc...numai ca nu-mi mai amintesc si cum se fac, am imbatranit si am devenit senila Dar as vrea sa le fac cu fetita mea, ca sa-i ocup timpul. Ce mai stiu, e doar avionul, mama lui de avion, dar la restul am nevoie de ajutor, please!! Voi faceti asa ceva cu copiii vostri?
Binenteles,eu fac foarte des jucarii din hartie ,am sa caut este aici si un topic special pentru asta. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/16/2014 Mesaje: 4
| Uite ce jucarii dragute sunt astea. eu le-am luat pentru cei mici. mesaj reeditat de moderator: RECLAMA! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2014 Mesaje: 1
| Buna ziua, va recomand cu incredere jucariile de constructie a producatorului german Mic o Mic .. sunt facute din materiale foarte bune care trebuiesc construite pentru a se juca copii cu ele.
|