Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 2/13/2006 Postari: 9883 Locatia: Departe-poate prea departe
|
Jucarii pentru afaraa !

|
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 2/13/2006 Postari: 13501 Locatia: Printre voi!
| Da, sunt frumoase, dar pentru cei care stau la bloc?
Poate ceva foarte usor de impachetat si cand mergem in parc sa o luam cu noi?! |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 11/2/2007 Postari: 2320 Locatia: RO
|
ai dreptate iubita, chiar ma gandeam ca oricat de mult as fi incercat sa impachetez casuta aia din lemn cu etaj, nu cred sa-mi incapa in poseta |
|

| Deci sa nu va mai arat ? poate la bunici la curte, la tara ..... Mai pun cateva si gata.
 |
|

Intrat: 11/2/2007 Postari: 2320 Locatia: RO
| [quote=Maria & mami]Deci sa nu va mai arat ? poate la bunici la curte, la tara ..... Mai pun cateva si gata.
 quote]
maria sper ca nu te superi, nu? din contra imi place mult... ma inspir... poate imi fac pe balcon ceva de genul asta pt. la vara cand o veni Sasalici la noi in vizita... sa stea cu capsu' ca 2 domnisoare, ca o cescuta de ceai... bine , mai intii tre sa inchid balconul |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 2/13/2006 Postari: 13501 Locatia: Printre voi!
| Oana, pune poze ca nu stii de unde-mi vine inspiratia!
Uite, de exemplu, masinuta aia este foarte buna ca sa o iau in parc! Cred ca am sa o pun la pachet pt Ro!
|
|

Intrat: 3/1/2006 Postari: 7513 Locatia: Ro
| Super casutele...o sa ii arat tatalui meu pentru ca vrea sa ii faca Karinei o casuta la ei la curte |
|

Intrat: 4/4/2006 Postari: 8978 Locatia: Piatra Neamt, Romania
| De kestia cu leagane, putin mai simpla si cu topogan, ne bucuram si noi la verisori! Sunt extraordinare pentru cei ce stau la curte. Chiar ieri am experimentat o masinuta, lansata de pe o pista gen topogan, dar cu o panta foarte mica. Ne-a placut!!!
 |
|

Intrat: 1/27/2007 Postari: 1849
| super jucarelele Maria & mami sa aiba parte Maria de ele in continuare si sa se joace fericita
sincer si noua ne-ar placea sa avem asa de multe si frumoase, dar curtea noastra e cam mica nu prea am avea unde sa le punem. deocamdata suntem si prea mici, o sa mai facem ceva achizitii cand mai crestem un pic si o sa vina si caldura |
|

Intrat: 2/22/2006 Postari: 4839
| Faine dar tre sa-mi iau casa in padure sau in the middle of nowhere ca sa am atata teren Casele din inima orasului au curtea mica...am vazut niste case mai departe cu curti de faceai teren de golf Daca reusim sa luam casa cu curte cat de cat mare o sa iau si eu minunatii dinastea, nu numai pt fete ci si pt mine |
|

| Nu le avem nici noi. Dar studiem piata, facem studiul curtii, care nu e nici ea mare si vom alege ceva util si educativ , sa ii dau drumul afara, sa scap de ea , sa imi pot bea cafeaua in liniste ! Cu voi ! |
|

Nivel: Ambasador
Intrat: 9/28/2006 Postari: 581
| Oana, si mie imi plac toate jucariile pe care le-ai postat...ne gandeam sa cumparam si noi o casuta, ceva sa punem nisip...dar cred ca la anul vom face treaba asta, ma gandeam ca e totusi prea mic Christian...dar imi place casuta din lemn la nebunie, si cred ca si copiilor... |
|
|