Jucarii educationale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adrianayo2003
Scris: Saturday, October 25, 2008 9:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Ce parere aveti de catelul asta?

Varsta:6 luni - 3 ani
Descrierea:Catelusul vorbitor din plus moale este plin de surprize: copilul joaca diverse jocuri interactive, canta si invata o gramada de lucruri prin simpla apasare a butoanelor.
Are 2 moduri de joaca il invata ABC-ul, 123, culori, parti ale corpului si melodii indragite.

L-am vazut intr-un magazin si m-am jucat cu el : de ex daca apesi pe nas spune asa: prima apasare: nas; aIIa apasare : nas rosu, a III a apasare : hapciu.
Daca apesi urechea spune: ureche; ureche albastra

Pretul este de 110 RON. Merita?
mamica23
Scris: Saturday, October 25, 2008 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Noi avem o broscuta,dar e in engleza.Are cantecele cu abc-ul,cu numere etc.,si noi am dat 100 ron pe ea.
Eu sunt de parere ca meritafirstprize
apachitei dinela
Scris: Saturday, October 25, 2008 7:53 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/31/2008
Frumos!!!Si eu cred ca meritacatel
kali
Scris: Sunday, October 26, 2008 8:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Depinde daca puiul tau e atras de jucarii de plus... La noi nu au avut succes si nici acum nu e incantata. Cand era mica prefera mai degraba centrele educationale sau jucariile din plastic cu lumini si sunete, microfon, volan etc.

adrianayo2003
Scris: Sunday, October 26, 2008 8:25 AM
Nivel

Inregistrat: 10/17/2007
Adevarul e ca nici Alex nu se joaca cu cele de plus, eu i-am cumparat mereu zdranganitori si jucarii cu sunete.
A primit de la Kiki cheitele de la Fisher Price si una din ele are 3 melodii si aia ii place.
Am primit de la buni niste banuti si vroiam sa-i cumpar catelusul asta. Multumesc pentru pareri.
Stiu ce o sa fac, data viitoare cand ma duc la supermarket ii "imprumut" catelusul cat stam sa facem cumparaturi sa vad daca se joaca cu el, si daca ii place o sa-l cumpar.
Carmen Barta
Scris: Wednesday, December 17, 2008 1:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu zic ca toate mamele ar trebui sa cumpere pt. copii lor un jolly jumper nu este o jucarie dar copii il adora.
Cu ajutorul jollyului muchii copilului sunt dezvoltati si pregatiti pt perioada in care copilul o sa inceapa sa mearga. reclama interzisa.
Kiki
Scris: Wednesday, December 17, 2008 2:19 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Carmen Barta wrote:
Eu zic ca toate mamele ar trebui sa cumpere pt. copii lor un jolly jumper nu este o jucarie dar copii il adora.
Cu ajutorul jollyului muchii copilului sunt dezvoltati si pregatiti pt perioada in care copilul o sa inceapa sa mearga. reclama interzisa

Si uite asa, te-ai gandit tu sa faci putina reclama, nu? alcool
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 18, 2008 9:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Eu ma gandeam sa-i iau Mirei niste cuburi,doar ca ea cam baga-n gura orice si trebuie sa iau de plastic,ca sa nu le faca praf,caci de panza am vazut,dar le-ar inmuia toate,iar de carton le-ar musca de numa-numa.
ninetem
Scris: Thursday, December 18, 2008 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Noi i-am cumparat lui Teo catelusul vorbitor la 2 ani si ii place mai ales daca repet si eu dupa catel. La 1 an i-am luat tot de la Fisher Price borcanul cu biscuiti, tot in limba romana.Caut si atasez o poza. Dar tot acum ii place mai mult. In ceea ce priveste o jucarie care sa aiba cubulete de plastic noi am primit de la Pampers girafa muzicala.

ninetem attached the following image(s):
l8418.jpeg

ninetem
Scris: Thursday, December 18, 2008 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Si girafa

ninetem attached the following image(s):
girafa.jpg

denise
Scris: Monday, May 11, 2009 8:30 AM

buna, mamicilor...nu am stiut unde exact sa scriu pentru ca nu ma refer la un anumit tip de jucarii. vroiam sa va intreb care ar fi cea mai buna alegere pentru o fetita scumpa, scumpa de tot de 1 anisor jumatatehearts ma gandeam ca ar fi mai bine sa cumpar ceva din farmacie, sa fiu sigura ca e potrivit. ce ziceti?
Kiki
Scris: Monday, May 11, 2009 8:38 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Denise, nu-ti recomand sa cumperi din farmacie. Pretul jucariilor luate din farmacii este exagerat.
Poti cumpara de oriunde (ma rog, depinde la ce calitate te astepti si ce iti doresti), din hipermarketuri, librarii, totul e sa respecti restrictiile de varsta trecute pe jucarie.
cea mai buna alegere nu exista. Depinde ce jucarii ii plac, ce o atrage. Eventual poti merge direct cu micuta, sa vezi ce o atrage si verifi varsta recomandata trecuta pe jucarie.
Trebuie doar sa fii atenta la cat de mult se dezmembreaza jucaria, la ce bucati mici sunt lipite sau cusute (lipitul sau cusutul nu e o garantie in cazul copiilor, care reusesc sa strice de multe ori si cea mai bine asamblata jucarie ras ), la ce sunete scoate (unele melodii vor fi enervante rau, mai ales pt tine ras ca lor le place), etc...
abiand
Scris: Monday, May 11, 2009 9:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
adrianayo2003 wrote:
Ce parere aveti de catelul asta?

Varsta:6 luni - 3 ani

Noi il avem pe animalutzul asta. I-a placut la vremea lui(acum Adi are 6 ani), dar si acum cand isi mai aduce aminte de el il mai apasa pe ici pe colo.
lina
Scris: Monday, May 11, 2009 11:55 AM

Denise, acum depinde de jucarii. eu i-am luat jucarii Dianei din farmacie pentru ca ea tot avea tendinta sa bage totul in gurita si imi era frica sa nu se imbolnaveasca. sunt tot felul de oferte pentru cei mici astfel incat pot fi chiar convenabile. de exemplu, eu am trimis poze cu Diana pentru Mami, vreau sa fiu vedeta!, un concurs la Help Net, si din moment ce este o frmusete, o sa castige o multime de jucarii si accesorii pentru copii
:018:
Anelise
Scris: Tuesday, February 23, 2010 1:33 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Noi avem o jucarie primita de Craciun de care bebelina a fost si este in continuare foarte incantata! dance O recomand pentru piticuti! thumright

De Iepuras vrem sa achizitionam si noi un premergator, dar nu ma pot decide care. oare Am vazut pe la jurnale ca mai sunt mamici care detin primul model. Sunt incantati copilasii? angel ... Oricum, parca tot pentru primul as opta fiind de la aceeasi firma ca pianul si stiu ca e innebunita dupa el, asa ca ma gandesc ca ii va placea si premergatorul! angel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.