Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2010 Mesaje: 54
| AdrianaC wrote:Ingeras, aici ai tot ce iti doresti. Sunt absolut superbe !!! Nu au si schema de realizare, dar macar ca inspiratie: Si uite cateva exemple, ca sa vedeti ca merita sa va uitati la modele:  _  _  _  M-am indragostit!! Dar am o intrebare/cerinta/nelamurire/rugaminte, luati-o cum vreti: a gasit cineva vreun magazin in romania noastra cu accesorii de crafting de genul "ochisori"? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| eu am gasit ochisori intr-un magazin la noi |
|

| georgy wrote:am facut si eu un urs si o fetita soricel Amandoua sunt frumoase. Ursuletul de unde l-ai inceput? |
|

| amy_ctin wrote:Fetele, voi cu ce umpleti jucariile? Citeam ca cineva le umple cu vatelina, pe care a cumparat-o cu sacul, dar din cate am inteles nu era din Romania. Mersi, si spor la crosetat! Amy Ar trebui sa gasesti vatelina la magazinele de metraje. Bunica mea a facut perne fantezi (poate pun o poza odata, sa ma mandresc si eu, ca pernele ei au ajuns si pe dincolo- si buni mea face anul asta 89 de ani)si le umplea cu melana (tot la metraje) sau cu resturi de ate de tricotat |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2011 Mesaje: 100
| Buna fetelor! Am facut si eu ceva animalute, poate imi fac curaj si le pun pe un blog, ca sa imbinam placutul cu utilul (uff...criza asta)
georgi attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Wow ce de jucarii pe aici. Foarte foarte frumoase.
Am si eu o intrebare, stie cineva cum se creaza o masinuta crosetata? |
|
| cine iubeste aceste..........
alexiana stiu ca am vazut undeva pe net cum se fac ochisorii acasa,din pacate nu am copiat pozele sper sa intelegi cum.in foliile alea de la pastile(rotunde sau ovale)se baga o boaba de piper si pe lipeste cu ceva banda scoci pe spate(si dedesubt hartie alba) cam asa ceva.incearca.
bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
| mie numi plac dar cred ca la micutii mei da. dana78 attached the following image(s):

|
|
| Anamaria, nici mie nu-mi plac toate animalele cu mai multe picioare (cu exceptia caracatitei si a sepiei - care le mananc cu pofta). Dana foarte dragute carucioarele pentru papusi. |
|
| dana sunt super carucioarele astea facute la un trusou pentru botez unde se poate pune suzeta am gasit si eu unul bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Carla ...ai intrebat la pag 6 de Thomas Am gasit ceva -poate te ajuta http://gundamgirlwing.blogspot.ro/2011/11/thomas-tank-engine.html |
|

Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| fetelor se gasesc la carrefour ochisori pentru animalute |
|

| Hop si eu cu o jucarie ... timea attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ce simpatic e |
|

|
am gasit si ceva tricotat, sper ca nu-i problema daca postez aici ( la tricotat nu am gasit jucarii) timea attached the following image(s):

|
|
|
|