Jucarii 0-12 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Saturday, February 23, 2013 5:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
da, da...si urmeaza sertarele cu hainele frumos aranjate de mami, oalele de la bucatarie...
Ana
Scris: Saturday, February 23, 2013 6:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
SubscriuCrazy
ingerash
Scris: Saturday, February 23, 2013 8:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Hilar David are doar 3 jucarii preferate dintr-o gramada,in rest,telecomanda,telefoanele,laptopul,lingurite,bidoane,ate,creioane,paturele,haine,castroane...dupa o ora de joaca de`a lui casa e Big Surprise

bulibuli,curand ,foarte curand o manevreaza dupa placul luiangel
kali
Scris: Sunday, February 24, 2013 12:33 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mey, ai mei s-au jucat, prin rotatie, cu toate jucariile - plus accesorii de bucatarie, sticle, etc.
Eu vad utilitatea jucariilor educative si interactive iar la noi chiar si-au meritat banutii - au fost super-extra folosite.
sweet angel
Scris: Sunday, February 24, 2013 2:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
buli eu am cumparat tricicleta anul trecut de pasti, daca iei un ,model sa il impingi tu pana ivata sa pedaleze e pk, dar daca te gandesti sa pedaleze el mai ai de asteptat, masinuta fara pedale edy o prefera de vreo jumatate de an. a noastra e chicco quattro:masina sa mearga singur, sa il impingi, leagan si sa o impinga copilul sa invete sa mearga, ultimele doua nu au fost folosite e de la 9 luni
catel care vb are si edy dar de ceva timp nu se mai joaca cu el
carut de papusi i-am luat si eu , pe urma si papusa, mi-au sarit toti in cap ca e baiat si nu ii trebuie asa ceva , se joaca si cu papusa ca e cicciobello bua si e bolnava, ii place sa ii faca injectii, ....dar carutul ii place mai mult sa il impinga sau sa se puna el in carut.
mai avem o masuta cu multe activitati de la 6 luni la 3 ani.

masuta , canta , vorbeste , spune numere, litere , culori, forme si trebuiesc puse triunghiul , patratul fiecare in forma lui.

cu carutul albastru sa fie pt baietel,

masinuta chicco care o mai folosim si acum

casuta chicco , interesanta , fiecare animal face in felul lui , cifrele si daca o dai pe 2 (are1 si 2), intreaba copilul care animal face miau si el trebuie sa apese pe pisica, sau care e nr 2 si copilul trebuie sa il apese daca ghiceste ii spune bravo , daca nu sa asculte bine ....
apoi cea langa care sta edy tot era interesanta nu mergea inca in picioare, si se tinea de jucarie sa se ridice, apoi dansa tanandu-se de jucarie , are mai multe melodi , se poate folosi si ca jucarie care se pune deasupra copilului sa se joace cu jucariile care atarna , caut poza sa pun si in cealalta pozitie

bulibuli
Scris: Monday, February 25, 2013 6:19 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
kali wrote:
Mey, ai mei s-au jucat, prin rotatie, cu toate jucariile - plus accesorii de bucatarie, sticle, etc.
Eu vad utilitatea jucariilor educative si interactive iar la noi chiar si-au meritat banutii - au fost super-extra folosite.

Si eu cred la fel, ma bucur ca il atrag mai ales astea educative, colorate, cu forme geometrice. Cu jucariile de plus ne jucam mai mult noi decat el.

Sweet angel, ai mare dreptate cu papusile-bebe, si baietii trebuie sa aiba chiar de cand sunt bebelusi, cica ii stimuleaza sa comunice - pe limba lor. E super masinuta chicco, am vazut si eu cateva in genul asta si mi-au placut, dar tot aia cu remorca imi place mai mult sic

De tricicleta asta ziceam, ca as mai astepta pana la anul, ca anul asta o sa fie mai incantat (zic eu) sa se plimbe cu masinuta decat sa stea pe tricicleta sa fie impins... nu-l vad eu sa stea ca bibeloul asa, nici in carut nu-i mai place... Parca ma si vad la primavara ca ies in parc cu masina, carut, trici, amtemergator....
aaa, si copil!!alcool

P.S. Telefonul cu Mickey ii place f mult. pupici
bulibuli
Scris: Sunday, March 17, 2013 8:07 AM

Am descoperit un site/blog care descrie/testeaza jucarii. Adica exact ce-mi doream. Mamici care testeaza pe copiii lor iti spun daca merita sau nu sa dai banii pe ceva. Nu cred ca e ok sa-l dau aici ca sa nu-i fac reclama, dar sunt f incantata de ce am apucat sa citesc pe acolo...

Pana una alta venim cu update pt varsta de 1 an. Nr. 1 in topul cadourilor il ocupa masinuta ride-on! Pur si simplu irezistibila!!! Gata, de-acum ne mutam la topicul de jucarii >1 an. ras
bulibuli
Scris: Friday, March 29, 2013 6:16 AM

koko2008 wrote:
Buli unde gasesc cubul asta ?

L-am vazut sapt trecuta la Carfur, la un pret f bun.
Adina
Scris: Friday, March 29, 2013 10:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Bine ca s-a activat subiectul asta ca imi era asa de greu sa-l caut... Cum naiba spal catelul ala vorbitor? Ca tocmai a facut baie de noroi in ghiveciul cu floribanghead
kali
Scris: Friday, March 29, 2013 10:40 AM
Nivel

bulibuli wrote:
Nr. 1 in topul cadourilor il ocupa masinuta ride-on! Pur si simplu irezistibila!!!

Veeezi? Asa-i! Si isi va pastra pasiunea pentru ea muuult timp de acum inainte. E o investitie pe termen lung.

Adina, cu o perie, cred.

bulibuli
Scris: Friday, March 29, 2013 8:02 PM

Adina wrote:
Bine ca s-a activat subiectul asta ca imi era asa de greu sa-l caut... Cum naiba spal catelul ala vorbitor? Ca tocmai a facut baie de noroi in ghiveciul cu floribanghead

Pai nu ne mutaram la topicul cu jucarii pt 1-2 ani?? Ca doar suntem mari de-acum!!

Kali, daaa!! Zici ca s-a nascut la volan, are niste fitze.. sofer
Adina
Scris: Friday, March 29, 2013 9:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Ne-am mutat dar aici fusese discutia despre catelul cantacios... acuma e purcel cantacios. Nu cred ca merge spalat nicicum ca e plin de cabluri...offf!!!
bulibuli
Scris: Saturday, March 30, 2013 8:36 AM

Incearca totusi.. cu o perie moale umezita, cu putin detergent.. Am primit si noi catelul si cub educativ de la draga noastra prietena (multumim, Oana!!)Cheek Kiss Cu primul a fost dragoste la prima vedere, l-a luat in brate si l-a pupat, danseaza pe cantecele lui, il ingana.. bine, n-a durat mult pana a zburat pe jos, dar asa-i in dragoste.. SimplyLove
Iar la cub am ramas masca, din prima a stiut sa plimbe bilele pe fir pana in capatul opus, fara sa-i arate nimeni. Love Numai la traseul ala cu 2 bucle nu le poate duce pana la capat si le abandoneaza pe la jumatate ras
kali
Scris: Saturday, March 30, 2013 12:04 PM
Nivel

bulibuli wrote:
Incearca totusi.. cu o perie moale umezita, cu putin detergent.. Am primit si noi catelul si cub educativ de la draga noastra prietena (multumim, Oana!!)Cheek Kiss Cu primul a fost dragoste la prima vedere, l-a luat in brate si l-a pupat, danseaza pe cantecele lui, il ingana.. bine, n-a durat mult pana a zburat pe jos, dar asa-i in dragoste.. SimplyLove
Iar la cub am ramas masca, din prima a stiut sa plimbe bilele pe fir pana in capatul opus, fara sa-i arate nimeni. Love Numai la traseul ala cu 2 bucle nu le poate duce pana la capat si le abandoneaza pe la jumatate ras

Cu drag! iloveyou Sa va fie de folos!SimplyLove Ma bucur ca sunteti incantati!Hilar
Cubul mic e cu capacul invers - cred ca ti-ai dat seama. L-am pus asa ca sa-mi fie mai usor la impachetat.

Mai aveam pentru Bibisor - iti si spunsesem initial - un fel de " cap " de cub - adica partea aia cu sarme imbarligate si bile, insa mult mai mare si mai complex -, insa l-a apucat pe Ericut interesul brusc pentru el cand a vazut ca i-am pus gand rau. Tot asa si cu catelul... timp de 1 sapt. a fost plimbat cu carutul zilnic, desi era abandonat de cel putin 1 an.

Apropo de cuburi, am mai avut unul de la Quelle - nu stiu daca mai au jucarii -, insa era maaare ( chiar si fata de cubul mare al lui Bibi ) si avea si capacul detasabil. Cu ala a fost dragoste maxima pentru ca intrau in el si, pe langa scopul educativ era o mare chestie sa se bage acolo.

bulibuli
Scris: Saturday, March 30, 2013 12:18 PM

Mai au ceva jucarii la Quelle, chiar m-am uitat de curand pe site, am vazut si un cub dar parca nu asa mare. Nu au foarte multe si nu prea mi-au captat atentia. Probabil trebuie sa urmaresc oferta...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.