Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| koko2008 wrote:Buli unde gasesc cubul asta ? Asa pt sugestii in familie AAA si ar mai fi o chestie ca se impinge prin casa ...il ajuta la mers ..
Am chestia de impins, antemergator cica ii zice, de la vtech, suntem ff incantati de el, de cand era micut, se scoate pianul ala si butona la el cu toate manutele si piciorutele Acum il plimba prin casa, dar nu singurel ca-i e frica.. a cazut odata cu el, ca ala are demaraj mai bun ca ficior-mio, si acum e extra-precaut..

Cubul este la Selgros, de Craciun l-au avut la reducere. L-am vazut si in Real la un pret mult mai mare.. o mai fi si prin alte magazine... sau, cel mai simplu (si la cel mai bun pret), pe net: dai cautare dupa "cub educativ", "cub activitati", "cub Montessori", "cub Eichorn", etc. E o idee buna de cadou pt 1-2 anisori. |
|
|
Daaa, mi-au mai recomandat mamicile de baieti carucior de papusi (ce, ei nu se antreneaza sa fie tatici?).. daca tot i-am luat bebel si-l taraie de-o mana sau de un picior cand merge in premergator (cica-l plimba cu masina ). Acum sta in scoica lui de cand era mic si Bibi il leagana.. cred ca o sa-i cumpar si carucior, sa-l plimbe pe-afara |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Da, si chestia aia a fost buna, insa pana au inceput sa mearga - dupa aceea nu a mai fost interesanta decat in masura in care ii atragea o jucarie cu lumini. Oricum, telefonul l-am vazut doar imediat dupa despachetare. Imediat dupa, s-a pierdut prin zona crepusculara...
Si acum sta aruncat prin pod - apropo de jucarii triste si abandonate...
Ii dau dreptate lui Cris - si noi am avut carucior de papusi la baieti ( pe langa unul de cumparaturi si inca unul gen masina de tuns iarba, de lemn )... si inca avem, prin casa, cu matza!!:018: |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Si noi avem chestie din aia de impins dar atentie ca pitica mea a cazut cam rau(si acum imi vine sa ma dau cu capul de gresie) si vreo 2 saptamani nu a mai vrut sa se ridice deloc in picioare! Nici acum nu pune mana pe ea decat sa se joace cu partea din fata , de mers nici vorba. Eu zic ca e o investitie cam inutila...si scumpa. |
|
| Asa si la noi, se joaca la butoane, dar la mers se cam teme.. il pun eu, nu are el initiativa de a-l lua la plimbare.. El nu a cazut chiar rau, ca eram prin preajma si l-am prins, cred ca mai mult s-a speriat. Eu sper sa prinda curaj si sa il impinga el prin casa, cand va fi mai sigur pe picioruse. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce-am mai ras cu catelusul vorbitor.Il avem si noi de cand era Stefi mic ,dar abia acum i-am descoperit butonul dupa ce i s-au terminat bateriile si au trebuit schimbate si asa pateam si noi cu el cand ti-era lumea mai draga canta sau vorbea . Noi i-am luat Iuliei premergator -nu e foarte incantata sa stea in el decat cate 10min cu toate ca are luminite ,canta ,dar cred ca oboseste sa stea mai mult . Ii plac jucariile cantatoare cel mai mult si pe catelusul vorbitor il adora ,il calareste ,il mozoleste si-l iubeste .Pe Stefi nu l-a incantat ,mai mult ii place acum de el cand il vede la Giuli vrea si el ca-i al lui cica . |
|
| Fetele, dar pe la ce varsta incep ei sa pedaleze singuri la tricicleta??? Chiar am sa probez cateva triciclete cand mergem la shopping sa vad daca-l incanta |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu este o varsta exacta - depinde de dezvoltarea copilului. Inainte de 2 ani nu am auzit, insa - de aceea exista pentru copiii mici masinutele alea fara pedale... La unii se intampla chiar si mai tarziu, deci... |
|
| Multumesc de raspuns, kali. Prompta, ca de obicei.
Tocmai am analizat niste triciclete si am pus ochii pe ceva.. totusi ma gandesc ca ar fi mult mai incantat acum de masinuta si pe la anul sa-i luam trici, sa pedaleze. Si, daca tot am iesit din casa (ar trebui sa ma tina incuiata barbatul ) mi s-au mai lipit de mana ceva jucarii (chiar sunt bolnava la capitolul asta, ma bucur mai mult ca bb) si hainute Dar nu-mi pare rau, ca asa am descoperit o omida super-simpatica pe care am botezat-o "omida batrana", ca paraie din toate incheieturile plus un set de cuburi moi cu desene pe ele, inca un model de cub-puzzle, carticele, etc. etc. etc.

Iete! El nici n-o baga in seama (cred ca deja e cam mare pt ea, dar nu-i nimic, ca mie-mi place la nebunie) in schimb e de-a dreptul fascinat de cutia de la ea si de cuburi, of course... |
|

| Ce draguta si vesela este ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli wrote:Am chestia de impins, antemergator cica ii zice, de la vtech, suntem ff incantati de el, de cand era micut, se scoate pianul ala si butona la el cu toate manutele si piciorutele  Acum il plimba prin casa, dar nu singurel ca-i e frica.. a cazut odata cu el, ca ala are demaraj mai bun ca ficior-mio, si acum e extra-precaut..  Cubul este la Selgros, de Craciun l-au avut la reducere. L-am vazut si in Real la un pret mult mai mare.. o mai fi si prin alte magazine... sau, cel mai simplu (si la cel mai bun pret), pe net: dai cautare dupa "cub educativ", "cub activitati", "cub Montessori", "cub Eichorn", etc. E o idee buna de cadou pt 1-2 anisori.
Bulibuli,impingatorul acela e ideal dupa 1 an cand bebe are stabilitate in picioruse,face primi pasi,paseste singurel.David fuge cu ala de cateva saptamani,acum stie sa ia si viraje.Azi i-am luat puzzle cu abac,masuta magnetica cu scaunel pentru desenat-pictat,un telefon cu sunete/melodii ....de tarait dupa el...premergatorul il daruim unei micute domnisoare. |
|
| ingerash wrote:
Bulibuli,impingatorul acela e ideal dupa 1 an cand bebe are stabilitate in picioruse,face primi pasi,paseste singurel.
Asa m-am gandit si eu, acum inca e nesigur pe picioruse, nu are curaj sa-l ia la plimbareala..
oanamaria wrote:Ce draguta si vesela este !
Daaa, si se rotesc toate segmentele alea si scot un sunet, ca niste pocnituri.. o ajuta pe mami la nervi... Bineinteles ca nu am reusit sa cumpar chiar tot ce mi-a facut cu ochiul, asa ca la unele am facut poze cu telefonul, sa-mi amintesc de ele..
PS Ia uiteee, ce de emoticoane noi!! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Frumoase jucarii, dar, din cate imi amintesc eu de cand era Ale mica, nu o incantau mai mult de 5-10 minute.In schimb o fascinau telecomenzile de la tv, telefoanele si sticlele goale de plastic cu care se juca ore. |
|

| bereea wrote:Frumoase jucarii, dar, din cate imi amintesc eu de cand era Ale mica, nu o incantau mai mult de 5-10 minute.In schimb o fascinau telecomenzile de la tv, telefoanele si sticlele goale de plastic cu care se juca ore. Zici ca vorbesti despre Stefan.El se juca ore cu o sticla de plastic goala. Pe Giuli o atrag jucarioarele ,le molfaie pe toate cu drag si spor. |
|
| Daaa, si cabluri, telefoane, cutii... totusi, la noi pe primul loc raman cuburile si mingea. Se joaca mult cu ele, si vorbeste pe limba lui acolo.. |
|
|