Jucarii 0-12 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
koko2008
Scris: Wednesday, February 20, 2013 2:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Eve la un an a primit o masuta cu activitati , tare buna a fost pana la doi ani, cand a inceput sa se urce pe ea sic , a mai primit o masina mare , se urca pe ea si se plimba prin casa apoi pe afara .., o are si acum ras
bulibuli
Scris: Wednesday, February 20, 2013 4:08 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Am vazut si eu niste masute de activitati interesante, cu cuburi si chestii de contruit, ca al meu e mare constructor. Cele cu butoane si cantece nu prea il mai intereseaza.

mi-a placut masina asta, ca are si remorca.. dar o gasesc pe un singur site si acolo nu o mai au pe stoc:

Am mai avut o obsesie pt catelul vorbitor de la fisher si mingea interactiva dar m-am linistit.. catelul nu stiu cat o sa-l bage in seama (este si un ursulet care citeste povesti, in romana) iar pt minge deja i-a trecut varsta zic eu.. mi-am dorit-o asa de mult si iaca, a crescut copilul si fara ea :)) in schimb se joaca frumos cu mingea obisnuita, e o jucarie care nu se demodeaza, ramane mereu in topul preferintelor la copii. Minge, bile, baloane, ne dam in vant dupa ele.. si dupa copii (i-am luat bebelus de jucarie si vorbeste cu el de ma innebuneste, bine ca nu vorbeste si ala..).

roxinthya
Scris: Wednesday, February 20, 2013 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
catelusul i l-am luat Mariei si a fost un mare succes si acum i l-am dat lui Petru dar inca nu i-a prins gustul.
Cubul Montessori l-a primt Maria pe la 1 an si se mai joaca si acum - e super!
bulibuli
Scris: Wednesday, February 20, 2013 4:13 PM

Adina wrote:
Trici asa am luat-o noi cadou de 1 anisor. Am vrut sa ii cumpar o culoare mai "de fetite" dar nu mi-a placut plasticul din care erau facute. Asta e tapana si ii place la nebunie

Superba motata asta mica, iti vine s-o papi cu tricicleta cu tot! Imi place si trici, ceva in genul asta aveam si eu in vizor! Sa o stapaniti sanatoaseee!!
bulibuli
Scris: Wednesday, February 20, 2013 4:16 PM

roxinthya wrote:
catelusul i l-am luat Mariei si a fost un mare succes si acum i l-am dat lui Petru dar inca nu i-a prins gustul.
Cubul Montessori l-a primt Maria pe la 1 an si se mai joaca si acum - e super!

Multumesc de raspuns, chiar eram curioasa daca prezinta interes pt cei mici... Cubul pe la ce varsta a inceput sa il inteleaga ea?? Ca al meu acum nu cred ca ar avea rabdare sa plimbe piesele prin labirint pe-acolo.. e la faza de trantit si aruncat! ras
roxinthya
Scris: Wednesday, February 20, 2013 4:39 PM
Nivel

sincer nu mai tin minte exact, dar cred ca aproape 2 ani, 1 an jumate , cam cand a inceput sa numere:

kali
Scris: Wednesday, February 20, 2013 8:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Catelul vorbitor nu a prezentat interes prea mare - decat, poate la somn, insa nu are buton on/off si e nasoala chestia asta. Ursul povestitor a fost un mare succes, dar eu zic sa-l lasi pe mai tarziu, cand va putea invatat cantecele si sa le redea singurel. Mingea mi se pare grea si nu m-a tentat niciodata pentru ca mi-am imaginat ce se intampla daca o arunca.
Masina cu remorca mi se pare cea mai buna idee!
Vreti cub educational?ras
roxinthya
Scris: Wednesday, February 20, 2013 8:24 PM
Nivel

catelul are buton on - off . l-am descoperit mult prea tarziu dupa ce l-am uitat intr-o noapte in pat si a inceput sa vorbeasca
"te vad"
"sunt prietenul tau"
si dupa ce l-a injurat barbati-miu de cateva ori a inceput sa zica
"asa mare?"hohot hohot hohot hohot
si asa am inceput sa cautam butonul- este pe spate sub hainuta si are si mai incet si mai tare
kali
Scris: Wednesday, February 20, 2013 8:27 PM
Nivel

hohot hohot hohot hohot Vai de capul meu! Ma duc sa-l caut!hohot
Adina
Scris: Wednesday, February 20, 2013 8:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
hohot hohot hohot M-am stricat de ras!! Plang deja! Sunteti mortale fetelor!
koko2008
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:01 AM
Nivel

Avea si eve o papusa pe senzori care o fost uitata sub pat ...si a inceput in miezu noptii sa zica''I love you!!!I love you !!! hohot hohot hohot hohot a zburat de la etaj si n a mai zis in veci ras

Cubul educational e interesant ....as vrea sa l iau si eu ...nu sa se joace de acum dar e bine sa fie in casa ras
La noi a prezentat interes masina si masuta ...
bulibuli
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:13 AM

Vai, ma tavalesc de ras cu voi!!!!!!! hohot hohot hohot hohot hohot Cica "asa mare???"!!! hohot hohot hohot hohot

Kali, daca sta aruncat, plictisit si abandonat.. fara sanse de a mai fi bagat in seama vreodata... sic
koko2008
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:19 AM
Nivel

Buli unde gasesc cubul asta ? Asa pt sugestii in familie hohot

AAA si ar mai fi o chestie ca se impinge prin casa ...il ajuta la mers ..
kali
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:21 AM
Nivel

:018: Gasit... si era usor.alcool
Cred ca mi s-au intunecat mintile. Eu am crezut ca butonul " oprit " de pe labuta portocalie e cel in cauza asadar nici nu mi-am mai batut capul...alcool
Acum l-a descoperit pisica!majoreta
Cris-DL
Scris: Thursday, February 21, 2013 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
hohot hohot ras
Voi cu simpaticul catelus (eu stiam de butonras) si noi mai bine de o ora, am cautat ce "zumzaie" prin camera -nu ne dadeam seama de unde vine bazaitul, iar de la ce, nicicum.
...masinuta mergareatza (mai exact, rotile ce se invarteau in gol) in cutia cu jucarii. Cutia, langa alte cutii, depozitate in dulap = nervi

Iar mingea aceea, chiar ca e cu surpize; eu n-o mai suport de cand m-am trezit intr-o dimineata si am calcat fix pe ea si in aterizare m-am lovit atat de rau de muchia patuluiplans

Cubul e pasnic, recomand si eu, pe langa masinuta cu remorca, sau nu, a fost atractie maxima si la noi. Si in casa si pe afara o caram...

Edit: aaa, si chestiile de impins; rate, pinguini, carucioare -inclusiv fii-miu a avut carucior din acela de papusi- rosu, iar el plimba catelusul vorbitor, sau ursuleti. Chiar si afara; n-aveam nicio jena, ca ar fi de fete...ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.