Inseamna ca inteleg doar extraterestri si cei care au avut vise. Eu cred ca nu e asa mare discrepanta dintre generatii.Cred ca toti avem la baza aceeas stare de om care ne face sa ne intelegem,cumva.
|
Nimic nou sub soare...Pe unde au trecut parintii,ca varsta,pe acolo vor trece si copiii.Daca nu sunt personaje SF ( ) generatiile se inteleg,au aspiratii si interese comune,ii misca viata la fel,au INIMA la fel,daca ma intelegi.Numai daca parintele ar fi ceva si copilul "furat" de extraterestri,doar atunci nu se pot intelege,pentru ca plodul e intr-o stare proasta si parintele nu stie de unde sa il apuce.Dar si atunci,are vise premonitorii cum ca ar pierde copilul sau ceva de genul.Daca nu le ia in seama,ajunge sa urasca copilul ca pe ceva strain,nestiind ca uraste ce agreseaza copilul,etc. Aceasta fu o parodie amara asupra realitatii. Dumnezeu sa aiba grija de noi toti oamenii si de parodia mea.
|
Cartile de croitorie din discutie le-am primit si eu de la Aurishta(ii multumesc tare mult,mi-au folosit ca ma chinuiam sa ajustez tipare care nu mi se potriveau),drept pentru care stiu despre ce este vorba. Ca sa va fie asteptarea cartilor mai simpla si ca Aurishta sa intre iar in posesia lor,iata-le: https://www.scribd.com/doc/166829422/104185685-C-Seghes-Si-C-Margean-Procedee-de-Construire-a-Tiparelor-Pentru-Imbracaminte-1-Copy
https://www.scribd.com/doc/166829428/98019032-Petrache-Dragu-Moda-Tipare-Multiplicari-Copy
|
t-mihaela wrote:Pai pici in depresie tot plimbandu-te prin atatea lumi in minecraft ,barbie land si alte lumi super perfecte ,de fapt de depresesti cand te intorci. Doar o opinie(batere de campi,cum zici tu-dar e cadou de craciun ):te depresesti pentru ca iti dai seama ca puteai fi intr-o lume perfecta dar nu ai avut grija de inima ta(adica de tine insuti),nu mai stii ce face,nu mai stii ce simte,nu mai stii ce gandeste si nu poti lua contactul cu ea cum ar fi trebuit pentru ca ai dat credit cuiva care acum iti rade in nas si te aplauda pentru ca te-ai abandonat pe tine insuti si ai "pus botul" la sugestia lui de a iesi din tine ca sa repari viata altora si nu pe a ta,cand tocmai acolo e buba...Rezultat,satisfactie-nul.In cel mai bun caz depresia,in cel mai rau atitudine sfidanta.Dar are cel care te-a invatat asa ceva "coleg" care sa ii faca pantofii,ceea ce nu e de ici colea,no?!
|
Va fi fiecare dupa inima lui. Si asta chiar de mici se intampla,cred.Ori le place si o fac de drag si nu li se pare o povara,ci normal pentru ca asa e firea lor,ori vor izbucni ca nu mai vor,dupa cum pareau copiii din reportaj. Alte "variante" nu le vad posibile.
Aici mi-erau tricotajele,zic si eu cum zice Creanga !
|
Dom`le,dar nu va scapa nici un adevar! Deci,ori sunt dirijor,ori nu stiu sa discut? Ori nu am copii,ori ii cresc ca la carte?
Cam de la carte am plecat prima data in orice,dupa ea adaptam situatiile.Ai dreptate aici,Aurishta.
Nu am vrut sa fiu ironica,probabil avem altfel de intelegeri despre viata.Oamenii sunt diferiti. Va rog sa ma iertati daca v-am inoportunat,in fond voi aveti copii mici-asta e forumul-si eu vin cu legende...Cam aveti dreptate,par fara copii.Cred ca nici cand erau mici nu vedeam lucrurile altfel decat buchea a ce e de facut(deci dirijor ),dar asta e alta poveste.Oricum nu mai am detalii concrete despre viata copiilor mici,deci pot sa ma mut cu "reply" la tricotaje !
O zi minunata!
|
Am copii,sunt doar mai mari decat ai vostri. Te rog sa nu te superi,t-mihaela,eu vorbeam serios,sportul aduce bani,se poate trai foarte bine din sport.
|
Ca bine zici,Aurishta! Doar ca un invatat adevarat nu isi pune mintea cu magarul si asa ajunge fiecare pe locul care i se cuvine(strict proverbial).
Cat despre sportul pe care l-ati adoptat,cred ca va poate aduce bani frumosi in viata.Bravo!
|
Parerea mea este ca daca nu intri in panica,reusesti sa gandesti limpede si sa iti dai seama ca virginitatea s-a cam dus indiferent de numarul de cm acceptati.Te rog sa iti asumi intamplarile vietii tale ca pe ceva DECIS de tine si sa nu porti regrete pentru ca altfel nu poti trai normal,plus ca apar sacali care te acuza de imoralitate si tocmai ei,care au o vointa super strong si fac ce vor si vrute si nevrute...Ce faci tu cu corpul tau e intre tine si Dumnezeu.Iti doresc o viata minunata!
|
Sa ma iertati,articolul suna a lipsa de respect fata de ierarhia valorilor.Si a preamarirea infatuarii.
|