|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Imi place sa urmaresc cum se descurca familia asta cu 8 copii,gemeni si sextupleti(nu stiu daca am scris bine) Jon&Kate plus 8 |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si noi ne vaitam ca e greu cu 2.Eu cred ca te adaptezi situatie,nu mai zic ca trebuie sa-ti placa enorm copiii incat sa ai multa rabdare.Eu una ma vad capabila sa ma descur cu atea copiii.Mi-ar place sa raman insarcinata cu 2 deodata sau chiar 3 acum cand vreau bb3.Deci in loc de unul sa fac 2 sau 3 cred ca sotul ar lua-o razna iar eu as fi in al-zece-lea cer |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu le-a fost usor cand au aflat ca vor avea 6 gemeni,la ecograf tot numarau,am inteles ca au ajuns in pragul disperarii si al divortului datorita stresului,dar pana la urma s-au organizat si se descurca.Discutii in contradictoriu din cauza copiilor au zilnic. Rody,sa fie cum iti doresti,stiu ca poti! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Inca mai urmaresc pe TLC emisiunea, dar la noi dau tot episoadele vechi in reluare. Pe mine ma uimeste totusi ce disciplina e in casa, fara asta era haos total. |
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Imi place!!!Sunt super tari! |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da dar au divortat ,au facut circ live au aparut in toate revistele mondene posibile ....familia lor asa frumoasa e acum o ruina .Pacat de ei.
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Pacat. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Pacat de copilasi de familie. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| t-mihaela wrote:Da dar au divortat ,au facut circ live au aparut in toate revistele mondene posibile ....familia lor asa frumoasa e acum o ruina .Pacat de ei.
Serios? waw, imi pareau uniti, pacat. Cred ca-i foarte greu sa cresti 8 copii si relatia este pusa foarte greu la incercare. Faptul ca nu petreceau timp singuri mai defel cred ca i-a ucis.
Circ in revistele mondene se face si pentru bani, in final ei faceu bani expunandu-se asa ca nu le-a fost greu sa apara peste tot. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pacat,nu stiam nici eu ca au divortat! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu m-am itat de cand a aparut emisiunea...si nici acum nu le-am uitat numele celor mici(Cara,Mady,Alexis,Hannah,Leah,Aaden,Collin,Joel ) Mare pacat ca s-au despartit...dupa ce au divortat(pe atunci eu aveam serialul pe Travel&Living) nu au mai avut atata succes,unele emisiuni s-au inchis,si a aparut alt program TV in locul Travel&Living . Iar acum eu nu mai am nici un programde pe care sa ii urmaresc. |
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| dupa ce au divortat a aparut emisiunea Kate plus 8
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| ioana0023 wrote:dupa ce au divortat a aparut emisiunea Kate plus 8
Pai fara publicitate si cu atatia copii ar muri de foame.Asa,cred ca ii ajuta mult expunerea asta si ajutorul venit datorita ei. |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| oricum in emisiunea asta cu Kate plus 8, s-au mutat intr-o casa mai mare si mai faina, si se duc foarte des in excursii |
|
|