Fely, felicitari pentru sarcina. Vivi, exact cum ti-a spus si Mariuta e prea devreme sa ai senzatii de urinare frecventa. Mai degraba e o afectiune urinara. Nu vreau sa te descurajez dar ca si tine de cateva luni imi fac sperate desarte si incerc sa interpretez orice simptom pe care il am. Luna trecuta eram convinsa ca sunt insarcinata dupa drumurile dese pe care le-am facut catre toaleta.
|
Mihaela, mult succes la cura de slabire.
|
Taki, multa sanatate si chiar daca e greu, incearca sa nu te gandesti la asta. Daca nu ai inca rezultate sigure de la doctor, incearca sa fii optimista. Poate este cu totul altceva. Spuneai ca doar esti suspecta de psoriazis, nu?
Insanatosire grabnica si nu te da batuta orice ar fi.
|
Mihaela Ioana, fetita scumpa sa cresti mare si sa fii cuminte. Georgy, sa te refaci cat mai repede. Cred ca te simti o mamica implinita in adevaratul sens al cuvantului cu asa minunatii de fete.
|
Si eu sunt multumita de firma Quelle. Am facut cateva comenzi pana acum. Una dintre ele chiar a ajuns surprinzator de repede, cam dupa o saptamana de la comnada facuta pe site. Calitatea e buna, pretul pe masura, produsele sunt foarte variate.
|
S-a uitat in Bulk? Poate acolo vin mesajele cu recuperarea parolei. Asta in cazul in care are emailul pe yahoo.
|
Si endometrioza este un factor care determina lipsa ovulatie. Tratamentul e complicat. Cauza nu se cunoaste.
|
Eu optez pentru cezariana, indiferent cate avantaje are nasterea naturala. Sunat mai fricoasa si reactionez urat in situatii limita deci prefer sa nu stiu si nimic si sa ma trezesc cu bebe in brate. Mamici care ati nascut natural, tot respectul din partea mea
|