Jocurile pe calculator
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Thursday, April 16, 2009 12:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
bulibuli wrote:

Un alt joculet care mi-a placut, super amuzant:
Neighbours from Hell - l-a mai jucat cineva? trebuie sa-i faci diferite farse vecinului tau hohot ras

A fost si preferatul nostru intr-o perioada! thumright cool Si am mai avut o nebuneala cu "Heroes". ras
kali
Scris: Thursday, April 16, 2009 1:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu stiu daca se joaca on-line (am avut la un moment dat o varianta downloadata dar avea un virus, ceva, de nu-mi mergea bine, asa ca l-am cumparatalcool- iti dai seama ce disperare!). Da un search pe net, poate ai noroc.

Asta nu e in timp real- il reiei de la stadiul in care l-ai salvat ultima oara- si are o grafica mult mai misto ca cel de care zici tu (l-am jucat si pe ala...)... e si haios, ca te poti juca cu ei dupa bunul plac (de ex. ii poti opri sa mearga la baie si se scapa pe ei dupa ce dau maruntel din picioareras... sau iti poti insela sotul/sotia, iar daca te prinde se ia la paruit cu amantulhohot- insa risti sa rupa logodna/ casatoria; nicio problema, insa, ca poti vraji pe altul, iar fiecare omulet care se muta in casa ta vine cu banidiablo).

De asemenea le poti alege cariera- merg zilnic la serviciu si castiga bani(in timp avanseaza in functie iar la batranete se pensioneaza), cu care poti cumpara diverse in casa- sau masina, cum doresti. Daca le indeplinesti idealurile, castigi niste puncte cu care poti achizitiona niste bonusuri mai ciudatele gen: copac cu bani, o casca prin care ii poti influienta pe altii ce sa faca, jacuzzi in care te indragostesti (cred, ca nu am avut niciodata, dar era cu inimioare)... ori "dozator" de tinerete (bei ceva verde si iti lungesti viata)... poti fi calcat de hoti (insa daca ai alarma vine repede politia)... ori sa uiti ceva pe aragaz si sa ia foc...

Ce ma enerveaza , insa, este faptul ca refuza sa raspunda la comenzi daca au moralul scazut. Cel mai stresant e cand ai copii mici pentru ca mamicile devin foarte obosite si adorm din picioare(aaa, sarcina se desfasoara cu pofta de mancare, greturi, etc... le creste burtica, isi iau concediu... gagicile au dureri de nasterehohot ). Daca nu ai grija de copii (desi iti poti angaja bona), vin aia de la protectia sociala si ti-i ia... ma rog... o adevarata aventura, iar eu iti pot povesti pana maine despre ei, ca deja am facut o pasiune (il joc de mai bine de 4-5 ani, cu intreruperi).Victory
oana_nicole
Scris: Thursday, April 16, 2009 1:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Liz wrote:

Si am mai avut o nebuneala cu "Heroes". ras

Si eu, si eu! Acum vreo cativa ani... cand aveam si eu timp sa joc zile intregi. ras

Kali, suna demential ce povestesti tu despre Sims. Dar eu prind usor dependendenta de jocuri, asa ca mai bine stau linistita, nu? pupici
koko2008
Scris: Thursday, April 16, 2009 1:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Heros 3 me too!!!firstprize
kali
Scris: Thursday, April 16, 2009 3:56 PM
Nivel

oana_nicole wrote:

Kali, suna demential ce povestesti tu despre Sims. Dar eu prind usor dependendenta de jocuri, asa ca mai bine stau linistita, nu? pupici

Si eu... asta e singurul caruia i-am ramas loiala, poate pentru ca nu e joc de actiune, care sa ma tina tintita la calculator.
Cu Sims mai vezi si de copil, si de casa... si de tine.
Mai interesant e cand iti construiesti casa visurilor, ca deh... nu ma pot dezlipi pana nu asortez peretii cu podeaua si cu floarea din glastrasic ... pana gasesc pozitia perfecta a scarii de interior, etc... dar dupa ce iti faci planul de "atac", si realizezi cam care iti e stilul de joc, te mai calmezi. Mie mi se potriveste.

Si mama il joaca.ras

Kiki
Scris: Thursday, April 16, 2009 4:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
kali wrote:

Si eu... asta e singurul caruia i-am ramas loiala, poate pentru ca nu e joc de actiune, care sa ma tina tintita la calculator.
Cu Sims mai vezi si de copil, si de casa... si de tine.
Mai interesant e cand iti construiesti casa visurilor, ca deh... nu ma pot dezlipi pana nu asortez peretii cu podeaua si cu floarea din glastrasic ... pana gasesc pozitia perfecta a scarii de interior, etc... dar dupa ce iti faci planul de "atac", si realizezi cam care iti e stilul de joc, te mai calmezi. Mie mi se potriveste.

Si mama il joaca.ras

Stiu ce zici....si eu eram disperata dupa Sims...cred ca e cazul sa mai ocup ceva memorie in PC-ul de acasa cu Sims... majoreta
Anelise
Scris: Thursday, April 16, 2009 6:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Oana_nicole, Koko, thumright pupici!

Kali, m-ai dat gata! cool Sa stii ca il caut si eu. Il juca un vecin de-al meu de la GL, dar nu prea ii dadeam importanta. Dar acum mi-ai starnit interesul. thumright pupici
bulibuli
Scris: Thursday, April 16, 2009 6:35 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
si mie mi-a starnit interesul rau de tot.. dance
kali
Scris: Thursday, April 16, 2009 6:48 PM
Nivel

Fetele, daca va prinde si pe voi "simsvirusul", mai treceti pe aici sa schimbam impresii.hainoroc Eu joc Sims2 Deluxe.
raly
Scris: Friday, April 17, 2009 6:39 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Buli nu merge Syberia trimis pe mes ca ti l-as fi trimis eu!Incearca sa-l scoti de pe strong,merita efortul si partea1 si partea 2!Nosferatu l-am avut si eu,se juca Soatza ca mie nu-mi placeau creaturile.Mai era unu cu creaturi dinastea care se juca el care numai cand auzeai cum fac alea ti se scula parul in cap,apai sa-l mai fi jucat si noaptea,Serious Sam se numea si asta cred ca are vreo 3 parti

Eu cu dinastea imi calmez nervii

Nu mai am vreme de dealea mari dar imi gasesc 10 min ptr o partida de mahjong !firstprize firstprize
petro
Scris: Friday, April 17, 2009 8:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Serious Sam prima versiune l-am terminat de 2 ori. Super tare!firstprize

Pe Triburile am cont pe 2 lumi, dar mai mereu uit si o iau de la capat tot timpul.ras Sa nu uit de Gladiatus, daca nu se strica serverul pe care jucam poate jucam si in ziua de azi.

Am mai jucat intr-o vreme Entropia. Un joc on-line gen Second Life (prezentat la "Romania te iubesc"). Imi plac jocurile pe calculator, dar mi-e ciuda ca n-am timpsic
Paula15Paulik
Scris: Saturday, March 10, 2012 1:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ferma vesela - Daca va plac jocurile cu ferme,gradini,etc,incercati-l...newclap

Neighbours from Hell l-am jucat si eu,ah ce-mi placea!
Si mai era un joc aparut prin '99...cu un pitic care trebuia sa ajunga la o printesa,se lupta cu nish razboinici,urca nish ziduri,darnu mai stiu cum se chema...

O vreme am jucat Testoasele Ninja hohot ...

Aveam un cont si pe...Metin2ras ...dar acum nu mai joc...
ZebraRoz
Scris: Tuesday, March 20, 2012 9:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/9/2011
Un joculet interesant si amuzant pentru un copil de 2-3 ani ( Dadaca de ocazie ).:018:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.