|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| bulibuli wrote:Un alt joculet care mi-a placut, super amuzant: Neighbours from Hell - l-a mai jucat cineva? trebuie sa-i faci diferite farse vecinului tau
A fost si preferatul nostru intr-o perioada! Si am mai avut o nebuneala cu "Heroes". |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu stiu daca se joaca on-line (am avut la un moment dat o varianta downloadata dar avea un virus, ceva, de nu-mi mergea bine, asa ca l-am cumparat - iti dai seama ce disperare!). Da un search pe net, poate ai noroc.
Asta nu e in timp real- il reiei de la stadiul in care l-ai salvat ultima oara- si are o grafica mult mai misto ca cel de care zici tu (l-am jucat si pe ala...)... e si haios, ca te poti juca cu ei dupa bunul plac (de ex. ii poti opri sa mearga la baie si se scapa pe ei dupa ce dau maruntel din picioare ... sau iti poti insela sotul/sotia, iar daca te prinde se ia la paruit cu amantul - insa risti sa rupa logodna/ casatoria; nicio problema, insa, ca poti vraji pe altul, iar fiecare omulet care se muta in casa ta vine cu bani ).
De asemenea le poti alege cariera- merg zilnic la serviciu si castiga bani(in timp avanseaza in functie iar la batranete se pensioneaza), cu care poti cumpara diverse in casa- sau masina, cum doresti. Daca le indeplinesti idealurile, castigi niste puncte cu care poti achizitiona niste bonusuri mai ciudatele gen: copac cu bani, o casca prin care ii poti influienta pe altii ce sa faca, jacuzzi in care te indragostesti (cred, ca nu am avut niciodata, dar era cu inimioare)... ori "dozator" de tinerete (bei ceva verde si iti lungesti viata)... poti fi calcat de hoti (insa daca ai alarma vine repede politia)... ori sa uiti ceva pe aragaz si sa ia foc...
Ce ma enerveaza , insa, este faptul ca refuza sa raspunda la comenzi daca au moralul scazut. Cel mai stresant e cand ai copii mici pentru ca mamicile devin foarte obosite si adorm din picioare(aaa, sarcina se desfasoara cu pofta de mancare, greturi, etc... le creste burtica, isi iau concediu... gagicile au dureri de nastere ). Daca nu ai grija de copii (desi iti poti angaja bona), vin aia de la protectia sociala si ti-i ia... ma rog... o adevarata aventura, iar eu iti pot povesti pana maine despre ei, ca deja am facut o pasiune (il joc de mai bine de 4-5 ani, cu intreruperi). |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Liz wrote:Si am mai avut o nebuneala cu "Heroes".
Si eu, si eu! Acum vreo cativa ani... cand aveam si eu timp sa joc zile intregi.
Kali, suna demential ce povestesti tu despre Sims. Dar eu prind usor dependendenta de jocuri, asa ca mai bine stau linistita, nu? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Heros 3 me too!!! |

| oana_nicole wrote:Kali, suna demential ce povestesti tu despre Sims. Dar eu prind usor dependendenta de jocuri, asa ca mai bine stau linistita, nu?
Si eu... asta e singurul caruia i-am ramas loiala, poate pentru ca nu e joc de actiune, care sa ma tina tintita la calculator. Cu Sims mai vezi si de copil, si de casa... si de tine. Mai interesant e cand iti construiesti casa visurilor, ca deh... nu ma pot dezlipi pana nu asortez peretii cu podeaua si cu floarea din glastra ... pana gasesc pozitia perfecta a scarii de interior, etc... dar dupa ce iti faci planul de "atac", si realizezi cam care iti e stilul de joc, te mai calmezi. Mie mi se potriveste.
Si mama il joaca.
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kali wrote:Si eu... asta e singurul caruia i-am ramas loiala, poate pentru ca nu e joc de actiune, care sa ma tina tintita la calculator. Cu Sims mai vezi si de copil, si de casa... si de tine. Mai interesant e cand iti construiesti casa visurilor, ca deh... nu ma pot dezlipi pana nu asortez peretii cu podeaua si cu floarea din glastra  ... pana gasesc pozitia perfecta a scarii de interior, etc... dar dupa ce iti faci planul de "atac", si realizezi cam care iti e stilul de joc, te mai calmezi. Mie mi se potriveste. Si mama il joaca.
Stiu ce zici....si eu eram disperata dupa Sims...cred ca e cazul sa mai ocup ceva memorie in PC-ul de acasa cu Sims... |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana_nicole, Koko, !
Kali, m-ai dat gata! Sa stii ca il caut si eu. Il juca un vecin de-al meu de la GL, dar nu prea ii dadeam importanta. Dar acum mi-ai starnit interesul. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| si mie mi-a starnit interesul rau de tot.. |

| Fetele, daca va prinde si pe voi "simsvirusul", mai treceti pe aici sa schimbam impresii. Eu joc Sims2 Deluxe. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Buli nu merge Syberia trimis pe mes ca ti l-as fi trimis eu!Incearca sa-l scoti de pe strong,merita efortul si partea1 si partea 2!Nosferatu l-am avut si eu,se juca Soatza ca mie nu-mi placeau creaturile.Mai era unu cu creaturi dinastea care se juca el care numai cand auzeai cum fac alea ti se scula parul in cap,apai sa-l mai fi jucat si noaptea,Serious Sam se numea si asta cred ca are vreo 3 parti

Eu cu dinastea imi calmez nervii

Nu mai am vreme de dealea mari dar imi gasesc 10 min ptr o partida de mahjong ! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Serious Sam prima versiune l-am terminat de 2 ori. Super tare!
Pe Triburile am cont pe 2 lumi, dar mai mereu uit si o iau de la capat tot timpul. Sa nu uit de Gladiatus, daca nu se strica serverul pe care jucam poate jucam si in ziua de azi.
Am mai jucat intr-o vreme Entropia. Un joc on-line gen Second Life (prezentat la "Romania te iubesc"). Imi plac jocurile pe calculator, dar mi-e ciuda ca n-am timp |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ferma vesela - Daca va plac jocurile cu ferme,gradini,etc,incercati-l...
Neighbours from Hell l-am jucat si eu,ah ce-mi placea! Si mai era un joc aparut prin '99...cu un pitic care trebuia sa ajunga la o printesa,se lupta cu nish razboinici,urca nish ziduri,darnu mai stiu cum se chema...
O vreme am jucat Testoasele Ninja ...
Aveam un cont si pe...Metin2 ...dar acum nu mai joc...
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| Un joculet interesant si amuzant pentru un copil de 2-3 ani ( Dadaca de ocazie ).:018: |
|
|