|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Felicitari Sandrei !!! In sfarsit s-a vazut valoarea |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Avem aur la sarituri. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bravo Sandra! Am ascultat imnul |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Maine sunt baietii la sarituri,unde va participa si Flavius Cotzi. Poimaine sunt finalele fetelor la sol si paralele.
HAI ROMANIA! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Ce bucurie !Felicitari! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Mare bucurie ne-a adus Sandra , felicitari ....este si frumoasa si talentata .Bravoooo Sandra !!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Eu azi am ramas uimita de comentariile la acest articol: http://sports.yahoo.com/photos/olympics-silver-medal-expressions-slideshow/ unde marea majoritate utilizatori din SUA au criticat extrem de dur atitudinea lui McKayla Maroney, gimnasta americana care a luat medalia de argint. Nu au criticat-o pentru saritura ratata cat au criticat-o pentru atitudinea nesportiva si lipsita de eleganta de la ceremonia de premiere. Sincera sa fiu, eu nici nu am dat atentie acelor detalii pana cand nu am citit acest articol, dar se pare ca compatriotii ei au remarcat si au taxat-o dur pentru comportamentul ei ca reprezentant al statelor unite la olimpiada. Este o dovada a mentalitatii societatii americane in fata careia nu pot decat sa imi scot palaria, si sa recunosc ca eu nu as fi putut fi atat de critica cu "unul de-al meu". |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Am plans (desi aveam o masca de argila pe fata ) cand a castigat Sandra aurul olimpic...si m-am enervat la culme atunci cand am vazut purtarea gimnastei din SUA...am crezut ca mi s-a parut, da' vad ca asa a fost. Una e sa fii suparata ca ai pierdut o medalie, si una sa nu stii sa te porti. Oricum, daca vede imaginile, o sa-i para rau...sper. M-am intristat astazi...nu avem cu cine sa ne comparam la baieti...of! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Da,am vazut si eu aseara comportamentul acestei gimnaste,i lipsea fairplay-ul definitif!Rusine sa te comporti asa!Ca sa castigi trebuie sa inveti in primul rand sa pierzi! Sandra felicitari,mai acvem o medalie de aur! |
|

| Au inceput finalele fetelor. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| andrushka wrote:Au inceput finalele fetelor.
LE: daca si in sport si la olimpiada se mai practica "cine e mei puternic"... |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Cam asa e se vede...... |
|

| Nu stiu ca s-a intamplat!!!Am fost pe drum spre casa si cand am ajuns baiatul mi-a zis ceva de o contestatie.... |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| argint pt Catalina Ponor la sol. felicitari!!! |
|

| FELICITARI CATALINEI!!!! |
|
|