Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Dupa atata dezbatere politica, ne relaxam cu Jocurile Olimpice? Prima medalie la Londra a castigat-o Alina Dumitru, argimtul la judo. La polo, Romania a debutat cu victorie in fata echipei gazda (scorul a fost 13 -4) in grupa B pt calificari. Asteptam si alte medalii cu nerabdare Hai Romania!
Lilly of the valley attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Hai Romania! Mie mi-a placut foarte mult festivitatea de deschidere!A fost ceva special! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| De Sergiu Dumitrescu scrima ce stiti? |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Eu abia astept sa evolueze echipa de gimnastica feminina,si eu am practicat acest sport si imi place foarte mult.Sunt sigura ca aceste fetite ne vor aduce multe bucurii in suflet prin medaliile pe care le vor lua. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Gimnastele sunt in finala . |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| andrushka wrote:Eu abia astept sa evolueze echipa de gimnastica feminina,si eu am practicat acest sport si imi place foarte mult.Sunt sigura ca aceste fetite ne vor aduce multe bucurii in suflet prin medaliile pe care le vor lua.
S-a calificat in finala pe echipe. |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ange blanc wrote:De Sergiu Dumitrescu scrima ce stiti?
Daca nu ma insel, a iesit pe locul 4! |
|

| Lilly of the valley wrote:
S-a calificat in finala pe echipe.
Super,pacat ca nu am apucat sa vad cum au evoluat. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Adevarat, Andrushka, ai fost gimnasta? Ce frumos! |
|

| aurishta wrote:Adevarat, Andrushka, ai fost gimnasta?  Ce frumos!
Am fost ,dar nu la acest nivel.Am batut-o la cap pe mama sa ma duca la Deva,dar tatal meu era in Libia si mama nu e o fire asa descurcareata ,i se parea foarte complicat sa fiu departe de casa. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Care stie programul de azi de la gimnastica?La ce ora e? |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu sunt anti-talent la sport de mica din cauza problemelor de la coloana,totusi am cochetat putin cu ginastica,patinaj,ski,tenis,...Am ramas doar cu bicicleta (zilnic) si cu inotul (oricand am ocazia) Dar imi place sa privesc sportivii,ii invidiez.Alinei Dumitrescu i-am urmarit toate meciurile de acum,pare atat de delicata si totusi atat de puternica,am sa urmaresc cu mare emotie si celelalte evolutii |
|

| carla wrote:Eu sunt anti-talent la sport de mica din cauza problemelor de la coloana,totusi am cochetat putin cu ginastica,patinaj,ski,tenis,...Am ramas doar cu bicicleta (zilnic) si cu inotul (oricand am ocazia) Dar imi place sa privesc sportivii,ii invidiez.Alinei Dumitrescu i-am urmarit toate meciurile de acum,pare atat de delicata si totusi atat de puternica,am sa urmaresc cu mare emotie si celelalte evolutii
Si mie mi-a placut patinajul doar ca nu am fost inscrisa nicaieri,de inotat, inot si acum la strand,dar daca atunci cand eram copil faceam 6 ture de bazin olimpic fara oprire,acum la a doua tura deja ametesc,ma ia cu tensiune.Pe bicicleta nu am invatat niciodata sa merg sunt anti talent la bicicleta ,desi mi-ar fi placut foarte mult. |
|

| alimami wrote:Care stie programul de azi de la gimnastica?La ce ora e?
Chiar,cine stie programul de la gimnastica? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Astazi s-a castigat si prima medalie de aur, de catre concurentul la carabina pe aer comprimat distanta de 10 m. Fetele au maine finala pe echipe, la ora 16:30. Iar pe data de 2 August individual compus (adica toate aparatele). Mai avem inca o medalie de argint, insa nu stiu la ce disciplina.
Hai Romaniaaaaaaa |
|
|
|