Jocuri pentru copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Sunday, July 22, 2007 1:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Aha, mai caut, dar maine ca acum ma pregatesc sa plec la o nunta.
ira_tgr
Scris: Sunday, July 22, 2007 2:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
MNiko nu e urgenta, k oricum maine de dim plecam din Bucuresti...
adik' cel putin in cazul meu orice este bine venit, caci mi-am dat seama k eu stiu foarte multe poezioare de genul asta dar nu si in limba romana, si nu prea merg traduse...
iar din cate am auzit - copiilor le place la nebunie, eu stiu vre-o 2 in romana, dar sonia cred k deja s-a saturat de ele uff
AdrianaC
Scris: Thursday, September 27, 2007 11:18 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Eu ma mai joc mai nou cu copiii SIMON SAYS.

Cum se joaca? Daca ei aud SIMON SAYS ... trebuie sa faca ce zice SIMON. Daca nu aud SIMON SAYS inainte de a le da vreo comanda, trebuie sa o ignore, sau au pierdut.

La Andrei deocamdata merge cu comenzi mai usoare. Stie sa raspunda corect la:

- Simon says: Hands up !
- Simon says: Hands down !
- Simon says: Stand up !
- Simon says: Sit down !
- Simon says: Clap your hands !
- Simon says: Close your eyes !
- Simon says: Open your eyes !

Cu Alice ma pot juca mai mult pentru ca ea intelege mult mai multe in engleza.

Ne mai jucam si ZBOARA, ZBOARA.
Asta se joaca asa: tu ii spui copilului "zboara, zboara, zboara, vrabiuta zboara !" Daca ce i-ai spus tu ca zboara chiar zboara, trebuie sa ridice mainile sus, daca nu, nu.

Cu Alice pot sa joc si FAZAN.

De asemenea am inventat un joc pentru Alice prin care stabilim de la inceput sa zicem din ce domeniu vrem sa jucam: flori, animale, pasari, legume, fructe, etc. Apoi eu zic o litera si ea trebuie sa imi spuna un cuvant care incepe cu litera aceea si face parte din domeniul respectiv, dupa care eu trebuie sa continui cu un cuvant din domeniu, care incepe cu ultima litera din cuvantul ei.

IrinaTudose
Scris: Wednesday, February 10, 2010 6:42 PM

Buna seara!

Urmaresc de ceva vreme forumul, dar am decis deabia acum sa ma inscriu :P.

E prima mea postare , deci am si ceva emotii...

Eu sunt profesoara de desen, dar nu am lucrat in domeniu pana acum. Am lucrat in schimb ca babysitter timp de un an cu o fetita, cu care ma jucam mai tot timpul. Stiu ca intr-o vreme imi adunasem diverite activitati pe care le-as fi putut face cu ea. Printre acelea erau si urmatoarele doua, care sunt potrivite unui grup mai mare de copii:

Soaptele chinezesti

Asezati-va in cerc. Soptiti la urechea colegului de joc de langa dumneavoastra o propozitie lunga. Apoi el sau ea va soptesti mai departe ce a auzit si asa vor face si restul participantilor. Ultima persoana va spune cu voce tare ce i s-a soptit. :o)

Paseaza pachetelul

Inveleste o bucatica de ciocolata,sau un alt dar intr-o bucata de hartie.Apoi mai pune-i inca o bucata de hartie pana ai in total 10 foi ce acopera continutul. La final impacheteaza-o intr-o hartie frumoasa, cat sa arate ca un cadou.Asezati-va in cerc si puneti sa cante in fundal un cantecel simpatic, dand din mana in mana cadoul.Cand muzica se opreste cel care are cadoul in maini ii da jos una din hartii. Repetati asa pana reusiti sa dati jos toate hartiile. Cel care va descoperi cotinutul cadoului il va pastra.

abiand
Scris: Thursday, February 11, 2010 6:58 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Soaptele chinezesti ? noi cam asa jucam telefonul fara fir in copilarie.
Gabryela
Scris: Wednesday, February 23, 2011 11:17 AM

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.