|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu zic sa lasi ironiile si proasta crestere deoparte ....chiar nu se cade, mai ales ca nu o cunosti pe Taty.
M-am uitat peste site-ul tau si mi se pare slabut , adica fiica-mea la aproape 10 ani are cunostinte mult mai aprofundite de matematica. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2014 Mesaje: 13
| Eu zic sa nu-mi spui tu ce sa fac. Ramai si ajut-o pe prietena ta mai bine. Ca aveti mari probleme.
Site-ul meu e pentru copii intre 5 ani si 10 ani. Deci copiii de 10 ani, ca fata ta, au depasit acest nivel. Ii uram succes mai departe, pentru ca siteul nostru nu i se adreseaza. Si oricum, siteul e pentru copii care nu stiu acele notiuni si ii ajuta sa le invete. Nu e pentru cei care le stiu, cum e fata ta.
Daca tu stii o limba straina (ceea ce ma indoiesc) inseamna ca toate cursurile despre acea limba sunt "slabute"? Doar pentru ca tu o stii? |
| Esti un mare needucat si nu se merita nici sa-ti raspund. Si totusi , pentru informarea ta, prientena mea e profesoara, eu sunt invatatoare....mai gandeste-te! |
| ericvlad wrote:
Daca tu stii o limba straina (ceea ce ma indoiesc) inseamna ca toate cursurile despre acea limba sunt "slabute"? Doar pentru ca tu o stii?
Nu te indoi pentru ca chiar vorbesc foarte bine o limba straina. Eu am intrat pe site-ul tau interesata sa gasesc exercitii pentru fata mea , dar....nu sunt! Deci n-am facut-o cu rea intentie. Pacat ca nu stii sa fii educat. |
| Atunci cunoasteti foarte bine situatia. Daca cei cu profesia voastra si-ar face meseria asa cum trebuie nu ar mai fi nevoie de siteurile astea ajutatoare.
Din pacate am fost nevoit sa creez acest site tocmai din cauza unor invatatori incompetenti. Si vreau sa fie foarte clar ca NU ma refer la toti invatatorii. Toata stima celor care isi fac cu dragoste meseria. Pacat ca sunt foarte putini.
Din pacate, 90% dintre parinti se lupta cu cei multi care desconsidera copiii si au atitudinea pe care ne-o prezentati in acest dialog neplacut. Pe acesti parinti doresc sa ii ajut. |
| bereea wrote:
Nu te indoi pentru ca chiar vorbesc foarte bine o limba straina.
O cacofonie folosita cu pofta de un invatator ii recomanda intreaga competenta :) Pacat ca nu vorbesti la fel de bine si romana. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce sa facem si noi mai Ericut Vladut ... bine ca ai intrat tu pe acest forum , unde bine vezi ca sunt numai mamici , sa ne luminezi cu ineptiile tale . Jignirile tine-le pentru tine si mamica ta ... se vede ca nu a avut nicio sclipire cand te-a educat . Esti tare frustrat , se vede de la mare distanta.
Poate cineva sa aiba grija de acest mic Pitagora, Titeica , etc ... ! Ptu, ptu sa nu fii de deochi , cat esti de destept !
Bere, nu-i mai raspunde , nu are rost ! Se va plictisi el si va pleca singurel. |
| TatyKS wrote:Bere, nu-i mai raspunde , nu are rost ! Se va plictisi el si va pleca singurel.
Asa e. Mai bine bea o Bere :) Se potriveste cu nivelul replicilor voastre... |
| ericvlad wrote:
O cacofonie folosita cu pofta de un invatator ii recomanda intreaga competenta :) Pacat ca nu vorbesti la fel de bine si romana.
Mda, am sa-i raspund pentru ultima data:asa e cand scrii pe fuga si de pe telefon care da in automat unele expresii(desi nu e cacofonie)si, mai ales, cand de foarte multi ani traiesti intr-o alta tara. Dar la matematica sunt foarte buna , nu ca tine. Daca ai fi acceptat cu un pic de umilinta ca ceea ceea ai facut tu , adica acel site pe care nu l-as recomanda nimanui, nu e grozav , ca are nevoie de mari imbunatatiri poate am fi discutat alt fel. Dar cum esti o persoana de doi bani, fara pic de bun simt am incheiat discutia aici. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Slava Domnului nu am fost toti creati cu aceeasi gandire si asemanare!!! eu am o parere diferita de a multora ericvlad,o respect pe a lor,o sustin pe a mea si atat.nu ma puc sa critic si sa jignesc.din cate am citit esti tata.o singura rugaminte am la tine:invata-ti copilul sa respecte o femeie,mai ales daca e o MAMA.in ceea ce priveste site-ul tau nu am intrat pt ca nu am copii,dar cred ca ar fi dreptul nostru sa mai consultam si alte optiuni.si daca tot e sa ne intrecem in desteptaciune se scrie corect eric vlad |
| Cred ca deja va putem recunoaste. Cand apare o persoana care nu stie sa vorbeasca sau sa scrie corect romaneste, precis face parte din grupul vostru de "profesoare" sfertodocte (ca semidocte ar fi prea mult) :) Este asa de dizgratios sa etalati subnivelul vostru de cultura in fata utilizatorilor acestui forum.
Si ca o dovada suprema a neputitei voastre spirituale, mi-ati suspendat contul pe acest forum :) Ar trebui sa stergeti complet acest topic, altfel va ramane o marturie permanenta a nivelului vostru intelectual. |
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ooo, Ericut a scos Dex-ul !
Doamne, mare iti e gradina ! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Contul v-a fost suspendat pentru 2 zile in ideea ca poate reveniti la sentimente mai bune, presupunand ca scopul prezentei dvs. pe acest forum nu a fost mahalagismul. Vad ca m-am inselat.
Topicul va ramane, insa schimb va fi inchis. |
|
|