Joc: Ghiceste culoarea ochilor si parului bebelusului tau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Friday, November 10, 2017 7:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Eu: satena deschis cu ochii caprui
Tati: saten inchis cu ochii caprui verzui

Si amandoi eram blonzi cand eram miciHilar .

Deci bebe cred ca va fi un blondin mic cu ochii caprui, eu sper sa ii aiba verziLol
alina89
Scris: Saturday, November 11, 2017 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Eu blonda cu ochii albastrii
El saten inchis cu ochii caprui.(blondut pana la 2 ani jumate)

Inca mai sper sa fie copie dupa tati si fizic si la personalitate. Eu sunt prea sensibila pt lumea in care traim Crazy
Bine.. poate sa fie organizat si ambitios ca mine newclap
AriaM
Scris: Sunday, November 12, 2017 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Eu: saten deschis, ochi albastri
El: saten mediu, ochi caprui.

Bebelina va fi probabil saten deschis cu ochi caprui, desi tare mi-as dori o creata roscata cu ochi verzi. Dar degeaba, ca nu are de unde mai, nu are de unde.
Andreea06
Scris: Tuesday, January 9, 2018 6:39 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Noutati? La noi sunt tot albastri momentan, parca ceva mai deschisi decat la nastere. Parul saten.
laura513
Scris: Tuesday, January 9, 2018 10:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:
Noutati? La noi sunt tot albastri momentan, parca ceva mai deschisi decat la nastere. Patul saten.

Si la noi ochisori albastri, dar parul e bloooond Lol

Ce ziceti fetili, ramân albastri?

laura513 attached the following image(s):
wp_ss_20180108_0002.png

MaryPoppins
Scris: Tuesday, January 9, 2018 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mvaaii, ce fatuca dragalasa are pitica coeur are vreunul din voi ochii albastri? ca atunci is sanse sa ramana asa. Fratele meu cel mic seamana cu maica-mea, ea e blonda si cu ochi albastri si a ramas si el tot la fel. Eu si celalalt frate semanam leit pe taica-miu, cu par saten si ochi caprui, desi ai mei sunt mai verzui asa, am luat ceva si de la maica-mea. In schimb fratele mijlocul era blond ca un pui cand era mic, acum e un brunet in toata regula. Doar ala mic (17 ani are acum, e cu 13 mai mic decat mine) zici ca-i scandinav, alb in cap si cu ochi albastri Lol
Andreea06
Scris: Tuesday, January 9, 2018 11:52 AM
Nivel

La mine sunt asa ochisorii. Tati ii are albastri si tatal meu pe partea mea :) eu caprui. Sa vedem, e asa ciudat sa astepti luni de zile sa afli culoarea ochilor..

Andreea06 attached the following image(s):
c7a09944-de8e-442a-9a3a-f72cc1369509.jpeg

MaryPoppins
Scris: Tuesday, January 9, 2018 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Uite alta fatuca de pitic mic si dragalas Love Andreea, bebe inca are par multicel, sau doar pare asa in poza?
laura513
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:09 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Mvaaii, ce fatuca dragalasa are pitica coeur are vreunul din voi ochii albastri? ca atunci is sanse sa ramana asa. Fratele meu cel mic seamana cu maica-mea, ea e blonda si cu ochi albastri si a ramas si el tot la fel. Eu si celalalt frate semanam leit pe taica-miu, cu par saten si ochi caprui, desi ai mei sunt mai verzui asa, am luat ceva si de la maica-mea. In schimb fratele mijlocul era blond ca un pui cand era mic, acum e un brunet in toata regula. Doar ala mic (17 ani are acum, e cu 13 mai mic decat mine) zici ca-i scandinav, alb in cap si cu ochi albastri Lol

Multumiiim Cheek Kiss Are tati ochi albastri ras Deci ne asteptam sa ramâna culoarea. Eu îs bruneta cu ochi aproape negri, m.as fi bucurat sa aiba ochii lui si parul meu dar vom vedea Lol Ca se mai schimba in timp.

Ce de combinatii la voi in familie Lol
Andreea06
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:10 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Uite alta fatuca de pitic mic si dragalas Love Andreea, bebe inca are par multicel, sau doar pare asa in poza?

Areee, asa s-a nascut cu par lung de 2 cm si nu i-a cazut, rar gaseam cate un fir pe caciulita. Mi-e ciudat sa ma uit la bebelusi cheliosi acuma, ma intreb unde le e parul. Lol
laura513
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:11 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
La mine sunt asa ochisorii. Tati ii are albastri si tatal meu pe partea mea :) eu caprui. Sa vedem, e asa ciudat sa astepti luni de zile sa afli culoarea ochilor..

Andreea eu zic sa ne tinem pumnii sa ramâna asa Lol Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:17 PM
Nivel

laura513 wrote:

Andreea eu zic sa ne tinem pumnii sa ramâna asa Lol Cheek Kiss

Sunt frumosi foc cu ochisori albastri dar cand ma uit la sot ce sensibil e, daca ii bate soarele sau are asa o lumina puternica scurt in ochi are apoi durere de cap.. cand aprind becul in camera mereu ii zic ca sa isi acopere putin ochii sa nu fie brusc pt el. Poate nu toate persoanele cu ochi albastri sunt asa..
laura513
Scris: Tuesday, January 9, 2018 12:31 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Sunt frumosi foc cu ochisori albastri dar cand ma uit la sot ce sensibil e, daca ii bate soarele sau are asa o lumina puternica scurt in ochi are apoi durere de cap.. cand aprind becul in camera mereu ii zic ca sa isi acopere putin ochii sa nu fie brusc pt el. Poate nu toate persoanele cu ochi albastri sunt asa..

Clar nu-s toate, spre exemplu sotul si el e mai sensibil la lumina, dar soacra.mea n-are nicio treaba. Uf, acum indiferent de culoare, sanatosi sa fie, ca frumusei îs oricum hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.