Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Haideti sa incercam sa ghicim cum o sa fie bebe, pe baza datelor ce le avem de cum suntem noi si taticii.. si dupa nastere cand se defineste la o perioada, putem sa comparam, sa vedem daca am nimerit
Eu - saten inchis/brunet, ochi caprui Sotul - saten, ochi albastri --- Bebe - saten, ochi albastri
Sa vedem daca am dreptate cu intuitia mea.. revin in vreo luna doua cu rezultatul |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Eu-saten inchis, ochi caprui Tati-saten mediu, ochi verzi. Tind sa cred ca bebe va avea ochi caprui, ca mine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Eu - saten inchis, ochi verzi Tati - saten inchis - ochi verzi Bebe - saten cu ochii verzi |
|

| lixandra_alexandra wrote:Eu - saten inchis, ochi verzi Tati - saten inchis - ochi verzi Bebe - saten cu ochii verzi
Hahaha la tine e simpluuuu |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Eu : Saten inchis si ochii caprui Sotul: blond cu ochi verzi
Bebelusa : bruneta cu ochi verzi vreau sa fie, dar sigur o sa fie blonda cu ochi verzi
Sotul mereu spune :"daca e cu ochi albastri" i.am spus ca ma bucur daca ii are albastri dar sa nu ma ia la intrebari cu cine seamna :))) |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Eu satana inchis ochi albastri. tati saten inchis ochi negri ...si Dominic e saten deschis cu ochii verzi |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Eu doar dau cu zarurile, ca sunt convinsa ca o sa ia bebelina de la noi ce vrea ea
Ma-sa (adica eu) bruneta cu ochi caprui-negri Tati blond cu ochi albastri
Combinatie exploziva, bebelina va fiiiii..... Bruneta cu ochi albastri si cu muuult mult par in cap As vrea io Sansele la ochi sunt 50-50% din ce am inteles. La par vreau sa semene cu mine, ca ta-su desi are o culoare foarte faina, are firul subtire si fin si pisicos, se ingrasa imediat si e drept si greu de aranjat si intretinut. Noroc ca el e barbat si se tunde scurt |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Eu santena ochi caprui Sot saten deschis ochi verzi Primul copil clona sotului La al doilea presimt ca va fi la fel |
|

| oooops postare dubla scuzeee |
|

| Ceva despre ochisori:
De cele mai multe ori, copiii îsi schimba culoarea ochilor între 6 si 9 luni. Abia în jurul acestei vârste poti fi cât de cât sigura ce culoare vor avea ochii bebelusului. Dar chiar si atunci, s-ar putea sa mai ai suprize iar nuanta sa se modifice. De fapt, nuanta ochilor se poate schimba subtil pâna la vârsta de 3 ani. Sunt si exceptii, existând un procent foarte mic de persoane la care nuanta ochilor contina sa se schimbe pâna în adolescenta.
Totusi, nu te astepta ca ochii caprui sa redevina albastri. Ochii închisi la culoare ramân în general asa.
|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Andreea06 wrote:Hahaha la tine e simpluuuu
Da, nu orea sunt multe variante |
|

Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Dana primul copil a fost baiat si a fost clona sotului? Adica exista posibilitatea ca bebelusul meu care ma baga in toate bolile, care imi alunga linistea si somnul, de care ma doare sufletul milimetru cu milimetru inclusiv inima numai gandindu-ma la fel si fel de prostii cu care eu ma chinui si pe care eu il nasc si trec prin acele dureri cu toata iubirea mea in a-l vedea si al tine in brate cat mai repede...sa semene totusi cu ta-su? |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Eu: saten/castaniu si ochi caprui deschis (cam verzui vara) El: saten si ochi caprui inchis, aproape negri Bebelina: va fi copy paste tati, inclusiv la fizionomia fetei |
|

| Andreea0196 wrote:Dana primul copil a fost baiat si a fost clona sotului? Adica exista posibilitatea ca bebelusul meu care ma baga in toate bolile, care imi alunga linistea si somnul, de care ma doare sufletul milimetru cu milimetru inclusiv inima numai gandindu-ma la fel si fel de prostii cu care eu ma chinui si pe care eu il nasc si trec prin acele dureri cu toata iubirea mea in a-l vedea si al tine in brate cat mai repede...sa semene totusi cu ta-su?
Daaa , sunt sanse mari sa fie asa si la tine dar nu se stie Am un baiat care da este identic cu taicaso , foarte multa lume se mira cum a iesit asa...parca l-a facut singur pt ca sincer nu mine nu prea seamana Acum la eco mi-a zis dr ca pare sa semene cu sotu...ce sa fac daca nu a iesit fetita , atunci cred ca va semana tot cu el
Referitor la culoarea ochilor intradevar la inceput majoritatea au ochii albastrii dar se schimba , cred ca dupa aprox 3 luni , al meu copil asa avea ochi albastri apoi verzi si asa au ramas. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Andreea0196 wrote:Dana primul copil a fost baiat si a fost clona sotului? Adica exista posibilitatea ca bebelusul meu care ma baga in toate bolile, care imi alunga linistea si somnul, de care ma doare sufletul milimetru cu milimetru inclusiv inima numai gandindu-ma la fel si fel de prostii cu care eu ma chinui si pe care eu il nasc si trec prin acele dureri cu toata iubirea mea in a-l vedea si al tine in brate cat mai repede...sa semene totusi cu ta-su?
Si inca cum, asa a fost la mine. Cand s-a nascut fiica-mea era copia fidela a lu' tat-su. Apropo, s-a nascut bruneta cu ochi albastri, acum este saten deschisa cu ochi caprui. |
|
|