Joc: Ghiceste culoarea ochilor si parului bebelusului tau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Thursday, November 9, 2017 2:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Haideti sa incercam sa ghicim cum o sa fie bebe, pe baza datelor ce le avem de cum suntem noi si taticii.. si dupa nastere cand se defineste la o perioada, putem sa comparam, sa vedem daca am nimerit Lol

Eu - saten inchis/brunet, ochi caprui
Sotul - saten, ochi albastri
---
Bebe - saten, ochi albastri

Sa vedem daca am dreptate cu intuitia mea.. revin in vreo luna doua cu rezultatul Big Laugh
Andreea0196
Scris: Thursday, November 9, 2017 2:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
Eu-saten inchis, ochi caprui
Tati-saten mediu, ochi verzi.
Tind sa cred ca bebe va avea ochi caprui, ca mine.
lixandra_alexandra
Scris: Thursday, November 9, 2017 4:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Eu - saten inchis, ochi verzi
Tati - saten inchis - ochi verzi
Bebe - saten cu ochii verzi computerlove
Andreea06
Scris: Thursday, November 9, 2017 4:29 PM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:
Eu - saten inchis, ochi verzi
Tati - saten inchis - ochi verzi
Bebe - saten cu ochii verzi computerlove

Hahaha la tine e simpluuuuBravoo
MadaMadalyna
Scris: Thursday, November 9, 2017 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
yes
Eu : Saten inchis si ochii caprui
Sotul: blond cu ochi verzi

Bebelusa : bruneta cu ochi verzi vreau sa fie, dar sigur o sa fie blonda cu ochi verzi computerlove

Sotul mereu spune :"daca e cu ochi albastri" i.am spus ca ma bucur daca ii are albastri dar sa nu ma ia la intrebari cu cine seamna :)))
Lili Eu
Scris: Thursday, November 9, 2017 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Eu satana inchis ochi albastri. tati saten inchis ochi negri ...si Dominic e saten deschis cu ochii verzi Lol
laura513
Scris: Thursday, November 9, 2017 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Eu doar dau cu zarurile, ca sunt convinsa ca o sa ia bebelina de la noi ce vrea ea Lol

Ma-sa (adica eu) bruneta cu ochi caprui-negri
Tati blond cu ochi albastri

Combinatie exploziva, bebelina va fiiiii..... Bruneta cu ochi albastri si cu muuult mult par in cap Lol As vrea io Love Sansele la ochi sunt 50-50% din ce am inteles. La par vreau sa semene cu mine, ca ta-su desi are o culoare foarte faina, are firul subtire si fin si pisicos, se ingrasa imediat si e drept si greu de aranjat si intretinut. Noroc ca el e barbat si se tunde scurt Lol
Dana_
Scris: Thursday, November 9, 2017 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Eu santena ochi caprui
Sot saten deschis ochi verzi
Primul copil clona sotului ras
La al doilea presimt ca va fi la fel
Dana_
Scris: Thursday, November 9, 2017 9:39 PM
Nivel

oooops postare dubla scuzeee
Andreea06
Scris: Thursday, November 9, 2017 9:43 PM
Nivel

Ceva despre ochisori:

De cele mai multe ori, copiii îsi schimba culoarea ochilor între 6 si 9 luni. Abia în jurul acestei vârste poti fi cât de cât sigura ce culoare vor avea ochii bebelusului. Dar chiar si atunci, s-ar putea sa mai ai suprize iar nuanta sa se modifice. De fapt, nuanta ochilor se poate schimba subtil pâna la vârsta de 3 ani. Sunt si exceptii, existând un procent foarte mic de persoane la care nuanta ochilor contina sa se schimbe pâna în adolescenta.

Totusi, nu te astepta ca ochii caprui sa redevina albastri. Ochii închisi la culoare ramân în general asa.

lixandra_alexandra
Scris: Thursday, November 9, 2017 9:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Andreea06 wrote:

Hahaha la tine e simpluuuuBravoo

Da, nu orea sunt multe varianteLol
Andreea0196
Scris: Thursday, November 9, 2017 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
Dana primul copil a fost baiat si a fost clona sotului? Adica exista posibilitatea ca bebelusul meu care ma baga in toate bolile, care imi alunga linistea si somnul, de care ma doare sufletul milimetru cu milimetru inclusiv inima numai gandindu-ma la fel si fel de prostii cu care eu ma chinui si pe care eu il nasc si trec prin acele dureri cu toata iubirea mea in a-l vedea si al tine in brate cat mai repede...sa semene totusi cu ta-su? Cray
MaryPoppins
Scris: Thursday, November 9, 2017 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Eu: saten/castaniu si ochi caprui deschis (cam verzui vara)
El: saten si ochi caprui inchis, aproape negri
Bebelina: va fi copy paste tati, inclusiv la fizionomia fetei Hilar
Dana_
Scris: Thursday, November 9, 2017 10:26 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Dana primul copil a fost baiat si a fost clona sotului? Adica exista posibilitatea ca bebelusul meu care ma baga in toate bolile, care imi alunga linistea si somnul, de care ma doare sufletul milimetru cu milimetru inclusiv inima numai gandindu-ma la fel si fel de prostii cu care eu ma chinui si pe care eu il nasc si trec prin acele dureri cu toata iubirea mea in a-l vedea si al tine in brate cat mai repede...sa semene totusi cu ta-su? Cray

Daaa , sunt sanse mari sa fie asa si la tine dar nu se stie ras
Am un baiat care da este identic cu taicaso , foarte multa lume se mira cum a iesit asa...parca l-a facut singur pt ca sincer nu mine nu prea seamana
Acum la eco mi-a zis dr ca pare sa semene cu sotu...ce sa fac daca nu a iesit fetita , atunci cred ca va semana tot cu el Lol

Referitor la culoarea ochilor intradevar la inceput majoritatea au ochii albastrii dar se schimba , cred ca dupa aprox 3 luni , al meu copil asa avea ochi albastri apoi verzi si asa au ramas.
bereea
Scris: Friday, November 10, 2017 6:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Andreea0196 wrote:

Si inca cum, asa a fost la mine. Cand s-a nascut fiica-mea era copia fidela a lu' tat-su.
Apropo, s-a nascut bruneta cu ochi albastri, acum este saten deschisa cu ochi caprui.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.