Joc-concurs surpriza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Monday, June 18, 2007 4:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
georgy_adinutza wrote:

yes yes yes yes suntem noi !!!love love love love love
Cristy , multumesc din suflet , m-ai lasat fara cuvinte , sunt fff emotionata pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici

flowers flowers flowers
Miri
Scris: Wednesday, June 20, 2007 11:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Adriana, multumesc pentru poveste!pupici
Era pentru mine, nu?sic
oana_nicole
Scris: Thursday, June 21, 2007 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
"There are two ways to live your life.
One is as though nothing is a miracle.
The other, as though everything is a miracle."

Albert Einstein

Spuneai candva ca visele devin realitate, trebuie doar sa iti doresti foarte mult un lucru si vei avea parte de un MIRACOL...

Spuneai ca prin miracolul visarii ai pasit pe acel taram fermecat. Nu luai cu tine decat miracolul iubirii insa, fara sa stii, duceai cu tine si miracolul vietii.

Dintre toate miracolele intamplate apoi, stiu ca ai pretuit adanc miracolul nasterii, miracolul de a-ti strange fetita la piept, miracolul ganguritului de copil, miracolul primului ei suras si pe cel al primilor pasi. Fiecare clipa alaturi de ea se numeste miracolul fericirii... Nu-i asa ca se definesc toate prin miracolul implinirii?

Povestile pe care acum i le citesti fac parte din miracolul copilariei. Lumea micutei tale o descoperi si o infrumusetezi zi de zi prin miracolul daruirii si prin cel al intelepciunii...

Iar printre atatea miracole eu vad unul care le cuprinde pe toate. Prin ceea ce esti, TU reprezinti miracolul unui om extraordinar.

delfinasa
Scris: Saturday, June 23, 2007 3:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Foarte emotionante si frumoase cuvintele alese, Oana! Mi-au dat lacrimile si eu una ma recunosc in ele...Mi se adresa cumva mie compunerea?angel
MNiko
Scris: Sunday, June 24, 2007 11:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Azi e ultima zi pentru postarea compunerilor si pentru a va recunoaste in povesti.

Mai e cineva care nu s-a regasit intr-o poveste?
codruta
Scris: Monday, June 25, 2007 8:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

pai, eu m-am regasit in povestea oanei dar am concurenta.Poate e pentru delfinasa...
MNiko
Scris: Monday, June 25, 2007 8:44 AM

codruta wrote:
pai, eu m-am regasit in povestea oanei dar am concurenta.Poate e pentru delfinasa...

Da, e pentru delfinasa. Sper ca azi sa apara si cea pentru tine.
taki
Scris: Monday, June 25, 2007 9:09 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

[i]Printesa din povestea noastra, s-a nascut sambata, 17 decembrie la 12.30. Regina isi amintea cum, auzind-o pentru prima oara plangand, din reflex, intorsese capul spre ea, s-o vada cat mai repede, chiar si cu riscul de a ramane cu dureri de cap.

Micuta printesa s-a nascut de 3,900 kg si 53 cm, era sanatoasa; asta era el mai important. Tot timpul, regele si regina s-au rugat la Dumnezeu sa le dea un copil sanatos, iar Dumnezeu le-a dat si bonus: e cuminte, e frumoasa, e isteata...era tot ce-si doreau.

Nu peste mult timp, avea sa se organizeze Evenimentul Anului la conac. Regina, avea mari emotii, se pregatise din timp: facuse curatenie, avea planuri sa decoreze casa, sa faca un bufez suedez, ba mai mult deja facuse exercitii de suflat in lumanarea de 1 anisor cu mica printesa ce avea sa fie sarbatorita in familie alaturi de bunici, matusi, unchi, veri, verisoare, catel,purcel...

In final, totul a iesit bine, toata lumea a fost incantata.

Si noi, ii dorim acestei mici printese sa traiasca si sa aiba parte de multe asemenea evenimente deosebite, organizate de rege si regina cu atata dragoste si devotament, in fiecare an.

Se recunoaste cineva

oana_nicole
Scris: Monday, June 25, 2007 9:11 AM
Nivel

delfinasa wrote:
Foarte emotionante si frumoase cuvintele alese, Oana! Mi-au dat lacrimile si eu una ma recunosc in ele...Mi se adresa cumva mie compunerea?angel

Sigur ca da, Mihaela. flowers Cele mai frumoase cuvinte pentru un om minunat. pupici pupici pupici
MNiko
Scris: Monday, June 25, 2007 10:16 AM

Etapa IV a acestui joc se desfasoara AICI
codruta
Scris: Monday, June 25, 2007 12:43 PM
Nivel

taki wrote:

[i]Printesa din povestea noastra, s-a nascut sambata, 17 decembrie la 12.30. Regina isi amintea cum, auzind-o pentru prima oara plangand, din reflex, intorsese capul spre ea, s-o vada cat mai repede, chiar si cu riscul de a ramane cu dureri de cap.

Micuta printesa s-a nascut de 3,900 kg si 53 cm, era sanatoasa; asta era el mai important. Tot timpul, regele si regina s-au rugat la Dumnezeu sa le dea un copil sanatos, iar Dumnezeu le-a dat si bonus: e cuminte, e frumoasa, e isteata...era tot ce-si doreau.

Nu peste mult timp, avea sa se organizeze Evenimentul Anului la conac. Regina, avea mari emotii, se pregatise din timp: facuse curatenie, avea planuri sa decoreze casa, sa faca un bufez suedez, ba mai mult deja facuse exercitii de suflat in lumanarea de 1 anisor cu mica printesa ce avea sa fie sarbatorita in familie alaturi de bunici, matusi, unchi, veri, verisoare, catel,purcel...

In final, totul a iesit bine, toata lumea a fost incantata.

Si noi, ii dorim acestei mici printese sa traiasca si sa aiba parte de multe asemenea evenimente deosebite, organizate de rege si regina cu atata dragoste si devotament, in fiecare an.

Se recunoaste cineva

eee, s-a regasit si Regina!
multumesc taki
taki
Scris: Monday, June 25, 2007 4:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

codruta wrote:

eee, s-a regasit si Regina!
multumesc taki

pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, June 26, 2007 7:59 PM
Nivel

Oana, iti multumesc mult pentru poveste angel, de fiecare data cand o citesc mi se umezesc ochii si sunt fericita ca Dumnezeu m-a ajutat sa am familia si viata pe care-am visat-o love1...Va doresc si voua o viata minunata, cu multe impliniri si suflete si chipuri fericite love1pupici!

In povestea mea nu s-a recunoscut nimeni cry?
oana_nicole
Scris: Wednesday, June 27, 2007 9:07 AM
Nivel

delfinasa wrote:
Oana, iti multumesc mult pentru poveste angel, de fiecare data cand o citesc mi se umezesc ochii si sunt fericita ca Dumnezeu m-a ajutat sa am familia si viata pe care-am visat-o love1...Va doresc si voua o viata minunata, cu multe impliniri si suflete si chipuri fericite love1pupici!

pupici pupici pupici Iti doresc din tot sufletul sa ai parte in fiecare zi de un miracol...
codruta
Scris: Friday, June 29, 2007 9:57 AM
Nivel

si totusi,pentru cine era povestea delfinasei?oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.