Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
|
Iubita, special am vrut sa reusesc sa intru pe forum, ca sa vad daca te-ai recunoscut! Sper din suflet ca ti-a placut! Va pupam...de foarte departe! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| crista wrote: Ingerul din iarnaSe facea ca era o iarna nespus de frumoasa, demult nu a mai fost asa o iarna superba in acest tinut  Si in totul ierni un ingeras a hotarat sa vina pe lume  era forte mult dorit de mami si tati, si a hotarat sa le umple si mai mult viata de bucurii, si fericire. Ceea ce s-a si intamplat, deja era comoara lor mica, incet incet el a crescut, a invatat sa sa zambeasca, sa rada se se bucure cand vede pe mami si tati, sa vorbesca si chiar sa se joace cu sticla de suc  Acest inger are si el un inger ocotitor pe pamant care este mamica lui  ea este simpatica cu simtul umorului, cunoaste arta in a aranja intr-un mod extraordinar margelele pe ata, e intotdeauna in actualitate cu presa si revoltata pe tot raul ce se intampla in jurul ei. Are un suflet mare si ar ajuta pe toata lumea daca ar putea. Acum isi pregateste o noua silueta pentru venirea pe lume a celui de-al doi-lea ingeras Se recunoaste careva P.S. scuze ca am intarziat o zi
nu stiu daca sa fac asa sau !!!!!
Crista, iti multumim din suflet mami! este asa de frumoasa povestea ta!!! mi-au dat lacrimile, de acolo si nedumerirea mea: sa rad sau sa plang? cand am vazut pozele cu Brasovul (apropo, sunt de iarna asta, asa-i? ) si descrierea din primele randuri...am stiut ca suntem noi!!!!
f frumoasa surpriza ne-ati facut si va multumim muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult!!!! multi pupicei tie si lui David. sa stii ca, initial, am vrut sa il numim pe Andrei David -Andrei dar in cele din urma am ales Andrei -Vlad. asta ca sa stii ca imi place enorm numele de David! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
|
Ma bucur mult de tot ca ti-a placut Cred ca as fi scris si mai mult, dar am zis sa ma limitez la atat... Imaginile cu Brasovul sunt exact din luna in care e nascut Pepsi, in 02.2006 de aceea am vrut sa fie cat mai original si ma bucur ca v-a placut Intoarcem pupicii |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| sousourel wrote:Poveste
A fost odata ca-n povesti A fost ca niciodata.....
...la nastere ei s-au adunat ursitoarele sa-i prinda in salba vietii daruri ...dar, neinvitata si ursuza ursitoare rea a aparut si ea la final sa-i adauge pe sirag niste obstacole si greutati. Salvand situatia, ursitoarea cea buna i-a daruit pentru a compensa, ambitie, daruire si puterea de a trece cu fruntea sus peste ele.....
.....anii au trecut si ea si-a dorit sa stie care-i va fi alesul. Si-a pus busuioc sub perna si l-a visat, iar visul s-a impletit cu realitatea, caci s-au gasit, s-au iubit si iubirea lor a fost incununata cu cel mai pretios dar dintre toate...blondul ingeras.
.....iar fericirea lor se implinea, de la an la an (in curand si in total doi), in mijlocul torentului realitatii dure, care nu o facea decat sa cladeasca punti trainice de prietenie, peste mari si tari, peste care trecand un delicat si sensibil varsator a gasit in dinamismul leului un puct de sprijin.
oare ??? asa sa fie ??? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| fdianamaria wrote:oare ??? asa sa fie ???
Da... da, tu esti clar! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Foarte frumoase povestioare fetelor !
Le-am citit pe toate si chiar daca nu am participat la concurs si nu prea stiu eu care sunt regulile jocului, v-am recunoscut pe fiecare in povestioara dedicata.
Tuturor va dedic si eu o foarte mica povestioara, in afara jocului si a concursului.
"Odata, demult, dar nu chiar asa de demult, cineva, undeva, visa. Visa cu ochii deschisi la ziua in care avea sa primeasca poate cel mai de pret dar. Bucuria era imensa si simtea ca e coplesit. Ii placea sa imparta aceasta bucurie cu altii asemenea lui. I-a cautat, i-a tot cautat, a vizitat si iar vizitat, pana cand intr-o buna zi, din intamplare, sau poate ca nu, a ajuns si la casuta celor 7 Pitici.
A batut timid la usa, dar nu era nimeni acasa. A indraznit sa intre si sa spuna "Buna ziua, e cineva aici?" si atunci zeci de glasuri au rasunat dintr-o data "Buna ziua si bine ai venit, straine ! Simte-te aici ca acasa ! Nu uita ca aici mereu cineva este alaturi de tine !".
Au trecut astfel zile la rand, au visat impreuna, au oftat impreuna, s-au certat, s-au impacat, dar in final nu au renuntat si au ramas si astazi impreuna in casuta celor 7 Pitici si vor mai ramane poate mult timp de acum inainte".
Se recunoaste cineva ? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mai, mai, mai...in mare parte da!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Daaaaaaaaaaaaa... |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ihiiiiii |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cum, nu despre mine era vorba??????? |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Buuuuuunnnn !!! Sa incep si eu:
A fost o data ca niciodata
un copil de genul: 
acum insa a devenit: "un biet om al muncii, angajat model, mama si sotie la fel", o fiinta deosebita pe care autorul si-ar dorii sa ajunga s-o cunoasca. A crescut intr-un orasel frumos si calm de pe malul unei ape mari si line, a indragit o

timp de 13 ani si a trebuit sa treaca peste divortul parintilor, la o varsta frageda. A ramas in capitala statului dupa facultate sa-si urmeze cariera si...sotul, care e de acolo. S-a casatorit in aceasi luna in care e si ziua lui, acu 3 ani, (desi se cunoaste cu EL de 8), asa, ca un fel de cadou pentru dragostea ce i-o poarta.

Au petrecut o saptamana superba in Grecia, iar pe cand se asteptau mai putin, din cauza unui mic "accident" a fost conceputa o micuta creatura, gingasa si frumoasa ca o
Au avut ca nasi pe aceasi prieteni eterni, care le-au fost si nasi de cununie. Mamica e harnica si, desi lucreaza zilnic pana pe la 19, isi face mereu timp de puica ei. O mai lasa la bunici uneori, acolo unde s-a nascut si a crescut ea. Cum e mamica? Un om "pe picioarele ei" as zice, o sagetatoare cu "Litere" la activ si experienta in gradinite, silitoare si puternica, impatimita de filme, mereu pe drumuri (sa multumeasca pe toti). Uneori se mai relaxeaza jucandu-se, dar cel mai des o gasesti activa, prinsa in lucru. Totusi, noi o sfatuim sa asculte mai des muzica lui Julio Iglesias, ....stie ea de ce. Si...pentru ca toate povestile au un final: eu am incalecat pe-o sa si va mai zic asa: s-o pupam cu drag toate !!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Se recunoaste cineva ?
Foarte frumoasa si povestea ta Adriana. Eu ma recunosc in ea. Multumesc.
Diana, imi place mult cum ai spus. Multumesc de participare. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Diana, am ramas fara cuvinte... Iti multumesc pentru vorbele superbe, draga mea. Nici nu stiu cum sa descriu mai bine ce efect a avut "povestioara" ta... Mi-ai adus nostalgia in suflet, lacrimi in ochi si un zambet "sugubat" pe buze. Si eu de-abia astept sa cunosc autorul, sa stii, pentru ca e o persoana extraordinara. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Cristy wrote:A fost odata ca niciodata o printesa cu suflet de leoaica, "mamica, sotie, studenta si salariata" care cunoaste bine legile , a luat carnet de conducere din prima si a iesit a treia pe lista la liceu
A cunoscut un print si impreuna si au avut o nunta ca in povesti , iar invitatii au avut toate detaliile, pana si numarul de autobuz, asa nici unul nu s-a ratacit pe drum
Intr-o seara de Craciun , li s-au nascut un ingeras , o fetita minunata careia ii place nespus "Scooby" si nu uita da dea pupici in fiecare seara lui tati si lui dada.
O a doua mare mare bucurie i s-a dezvaluit printesei noastre, cand de curand a aflat ca un al doilea ingeras va cobari pe pamant pentru ea si printul ei Ei se recunoaste cineva?
suntem noi !!! Cristy , multumesc din suflet , m-ai lasat fara cuvinte , sunt fff emotionata |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| AdrianaC wrote:Foarte frumoase povestioare fetelor ! Le-am citit pe toate si chiar daca nu am participat la concurs si nu prea stiu eu care sunt regulile jocului, v-am recunoscut pe fiecare in povestioara dedicata. Tuturor va dedic si eu o foarte mica povestioara, in afara jocului si a concursului. "Odata, demult, dar nu chiar asa de demult, cineva, undeva, visa. Visa cu ochii deschisi la ziua in care avea sa primeasca poate cel mai de pret dar. Bucuria era imensa si simtea ca e coplesit. Ii placea sa imparta aceasta bucurie cu altii asemenea lui. I-a cautat, i-a tot cautat, a vizitat si iar vizitat, pana cand intr-o buna zi, din intamplare, sau poate ca nu, a ajuns si la casuta celor 7 Pitici.
A batut timid la usa, dar nu era nimeni acasa. A indraznit sa intre si sa spuna "Buna ziua, e cineva aici?" si atunci zeci de glasuri au rasunat dintr-o data "Buna ziua si bine ai venit, straine ! Simte-te aici ca acasa ! Nu uita ca aici mereu cineva este alaturi de tine !".
Au trecut astfel zile la rand, au visat impreuna, au oftat impreuna, s-au certat, s-au impacat, dar in final nu au renuntat si au ramas si astazi impreuna in casuta celor 7 Pitici si vor mai ramane poate mult timp de acum inainte".Se recunoaste cineva ?
Da ACEASTA ESTE POVESTEA N0ASTRA A TUTUROR MAMICILOR DE AICI !!! |
|
|