Joc-concurs surpriza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Friday, June 15, 2007 10:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
kali wrote:

plans plans plans plans plans plans plans plans plans Multumesc, Miri! Esti fenomenala!

Iubita, special am vrut sa reusesc sa intru pe forum, ca sa vad daca te-ai recunoscut!
Sper din suflet ca ti-a placut!
Va pupam...de foarte departe!pupici pupici pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Friday, June 15, 2007 10:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
crista wrote:
Ingerul din iarna

Se facea ca era o iarna nespus de frumoasa, demult nu a mai fost asa o iarna superba in acest tinut

Si in totul ierni un ingeras a hotarat sa vina pe lume era forte mult dorit de mami si tati, si a hotarat sa le umple si mai mult viata de bucurii, si fericire. Ceea ce s-a si intamplat, deja era comoara lor mica, incet incet el a crescut, a invatat sa sa zambeasca, sa rada se se bucure cand vede pe mami si tati, sa vorbesca si chiar sa se joace cu sticla de suc Acest inger are si el un inger ocotitor pe pamant care este mamica lui ea este simpatica cu simtul umorului, cunoaste arta in a aranja intr-un mod extraordinar margelele pe ata, e intotdeauna in actualitate cu presa si revoltata pe tot raul ce se intampla in jurul ei. Are un suflet mare si ar ajuta pe toata lumea daca ar putea. Acum isi pregateste o noua silueta pentru venirea pe lume a celui de-al doi-lea ingeras

Se recunoaste careva oare

P.S. scuze ca am intarziat o zi hail

nu stiu daca sa fac asa plans plans plans plans plans sau yes yes yes yes yes !!!!!

Crista, iti multumim din suflet mami! este asa de frumoasa povestea ta!!! mi-au dat lacrimile, de acolo si nedumerirea mea: sa rad sau sa plang?fool cand am vazut pozele cu Brasovul (apropo, sunt de iarna asta, asa-i? sic ) si descrierea din primele randuri...am stiut ca suntem noi!!!!

f frumoasa surpriza ne-ati facut si va multumim muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult!!!! multi pupicei tie si lui David.pupici pupici pupici pupici angel angel angel sa stii ca, initial, am vrut sa il numim pe Andrei David -Andrei dar in cele din urma am ales Andrei -Vlad. asta ca sa stii ca imi place enorm numele de David!pupici pupici
crista
Scris: Saturday, June 16, 2007 2:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Andismom wrote:

nu stiu daca sa fac asa plans plans plans plans plans sau yes yes yes yes yes !!!!!

Crista, iti multumim din suflet mami! este asa de frumoasa povestea ta!!! mi-au dat lacrimile, de acolo si nedumerirea mea: sa rad sau sa plang?fool cand am vazut pozele cu Brasovul (apropo, sunt de iarna asta, asa-i? sic ) si descrierea din primele randuri...am stiut ca suntem noi!!!!

Ma bucur mult de tot ca ti-a placut pupici Cred ca as fi scris si mai mult, dar am zis sa ma limitez la atat...chitara Imaginile cu Brasovul sunt exact din luna in care e nascut Pepsi, in 02.2006 sic de aceea am vrut sa fie cat mai original si ma bucur ca v-a placut pupici
Intoarcem pupicii pupici
fdianamaria
Scris: Saturday, June 16, 2007 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
sousourel wrote:
Poveste

A fost odata ca-n povesti
A fost ca niciodata.....

...la nastere ei s-au adunat ursitoarele sa-i prinda in salba vietii daruri ...dar, neinvitata si ursuza ursitoare rea a aparut si ea la final sa-i adauge pe sirag niste obstacole si greutati. Salvand situatia, ursitoarea cea buna i-a daruit pentru a compensa, ambitie, daruire si puterea de a trece cu fruntea sus peste ele.....

.....anii au trecut si ea si-a dorit sa stie care-i va fi alesul. Si-a pus busuioc sub perna si l-a visat, iar visul s-a impletit cu realitatea, caci s-au gasit, s-au iubit si iubirea lor a fost incununata cu cel mai pretios dar dintre toate...blondul ingeras.

.....iar fericirea lor se implinea, de la an la an (in curand si in total doi), in mijlocul torentului realitatii dure, care nu o facea decat sa cladeasca punti trainice de prietenie, peste mari si tari, peste care trecand un delicat si sensibil varsator a gasit in dinamismul leului un puct de sprijin.

oare ??? asa sa fie ??? pupici pupici
leut
Scris: Saturday, June 16, 2007 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
fdianamaria wrote:

oare ??? asa sa fie ??? pupici pupici

Da... da, tu esti clar!pupici
AdrianaC
Scris: Saturday, June 16, 2007 9:40 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Foarte frumoase povestioare fetelor ! bravo bravo bravo

Le-am citit pe toate si chiar daca nu am participat la concurs si nu prea stiu eu care sunt regulile jocului, v-am recunoscut pe fiecare in povestioara dedicata.

Tuturor va dedic si eu o foarte mica povestioara, in afara jocului si a concursului.

"Odata, demult, dar nu chiar asa de demult, cineva, undeva, visa. Visa cu ochii deschisi la ziua in care avea sa primeasca poate cel mai de pret dar. Bucuria era imensa si simtea ca e coplesit. Ii placea sa imparta aceasta bucurie cu altii asemenea lui. I-a cautat, i-a tot cautat, a vizitat si iar vizitat, pana cand intr-o buna zi, din intamplare, sau poate ca nu, a ajuns si la casuta celor 7 Pitici.

A batut timid la usa, dar nu era nimeni acasa. A indraznit sa intre si sa spuna "Buna ziua, e cineva aici?" si atunci zeci de glasuri au rasunat dintr-o data "Buna ziua si bine ai venit, straine ! Simte-te aici ca acasa ! Nu uita ca aici mereu cineva este alaturi de tine !".

Au trecut astfel zile la rand, au visat impreuna, au oftat impreuna, s-au certat, s-au impacat, dar in final nu au renuntat si au ramas si astazi impreuna in casuta celor 7 Pitici si vor mai ramane poate mult timp de acum inainte".

Se recunoaste cineva ? ras
leut
Scris: Saturday, June 16, 2007 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mai, mai, mai...in mare parte da!!!ras
delfinasa
Scris: Saturday, June 16, 2007 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
sic love Daaaaaaaaaaaaa...love1
Cristy
Scris: Saturday, June 16, 2007 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Ihiiiiii angel angel angel ras ras ras
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, June 16, 2007 10:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cum, nu despre mine era vorba???????sic
fdianamaria
Scris: Saturday, June 16, 2007 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Buuuuuunnnn !!! Sa incep si eu:

A fost o data ca niciodata

un copil de genul:

acum insa a devenit: "un biet om al muncii, angajat model, mama si sotie la fel", o fiinta deosebita pe care autorul si-ar dorii sa ajunga s-o cunoasca. A crescut intr-un orasel frumos si calm de pe malul unei ape mari si line, a indragit o

timp de 13 ani si a trebuit sa treaca peste divortul parintilor, la o varsta frageda.
A ramas in capitala statului dupa facultate sa-si urmeze cariera si...sotul, care e de acolo.
S-a casatorit in aceasi luna in care e si ziua lui, acu 3 ani, (desi se cunoaste cu EL de 8), asa, ca un fel de cadou pentru dragostea ce i-o poarta.

Au petrecut o saptamana superba in Grecia, iar pe cand se asteptau mai putin, din cauza unui mic "accident" a fost conceputa o micuta creatura, gingasa si frumoasa ca o

Au avut ca nasi pe aceasi prieteni eterni, care le-au fost si nasi de cununie.
Mamica e harnica si, desi lucreaza zilnic pana pe la 19, isi face mereu timp de puica ei. O mai lasa la bunici uneori, acolo unde s-a nascut si a crescut ea.
Cum e mamica? Un om "pe picioarele ei" as zice, o sagetatoare cu "Litere" la activ si experienta in gradinite, silitoare si puternica, impatimita de filme, mereu pe drumuri (sa multumeasca pe toti). Uneori se mai relaxeaza jucandu-se, dar cel mai des o gasesti activa, prinsa in lucru. Totusi, noi o sfatuim sa asculte mai des muzica lui Julio Iglesias, ....stie ea de ce. sic
Si...pentru ca toate povestile au un final: eu am incalecat pe-o sa si va mai zic asa: s-o pupam cu drag toate !!!! pupici pupici
MNiko
Scris: Sunday, June 17, 2007 9:10 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AdrianaC wrote:

Foarte frumoasa si povestea ta Adriana. Eu ma recunosc in ea. Multumesc.

Diana, imi place mult cum ai spus. Multumesc de participare.pupici
oana_nicole
Scris: Monday, June 18, 2007 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Diana, am ramas fara cuvinte... plans plans plans Iti multumesc pentru vorbele superbe, draga mea. Nici nu stiu cum sa descriu mai bine ce efect a avut "povestioara" ta... Mi-ai adus nostalgia in suflet, lacrimi in ochi si un zambet "sugubat" pe buze. Si eu de-abia astept sa cunosc autorul, sa stii, pentru ca e o persoana extraordinara. pupici pupici pupici pupici pupici
georgy_adinutza
Scris: Monday, June 18, 2007 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Cristy wrote:

A fost odata ca niciodata o printesa cu suflet de leoaica, "mamica, sotie, studenta si salariata" flowers care cunoaste bine legile , a luat carnet de conducere din prima sofer si a iesit a treia pe lista la liceu study

A cunoscut un print si impreuna si au avut o nunta ca in povesti hainoroc , iar invitatii au avut toate detaliile, pana si numarul de autobuz, asa nici unul nu s-a ratacit pe drum sunny

Intr-o seara de Craciun craciun confeti , li s-au nascut un ingeras angel , o fetita minunata careia ii place nespus "Scooby" si nu uita da dea pupici in fiecare seara lui tati si lui dada.

O a doua mare mare bucurie i s-a dezvaluit printesei noastre, cand de curand a aflat ca un al doilea ingeras angel va cobari pe pamant pentru ea si printul ei

Ei se recunoaste cineva?

yes yes yes yes suntem noi !!!love love love love love
Cristy , multumesc din suflet , m-ai lasat fara cuvinte , sunt fff emotionata pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
georgy_adinutza
Scris: Monday, June 18, 2007 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
AdrianaC wrote:
Foarte frumoase povestioare fetelor ! bravo bravo bravo

Le-am citit pe toate si chiar daca nu am participat la concurs si nu prea stiu eu care sunt regulile jocului, v-am recunoscut pe fiecare in povestioara dedicata.

Tuturor va dedic si eu o foarte mica povestioara, in afara jocului si a concursului.

"Odata, demult, dar nu chiar asa de demult, cineva, undeva, visa. Visa cu ochii deschisi la ziua in care avea sa primeasca poate cel mai de pret dar. Bucuria era imensa si simtea ca e coplesit. Ii placea sa imparta aceasta bucurie cu altii asemenea lui. I-a cautat, i-a tot cautat, a vizitat si iar vizitat, pana cand intr-o buna zi, din intamplare, sau poate ca nu, a ajuns si la casuta celor 7 Pitici.

A batut timid la usa, dar nu era nimeni acasa. A indraznit sa intre si sa spuna "Buna ziua, e cineva aici?" si atunci zeci de glasuri au rasunat dintr-o data "Buna ziua si bine ai venit, straine ! Simte-te aici ca acasa ! Nu uita ca aici mereu cineva este alaturi de tine !".

Au trecut astfel zile la rand, au visat impreuna, au oftat impreuna, s-au certat, s-au impacat, dar in final nu au renuntat si au ramas si astazi impreuna in casuta celor 7 Pitici si vor mai ramane poate mult timp de acum inainte".

Da ACEASTA ESTE POVESTEA N0ASTRA A TUTUROR MAMICILOR DE AICI !!!bravo bravo bravo bravo bravo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.