Joc-concurs surpriza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Friday, June 29, 2007 1:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
codruta wrote:
si totusi,pentru cine era povestea delfinasei?oare

Acum ca ai zis tu am observat si eu ca mamica respectiva nu s-a recunoscut. POate ca a uitat de concurs sau poate e in vacanta si n-a mai fost pe forum.Iti raspund pe privat.
TatyKS
Scris: Friday, June 29, 2007 2:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
delfinasa wrote:
Un dar minunat

Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai traia o fata frumoasa cu chip bland, par balai si ochi patrunzatori pe care-o chema Taena. Intr-o zi a intalnit un print sarmant Dai care i-a cucerit inima si cu care intr-o zi calduroasa de vara si-a unit trupul si sufletul in fata Domnului love1 love1 love1. Ei se iubeau nespus de mult asa ca dupa vreo 2 ani, intr-o zi friguroasa de iarna, o zi de mare sarbatoare, au primit un cadou minunat: o minune de fetita :013: careia i-au pus numele love1 Naioa angel. Taena a fost foarte emotionata si fericita la nasterea fetitei lor love1, primele cuvinte ale lui Dai au fost "va iubesc, de-abia astept sa va vad" love1 si in primele saptamani nu-si puteau lua ochii de la mica fiinta ce le-a umplut inimile de fericire love1. Acum candida lor minune creata cu ochi superbi are 1 an si jumatate, a inceput sa vorbeasca si ii uimeste in fiecare zi cu cate ceva, mai ales cu talentul ei de cantareata si dansatoare pe masuta dance chitara sic. Mami si tati au plimbat-o deja prin tinutul de rai unde traiesc, au dus-o la mare, la munte la sky si s-au intalnit si cu o familie maaare de pitici si mamici si tatici undeva intr-un colt mirific unde s-au simtit excelent cu totii love1 angel. Intr-o zi speram sa va intalnim si noi, Taena si Naioa, sa ne impartasim fericirea din suflete si bucuria de a fi aproape si fizic, nu doar sufleteste love1pupici love1 .

M-ai facut sa plang si mi s-a pus un nod in gat plans dar de fericire ... multumesc mult MIhaela ... superb ai descris viata mea, a nostra ... pupici pupici
Imi cer mii de scuze ca am intarziat
uff
TatyKS
Scris: Friday, June 29, 2007 2:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cute ma bucur ca te-ai recunoscutpupici yes pupici .. . dar imi pare rau ca Six tot nu a aparutuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.