Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| delfinasa wrote:Un dar minunat Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai traia o fata frumoasa cu chip bland, par balai si ochi patrunzatori pe care-o chema Taena. Intr-o zi a intalnit un print sarmant Dai care i-a cucerit inima si cu care intr-o zi calduroasa de vara si-a unit trupul si sufletul in fata Domnului . Ei se iubeau nespus de mult asa ca dupa vreo 2 ani, intr-o zi friguroasa de iarna, o zi de mare sarbatoare, au primit un cadou minunat: o minune de fetita :013: careia i-au pus numele Naioa . Taena a fost foarte emotionata si fericita la nasterea fetitei lor , primele cuvinte ale lui Dai au fost "va iubesc, de-abia astept sa va vad" si in primele saptamani nu-si puteau lua ochii de la mica fiinta ce le-a umplut inimile de fericire . Acum candida lor minune creata cu ochi superbi are 1 an si jumatate, a inceput sa vorbeasca si ii uimeste in fiecare zi cu cate ceva, mai ales cu talentul ei de cantareata si dansatoare pe masuta . Mami si tati au plimbat-o deja prin tinutul de rai unde traiesc, au dus-o la mare, la munte la sky si s-au intalnit si cu o familie maaare de pitici si mamici si tatici undeva intr-un colt mirific unde s-au simtit excelent cu totii . Intr-o zi speram sa va intalnim si noi, Taena si Naioa, sa ne impartasim fericirea din suflete si bucuria de a fi aproape si fizic, nu doar sufleteste  .
M-ai facut sa plang si mi s-a pus un nod in gat dar de fericire ... multumesc mult MIhaela ... superb ai descris viata mea, a nostra ...  Imi cer mii de scuze ca am intarziat |