Jeans
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, August 25, 2010 6:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Roxanel wrote:

Parca nu-mi vine sa zic evazati ca suna demodat.newclap Sunt un pic mai larguti jos ca sa ii poti trage peste cizme.

multumesc de explicatiipupici Si mie imi plac

Shirel asteptam
delfinasa
Scris: Wednesday, August 25, 2010 8:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Numai de-astia boot-cut si eu port. Culori decente, uni.
Tinerilor adolescenti li se potrivesc modelele de jeansi mai zbanghii, culorile nonconformiste, se coreleaza cu varsta, personalitatea mai zburdalnica. Pe mine acum nu va vad imbracata in nici un caz cu unele dintre modelele postate, nu mi se potrivesc nici personalitatii, nici conformatiei.
bulibuli
Scris: Thursday, August 26, 2010 11:21 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
interesanti blugii aia .. pictati, dar pt barbatul meu as prefera sa priveasca in sus, nu in jos.. ma rog, chestie de gusturi ... pt raduleasca merge si asa hohot hohot hohot
shirel
Scris: Thursday, August 26, 2010 12:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bulibuli wrote:
interesanti blugii aia .. pictati, dar pt barbatul meu as prefera sa fie priveasca in sus, nu in jos.. ma rog, chestie de gusturi ... pt raduleasca merge si asa hohot hohot hohot

Iubita ,acuma nu conteaza unde priveste ci marimea cat atarna in jos !sic ras Iti dai seama daca privea in sus era deja o salopeta de jeans!hohot hohot hohot hohot Doamne fereste daca ne intalnim la ce nebunii ne duce gandul virtual da pai in realitate!alcool hohot
Amalia.Cos
Scris: Thursday, August 26, 2010 6:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/6/2010
bereea wrote:
Mai, mai ce modele de blugi haioase vad eu pe aici.Pentru unii dintre ei iti trebuie si un corp pe masura.cum eu nu-l am , ma limitez la blugii clasici.
Dasr la munca port o pereche de blugi rupti in genunchi si zdrentuiti de zici ca m-au fugarit cainii.ras

Shirel, mi s epare ca ai ramas datoare cu niste poze

Dar unde lucrezi de ti se permite sa te duci asa imbracata? Si cei de la constructii si spatii verzi au uniforme, nu haine rupte. Modul de a te imbraca arata cat de mult te respecti.
delfinasa
Scris: Thursday, August 26, 2010 8:12 PM
Nivel

Stimata doamna Mahala, dau fara sa clipesc un miliard de oameni ca tine pe unul ca Bereea!
Amalia.Cos
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/6/2010
delfinasa wrote:
Stimata doamna Mahala, dau fara sa clipesc un miliard de oameni ca tine pe unul ca Bereea!

Vorbi si Tatza sa se afle in treaba. Esti obeza, redusa mintal si talentoasa ca toti noii tai compatrioti. Ai uitat din ce tiganie ai plecat (cart. Giulesti).
carla
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Amalia.Cos wrote:

Vorbi si Tatza sa se afle in treaba. Esti obeza, redusa mintal si talentoasa ca toti noii tai compatrioti. Ai uitat din ce tiganie ai plecat (cart. Giulesti).
Ai o problema cu kilogramele de le pomenesti atat de des?
mama Alessiei
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Amalia.Cos wrote:

what what what parca pe aici era vorba de "geans",
chiar meriti sa fii suspendata, draga Amalia, te-ai inscris de vreo 20 de zile si insulti pe la toate topicurile,
daca vrei un sfat, fetele ti-l dau cu placere, nu-ti lua nasul la purtare nono
mirela74chris
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:41 PM

Inregistrat: 10/17/2009
O moderatoare chiar nu poate suspenda persoana care arunca cu jigniri in stanga si in dreapta ca deja parca suntem in piata?Nu stim nimic despre "doamna perfectiune",am constatat ca are probleme cu greutatea tuturor.(dar cred ca e vorba de greutatea substantei cenusii a ei).Am senzatia ca desi nu cunoaste pe niciuna din fete face afirmatii gratuite,crezandu-se superioara.
carla
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
mirela74chris wrote:
O moderatoare chiar nu poate suspenda persoana care arunca cu jigniri in stanga si in dreapta ca deja parca suntem in piata?Nu stim nimic despre "doamna perfectiune",am constatat ca are probleme cu greutatea tuturor.(dar cred ca e vorba de greutatea substantei cenusii a ei).Am senzatia ca desi nu cunoaste pe niciuna din fete face afirmatii gratuite,crezandu-se superioara.
Cred ca numai Adriana poate si ea lipseste dar putem inceta noi discutiile
delfinasa
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:46 PM
Nivel

Nu am plecat din nici o tiganie, dar ma conving din ce in ce mai mult ca tu cu siguranta DA!
Ca tot ai adus vorba de Cartierul Giulesti...Acomodeaza foarte multi OAMENI, din a caror categorie nu faci cu certitudine parte nici sa te fortezi! Imi pare rau de cei 3 copiii ai tai -daca-i si ai in realitate, nu numai expusi la tickere- ca trebuie sa te suporte si considere mama!
AdrianaC
Scris: Thursday, August 26, 2010 10:22 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Amalia a fost suspendata definitiv. pupici

Scuze ca nu am putut interveni mai repede. computerlove
mirela74chris
Scris: Thursday, August 26, 2010 10:23 PM

Inregistrat: 10/17/2009
AdrianaC wrote:
Amalia a fost suspendata definitiv. pupici

Scuze ca nu am putut interveni mai repede. computerlove

Multumim!pupici
raly
Scris: Thursday, August 26, 2010 10:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Adriana,multumim!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.