Profil: Jasmine
Despre
Utilizator: Jasmine
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, June 24, 2007
Ultima vizita: Wednesday, March 26, 2008 12:57 PM
Numarul de postari: 208
[0.02% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cum ii invatam valoarea banului?
Postat: Monday, February 11, 2008 1:59 PM
Eu o voi educa in felul urmator: lucrurile care tin de camera ei (a-si strange jucariile, a face curat- cand va avea varsta potrivita si cand va participa la alte lucruri nu din obligatie ci pentru ca suntem o familie si muncim si ne recreem impreuna) nu vor necesita recompense in bani. Pentru ca nu vreau sa faca aceste lucruri pentru a primi bani ci pentru alte motive.
De asemenea, consider ca nu trebuie obligati sa faca treaba in casa, in afara de ceea ce-i priveste, cum ar fi punerea lucrurilor murdare deoparte (la varsta mai mari) etc. Mie mama nu mi-a cerut sa fac nimic in afara de "domeniul meu" dar am avut acces la toate lucrurile si faceam treaba daca doream, cand doream si asa a fost foarte bine, oricum am stiut sa fac de toate cand a fost cazul.
Copilul meu nu va avea o pusculita ci 3, pe principiul "save, spend, share" (economiseste, cheltuiesti, imparte-aici intra mici atentii pentru cei dragi sau cadou pentru prieteni sau chiar a cumpara jucarii sau altceva pentru copii defavorizati). Ii voi da bani cu diverse ocazii, nu ca recompensa pentru note sau ca s-a dus sa cumpere paine fiindca asa cred ca intram intr-un cerc vicios. Si va invata ca sa-si organizeze singura finantele, sa stranga pentru ca cumpara cadou unei prietene, sa economiseasca pentru un obiect mai costisitor si asa mai departe.
Subiect: Pediatrul Baciu din Galati
Postat: Monday, February 11, 2008 1:39 PM
din moment ce a fost tratata in spital zic si eu ca nu sunt parintii de vina.
Subiect: Miss Februarie 2008!
Postat: Monday, February 11, 2008 1:37 PM
Stiu Rody. Am zis ca nu ma pot hotara deocamdata. Ma mai gandesc, poate ma ajuta altiibounce
Subiect: Miss Februarie 2008!
Postat: Monday, February 11, 2008 1:11 PM
Incerc si eu sa atasez niste fotografii care imi sunt dragi... nu m-am putut hotara la una singura. Poate mai tarziu.
Subiect: Cum pui poze la mesaje aici pe forum ?
Postat: Monday, February 11, 2008 1:03 PM
Mie nu imi apare "attach". Unde ar trebui sa fie? Cred ca trebuia sa imi apara cand vreau sa postez...
gata, am gasit, m-a ajutat kiki
Postat: Monday, February 11, 2008 1:00 PM
Alyna, in nici un caz nu m-am referit la tine! (icon cu floricica)
La protv se poate sa fi denaturat stirea si cine a deschis topicul a avut motivele sale, asta am vrut sa spun.
Postat: Monday, February 11, 2008 12:38 PM
Multumim Miru pentru info. Deci se va vindeca, asta e important. Si nu e vorba de desfigurare. Deci ne-am lamurit, e vorba de o forma rara de alergie la antibiotic.
Asa ca nu stiu de ce am senzatia ca e vorba de dorinta de a-l discredita pe Baciu...
Subiect: Sa ma tund, sa nu ma tund....
Postat: Monday, February 11, 2008 11:25 AM
am pus la inceputul topicului poze, cu parul lung si cu parul scurt si nu eram hotarata cum sa ma tund.

cute_baby, esti o mamica foarte draguta si tanara!
Postat: Monday, February 11, 2008 10:56 AM
Alyna, eu nu cunosc varsta copilului, nu stiu daca era bebelus sau ce varsta avea si sincer iti zic, nu consider ca e responsabilitatea pediatrului meu (care nu e Baciu, deci sa nu reiasa ca ii iau apararea aiurea) daca fetita mea face alergie la un medicament. Si uite, am mai fost la un control la el pentru ca inca nu imi gasisem medic si am asteptat foarte mult desi inaintea noastra erau doar 3 copii, a durat la fiecare cel putin un sfert de ora. Asta se intampla acum 2 luni.

Dar acum cred ca vorbim cam degeaba fiindca nu cunoastem ce s-a intamplat acolo, nu stiu nici un detaliu. Trebuie sa recunosc ca atunci cand copilului i se intampla ceva (doamne fereste) se cauta tapi ispasitori si desi sunt de acord ca medicii fac destule erori, acum sa nu dam toata vina pe medic. Eu cred ca si parintii trebuie sa fie mai responsabili, chiar daca nu sunt medici.

Nu ma supar ca ma contrazicipupici

p.s. Si daca eu, ca mama, nu as fi multumita de controlul neamanuntit facut de doctor nu m-as lua dupa cele prescrise de el, as mai cauta un doctor si sa fac alt consult.
Subiect: Sa ma tund, sa nu ma tund....
Postat: Monday, February 11, 2008 10:44 AM
Si ma bucur ca intre timp si-au schimbat si altii look-ulpupici