ana maria.....superb!!! nu am cuvinte....
|
cristina.......superb!!!
|
Cristy wrote:^jasmin^ torsadele sunt numiti mai popular "colaci" cred ca da, se numesc aici impletituri
Cristy multumesc pt explicatie
|
cu placere corect Miha15. Casuta neagra inseamna ca nu este nici un ochi.
|
multumesc fetelor, salu nu este foarte complicat dar merge incet de tot. mai greu de explicat de cat lucrat atele sunt defapt ocii scapate (apare D pe chart). unde apare m se lucreaza un oci din ata horizontale din rindu de jos. bagati seama ca lucru este impletituri de 8 ocii separate cu ate si scimbat intre ele la cateva rinduri.
alb - lucrat fata pe fata dos pe dos
albastru - lafel ca alb numai ca ista e oci intre impletituri. ocii albastri trebui insemnati
alb cu b oci pe fate pe fate si dos pe dos dar invirtit (daca regulat lucrati oci fata din firu din fata - la invirtit lucrat din ata din spate.
gri - oci dos pe fata si fata pe dos
gri cu b - lafel ca gri dar invirtit.
sper ca este clar. daca nu - intrebati. im este greu de explicat clar pe romaneste dar incerc
salu sa incepe de la rindu 1 la 31 si apoi lucrat rindurile 8 -31 pina la lungimes care o vreti si atunti se continue pina la rindu 36 unde sa scapa ocii de la margine. charta A este o singura impletiture - apare de 4 orii charta B este 1 (2) impletituri care sa scimba (odata una odate 2) si apare de 2 orii charta C este 6 (12) impletituri care sa scimba intre ele (se repeta de 6 ori ce apare intre linile rosi). inca ceva - inca nu mam lamurit cum se termina. impletitura sa lucreaza la ambele scurte margin. la sfirsit trebui sa fie continuaria unei impletituri de la margina. ocii dela inceput sunt urcati vii adica inr un fel ca sa poate fie lucrate terminatia (implititure)
merge asa : A B A C A B A
acum o intrebare - torsade sunt ce am numit aici impletituri?
|
eu lucrez acum salul de aici http://knitty.com/ISSUEwinter07/PATTjeanie.html si un pulovar care nu il pot arata fid ca este salvat pe format pdf care nu pot attasa aici
|
tradus cu google translator. Se poate ca nu totul e tradus exact cum trebuie. Am corectat putin la inceput.
Aceasta formula de labe va permite de a lega orice dimensiune manusa de box la orice ecartament. The Magic Bucla Metoda a fost folosit pentru a lega acest model, dar este usor sa se adapteze, fie sa-l dublu sau 2 puncte circulare. Va rugam, faceti timp pentru a citi aceste instructiuni înainte de a începe sa împleti. Daca aveti întrebari rezolva-le înainte de a începe acest proiect. Materiale utilizate în tricotare esantion: 1 scul sportului greutate alpaca, de aproximativ 100 de grame; 1 pereche de 5 Dimensiune SUA (3.75 mm) circulare ace 24 " lunjime sau mai mult pentru Magic Bucla Metoda Ecartament pe labe esantion a fost de 5 ocii = 1 "de lucru în St st pe ace circulare; dvs. si de fire textile si de ace va determina ecartament.
Sfaturi: 1. Etalon este cheia de la formula de luare de lucru pentru fiecare. Alegeti dimensiunea ac si ata, care va da de densitate pe care îl doriti. 2. Luati Masura de carp supt palma. 3. Formula: Ecartament X carp circumferinta plus 4 = numarul de STS de urcat pe ac; ajusta acest numar, astfel încât sa fie divizibil cu 4 este pentru 2x2 ribbing utilizate în palma. 4. Când lucrati degetul mare, lucrati pina la mijloc de unghii si apoi scadere. 5. Lungimea concediat este determinata de lucru pâna când ajungeti în vârful de la degetul mic si apoi începe descrescatoare. 6. Clin de informatii: Când numarul de turnat pe STS este modificata va ajusta pentru dreptul de mâini si de stânga, dupa cum urmeaza: în stânga manusa de box va fi lucrat pâna la 4 STS ramâne pe 1 ac (1 ac detine jumatate din exprimate pe STS), locul marker (PM), dreptul de crestere, încrunta 2, pm, încrunta STS ramase în runda. Instructiunile pentru dreptul de labe ramâne acelasi.
Tehnici de tricotare folosite în acest model: 1. Alunecare, alunecare, lega (abreviat SSK): Slip primul st ca si cum de a lega, apoi aluneca pe lânga st ca si cum de a se lega. Introduceti acul în stânga fata de ambele alunecat STS si le lega împreuna. Aceasta scadere va înclina spre stânga. 2. Invizibil cresteri utilizate în clin: Dreptul de crestere - dreptul de Introduceti acul de la fata în partea laterala a st de mai jos de lânga St din stânga acul si lega-o. Stânga crestere - Introduceti acul de la stânga la spate în partea laterala a st 2 rânduri de mai jos de pe dreapta de decembrie ac, în sus si trageti-l împleti în bucla la spate. Instructiuni Distributia pe STS 36 (ajusta pentru a se potrivi cu ajutorul formulei) si de a se alatura, având grija sa nu pofta de mâncare. Încrunta 2, cu fir 2 (2x2 ribbing) pentru 4 "de la exprimate pe margine. Pleaca de la coada de la exprimate pe fire de a servi ca un marker rotund. 8 lega mai multe tururi de scrutin. Clin Cresterea runde: 1, 3, 5, 7, 9, si 11 - 14 STS între markeri dupa runda 11. Lega numai runde: 2, 4, 6, 8, 10, si 12. Stânga manusa de box Încrunta 14 (atunci când arunca pe numarul de modificari trebuie sa se adapteze acest numar; vedea clin de informatii), locul marker, dreptul de crestere, încrunta 2, stânga crestere, locul marker, se lega la sfârsitul celui de-rotund. Runde suplimentare - încrunta 14, marcator de joc, dreptul de crestere, încrunta pana la urmatorul marcator, stânga crestere, marker-de joc, pentru a lega sfârsitul rotund. Dreptul de manusa de box Încrunta 2, loc marker, dreptul de crestere, încrunta 2, stânga crestere, locul marker, se lega la sfârsitul celui de-rotund. Runde suplimentare - se lega 2, marker-de joc, dreptul de crestere, încrunta pana la urmatorul marcator, stânga crestere, marker-de joc, pentru a lega sfârsitul rotund. Divide pentru degetul mare Runda 13: marker pentru a lega, elimina marker, locul STS a lucrat doar pe un titular, încrunta 14 STS pentru degetul mare. Sa lucreze în continuare cu degetul mare de 14 STS si mai departe înapoi în St st (încrunta 1 rând, fir 1 rând) timp de 10 de rânduri sau pâna la mijlocul cu pictograme, care se încheie cu un fir rând. Reducerea rotund pentru deget mare K2tog peste - 7 STS ramâne. Taie 14 fire care ies dintr-o "coada. Firul de coada pe un covor ac si pune la cale un complot prin restul de STS, trageti ferm, apoi coase coase degetul mare. Partea de sus a manusa de box RS cu care se confrunta cu STS pune înapoi pe titularul de la dreptul de ac, apoi iau 1 st de la degetul mare de sudura, încrunta STS ramase în runda - 35 STS pe ace. Continua sa lucreze în St st bucata de masuri pâna la 10 "de la marginea sau exprimate de pe vârful de la degetul mic. Reducerea runde Cu Magic Bucla Metoda de STS sunt impartite pe 2 ace. Veti lucra în scadere pe fiecare ac descrescatoare 4 STS pe rotund. Locul de Munca 6 runde. Runde 1, 2, 3, 4, 5, 6: lega 1, SSK, încrunta pana la 3 ramâne STS, apoi k2tog, lega 1. Se repeta pe de alta ac. Sunteti descrescatoare 4 STS pe rotund. Taie 14 fire care ies dintr-o "coada. Locul de pe coada acul tapiserie, pune la cale un complot prin ramase de doua ori pe STS, trageti ferm, de nod, si pune la cale un complot în se termina.
|
AdrianaC, multumesc mult pentru rapidul raspuns si accesul. Cum am spus mai intai, nu ma deranjat ca nu am avut acces atat cat ma deranjaze ca nu toti pot vedea toate pe forum. Cu tot respectul, mie nu im face placere sa postezi unde stiu ca nu toti sa poate fi ajuta de postare si nici sa stiu ca unde nu am sa am de contribuit nu am sa am acces
|
AdrianaC wrote:Carla, stiu ca fiecare are timpul limitat si ca nu toata lumea intra sa citeasca sau sa posteze peste tot, ceea ce e mai mult decat normal. Nu am pretentia ca cineva sa stea si sa scrie cate in luna si in stele. Numai pentru sectiunea de lucru de mana, accesul la o parte dintre subforumurile de acolo (scheme, linkuri, modele) este limitat, pentru ca sunt sigura ca fiecare pasionata de lucru de mana a strans si ea in decursul timpului o multime de modele / scheme, si mi se pare corect sa impartasim aceste lucruri, nu doar unii sa posteze modele / scheme / linkuri noi si altii sa le ia de-a gata fara sa dea nimic in schimb. Sper sa fi fost mai explicita acum
AdrianaC, inteleg explicatile si respect hoteraria. Vreau sa spun ca nu am multe postari dar ce am poatat, a fost ajutor, cu tuate ca im este foarte greu sa scriu pe romaneste. Am postat linkuri si nu am acces la subforumul de linkuri. Am dat de forumul asta din intamplare si me-a placut sa citesc si sa ajut pe toate - cine posteaza si cine doar citeste. Noale ragulari, cu toate intelegeria, nu mai im face placerea sa postaz. Daca nu poate toata lumea sa sa ajute de postarile mele nu vad nici un rost sa postazi.
|
umbrele cu diagrame http://klio-elena.narod.ru/vjazanie/poleznie_sht.htm
|
|