|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum dam jos jaluzele verticale? M-am tot benoclat la ele si nu stiu efectiv cum sa le dau jos...Sunt murdare, ca sunt pe balcon si e praf destul si acolo se si fumeaza, plus ca vine si miros de la bucatarie...Nu le mai suport. Please, help! Si daca tot le dau jos...trebuie sa le curat, nu? Cum? Le bag la masina si le scot distruse sau le spal in cada, manual? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki , vezi ca panzele sunt prinse de niste clestisori cu lamele mici de plastic, ele ies foarte usor de acolo. Intai desfaci lantul de jos ,si scoti biscuitii, apoi scoti panzele de sus. Exista panze care merg spalate la masina , nu stiu daca ale tale merg , insa le poti pune in cada cu putin detergent si le limpezesti cu dusul, ai grija sa nu le sifonezi. |

| Multam frumos, Aida! mami, stii cumva daca se calca, in caz ca se sifoneaza prea tare? |
| Nu cred ca se calca, majoritatea sunt ori din poliester ,ori din fibra de sticla, fa-le sul inainte sa le bagi in cada sa fi sigura ca nu se sifoneaza. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki, stiu o tipa care le punea la masina de spalat , cu short - gentle spin apoi le calca cu abur mult si cu o panza alba deasupra. Sper ca le rezolvi asa ! |

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kiki stii cum se spala? Se ruleaza fiecare banda...asa cum ti le-au adus ei...se leaga cu zgarci si sa baga in apa calduta cu dero mai bine lichid, si apoi se clatesc si fara probleme le dezlegi si le usuci. Asa rulate si legate nu se mototolesc si nu tb calcate |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki, stiu ca am mai scris undeva, asa ca imi cer scuze ca ma repet: -eu am la cabinet jaluzele verticale,care se dau jos foarte usor daca respecti indicatiile date de aidaalex.Apoi se ruleaza unele peste altele, se leaga foarte bine cu o bucata de tifon sau cu doua bucati de elastic de borcane,apoi se pot spala in masina automata.Dupa aceea, noi le-am agatat imediat la loc, tocmai pentru a evita deformarea lor.Asa ca nu a fost nevoie sa le mai calcam! Mult succes! |

| Miri wrote:Kiki, stiu ca am mai scris undeva, asa ca imi cer scuze ca ma repet: -eu am la cabinet jaluzele verticale,care se dau jos foarte usor daca respecti indicatiile date de aidaalex.Apoi se ruleaza unele peste altele, se leaga foarte bine cu o bucata de tifon sau cu doua bucati de elastic de borcane,apoi se pot spala in masina automata.Dupa aceea, noi le-am agatat imediat la loc, tocmai pentru a evita deformarea lor.Asa ca nu a fost nevoie sa le mai calcam! Mult succes!
Da, Miri, si eu stiu ca s-a mai scris undeva dar nu am gasit
Va multumesc, fetelor, pentru precizari! |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Aici
Sper ca asta cautati ! |
| Dar jaluzelele orizontale? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| asmera wrote:Dar jaluzelele orizontale?
cele din Al sau PVC eu le spal in apa calda cu detergent si ma folosesc de un buret pt. cele de la bucatarie (din cauza aburului cu grasime de la gatit), pe cele din dormitor le sterg de praf cu pamatuful (am unul de la pronto) si uneori le aspir cu o perie cu peri mai lungi. |
|
|