Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mihaela stie Daria ce ii place si ce nu .Spune-i tu ca pe cea albastra o faci cadou prietenei ei ,poate isi schimba parerea si o vrea.Eu asa faceam cu ale mele . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| t-mihaela ce minunatii ai facut dar de ce nui place aia albastra?e foarte frumoase si aia si pare finuta si la fir |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| mihaela |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc Cea albastra e trufanda dar ce stie plodul...daca nu e roz nu e buna si gata |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mihaela...ce frumoasa e si ce bine ii vine Dariei... aceasi chestie o am si eu cu a mea fata...daca nu e roz sau mov, cel mult alb....nu e buna!!! |
|
| kmn wrote:.daca nu e roz sau mov, cel mult alb....nu e buna!!!
Corect.Asa si la mine si tare m-am plictisit de mov-roz-alb |
|
| bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| Pai ce copiii nostri nu pot purta Ralph Lauren...le facem noi" Draguta tare bluzita. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Mihaela, sunt frumoase tare amandoua. Sa le poarte printesa sanatoasa; poate o vei convinge ca si cea albastra e la fel de reusita. Felicitari pentru indemanare si rabdare! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| t-mihaela wrote:Multumesc Cea albastra e trufanda dar ce stie plodul...daca nu e roz nu e buna si gata
Mihaela, sunt foarte frumoase amandoua!!! Iar cea albastra e atat de vesela iar firul mi se pare de f buna calitate. Fata mea face exceptie, ii place mult albastrul, n-ar zice nu la o astfel de bluzita, deci se poate... O sa treaca si perioada "roz", rabdare . |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Mihaela,sint foarte frumoase iar materialul este superb. |
|
| Am reusit si eu sa termin de finisat un pulovaras pt finuta mea. E facut din niste resturi, deci nu e fantastic, dar pentru joaca in toaman cred ca e foarte bun. pcinfo attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| e super sa l poarte sanatoasa finuta ta |
|
| mie imi place.....e simplu dar nu si monoton!!!e de efect combinatia de culori!!!bravo!!imbracat cred ca e si mai frumos! |
|
|