Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| roxica wrote:foarte frumos gagaritz...felicitari; eu nu inteleg nimic din ce ai explicat tu , cum adica la 4 ture de cate 10 randuri? si cat ai crescut? adica cresteai cate un ochi de-o parte si de alta? nu inteleg..adevarul e ca eu am facut poncho numai crosetat si acum vreau sa fac unul tricotat dar habar nu am cum ; ma poatre ajuta cineva ? va rog mult!!! am materialul si vreau sa fac un poncho si am tot cautat dar vad numai modele nu si explicatii exact cum sa cresc sau cum sa fac; am vreo 800 gr de material, credeti ca imi ajung? sper sa ma puteti ajuta....va multumesc frumos! Apoi incerc sa iti explic cum pot mai bn ..ca si material depinde cit de gros este si cit de mare il faci mie mi-a intrat cam 1kg de carina pus in 2 deci am inceput cu un nr de ochiuri 3 pe fata si 3 pe dos sa zicem am lucrat 10 rinduri apoi am inmultit linga cele pe dos si innainte si dupa fiecare grup de 3, adica lucrezi 3 pe fata apoi inmultesti lucrezi 3 pe dos iar inmutesti iar 3 pe fata iar inmultesti iar 3 pe dos iar inmultesti si tot asa pina la capatul rindului ,apoi pe dos le lucrezi sucit ca sa nu iasa gaura ,apoi lucrezi 10 rinduri iar faci inmultirea linga cele 3 ,iar lucrezi 10 rinduri iar inmultesti ...asta insemna 4 ture de cite 10 rinduri .apoi am capatat largime si am inmultit mai rar am inmultit dupa 12 rinduri ,apoi dupa 14 rinduri ...si tot asa pina am considerat ca e destul de larg (de fiecare data am inmultit linga grupul de 3) ...sper ca ai inteles acum ca mai mult de atit nu stiu sa iti explic . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/26/2009 Mesaje: 72
| am inteles gagaritz, multumesc tare mult....si ai facut doua parti am itneles si le-ai cusut ? parca asa am citit mai inainte; oricum am inteles ideea....multumesc frumos |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| gagaritz,superb poncho-ul |
|
Inregistrat: 2/6/2012 Mesaje: 17
| dana 78, uite aici modelu olimpya attached the following image(s):
|
|
| e diferenta f mica, dar te poti orienta dupa aceeasta |
|
| dar mie cine imi explica ce inseamna cerculetzul rosu in acest model olimpya attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| intreab-o pe victoria 1 ...ea stie rusa, sau rika... eu nu ma prea pricep la tricotat dupa diagrame... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| olimpya wrote:dana 78, uite aici modelu olympia esti o comoara. |
|
| http://www.liveinternet.ru/users/len-ok65/post206088615/ |
|
Inregistrat: 2/20/2012 Mesaje: 2
| buna fetelor sunt nou intrata,dar ce am vazut aici ma fascinat cine ma poate ajuta cu modelul acesta plizz yoni attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| yoni,de unde ai acest model?de pe site-ul drops design sau din alta parte?pt ca pe drops design ai toate explicatiile de care ai nevoie.intra acolo,gaseste modelul acesta si apoi treci la treaba.... |
|
Inregistrat: 2/20/2012 Mesaje: 2
| yoni,de unde ai acest model?de pe site-ul drops design sau din alta parte?pt ca pe drops design ai toate explicatiile de care ai nevoie.intra acolo,gaseste modelul acesta si apoi treci la treaba....[/quote]mersi din suflet carmen,sper sa iasa ceva |
|
Inregistrat: 8/29/2011 Mesaje: 10
| am facut si eu ceva, a iesit mai mult o pelerina
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| maya_ubyta wrote:am facut si eu ceva, a iesit mai mult o pelerina e superb |
|