Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Am gasit un model foarte frumos de poncho de dama, dar habar nu am nici de unde sa il incep macar
Poncho dama |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Adriana, superb! Mi se par foarte feminine. Am vazut ca anul asta sunt tare la moda...in magazine mereu dau cu ochii de ele, cam scumpisoare, ce-i drept. Oare daca ne chinuim, nu iese ceva? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| si eu vreau, si eu vreau...intr-adevar, in magazine sunt cam scumpe...macar unul din acela simplu sa facem...bine, voi veniti cu explicatiile ca la cat ma pricep eu ... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| uitati ce am gasit:
http://cache.lionbrand.com/patterns/kwetq-alaskaPoncho.html |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Adriana este inceput de la spate din centru ca un disc, dupa care se adauga marginea dar tot efectul e dat de fir si felul cum e vopsit
Misha uite aici daca vrei sa incepi poncho http://www.jessica-tromp.nl/ponchopatterns.htm unde nu stii intreaba sau daca vrei sa -l traducem pe cel ales de tine si mi imi place stilul de la firma http://www.garnstudio.com/lang/en/soek.php |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adaug un model de poncho tricotat, daca va place traduc. E lucrat cu andrele 8, inceput de la git, 500gr de lina.

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2006 Mesaje: 35
| Buna,ma puteti ajuta va rog,ca vreau si eu sa fac un bolero sau un poncho de marimea 36-38,dar nu prea stiu cum,nu stiu cate ochiuri imi trebuie si cum trebuie scazut. Am sa pun niste poze cu modelu care as vrea sal fac si cu lanita care o am. cika attached the following image(s):

|
|
| Ce nr. de andrele folosesti , trebuie sa lucrezi intai o banda ce aproximativ 12 , 13 cm latime in punct lenes . .
|
|

| Nu prea stiu ce nr sa folosesc pe eticheta nu scrie nimic eu am andrele de nr 4,3,2 si 7 dar nu stiu exact cu care sa fac. |
|

| Am lucrat cu 12 ochiuri cateva randuri cu andrele nr:4 si a iesit cam 7cm latime. cika attached the following image(s):

|
|
| Cika, nu iese prea strins lucrul cu andrele 4? Eu am lucrat mai demult un fir asa si mi se pare ca am lucrat cu 6. Oricum mi se pare mie poate ,dar tare greu mai numaram rindurile facute, asa ca o sa fie dificil sa faci bolero, mai ales ca din model mi se pare ca trebuie sa mergi rotunjit. Mi s-ar parea mai potrivit firul pentru un poncho, ceva unde trebuie sa mergi drept cu lucrul... Vezi tu ce decizi, asa, vine frumos lucrat... |
|

| Ai dreptate Ema e cam strans si nici vorba de numarat randurile(eu am incercat si nam reusit),azi am fost la magazin si am gasit fir Lisa ma gandeam sa incerc sa fac dar problema e ca nu stiu sa fac bolero:) de aceea rog pe cineva care stie si ar dori sa ma ajute cu niste explicati...as fi tare tare bucuroasa |
|
| Cica,uite un model de bolero tare frumos si se poarta in primavara asta.

|
|

| Sunt tare frumoase super !! Dar eu nam mai facut pana acum nici plover nici bolero,si nici nu stiu cum se face modelul de la cel maro. |
|

Inregistrat: 1/19/2007 Mesaje: 82
| Mi-am cumparat poncho si sunt frumoase, unul alb si unul roz, am dat putin(270.000 lei), le-am luat din Galati.

|
|
|