Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| foarte frumoasa jacheta codruta am mai facut si eu dou jachete
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| WAW Sunt superbe!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Superbe Bulgaru! atasez si eu ceva..din specialitatea casei!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bulgaru, superbe jachetelele. Dna Vali sunt atat de dragalase seturile create. |
|
| E asa dulce setul Dna Vali |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Hai incearca si tu hexa... |
|
| bulgaru tiam mai zis.........lucrezi minunat vali frumoase seturi |
|
| In curand am sa incerc si eu, cu siguranta.
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Bulgaru , Dna Vali felicitari , f frumoaase lucrusoarele voastre !!!!! |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Codruta, e draguta jacheta. Bulgaru, wooow, ce faine sunt... Doamna Vali, "specialitatea casei" sunt tot mai frumoase. |
|
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| multuesc fetelor |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Bulgaru foarte frumoase. |
|
Inregistrat: 5/31/2012 Mesaje: 107
| bulgaru....mi-e si rusine cat de frumoase sunt jachetele tale...pe langa ce fac eu... ; sunt superbe; si eu as vrea sa le fac ceva asemanator fetitelor mele, pt la toamna, dar sa fie din fir gros si sa le pun si captuseala pe interior
vali .....minunat; de cateva saptamani tot umblu pe topicurile de aici..si esti in topul preferintelor mele m-ai cucerit definitiv cu poncho-ul acela lucrat pe chestia aia...nu stiu cum se numeste; am vrut si eu sa=l fac acum ceva vreme, dar nu am ustensila aia si nu am gasit pana acum ce sa improvizez in locul ei; sper sa nu ma acuze nimeni de proasta crestere pt ca nu spun "dna" vali, dar mi se pare mai placuta atmosfera fara sa ne "domnim"; doamna vali este si va fi o doamna....ca si noi toate de aici deci..eu voi spune simplu : "vali" jos palaria, lucrezi SUPERB
roxi, fetitele noastre de 4 ani sunt de-o seama; a mea este pe 3 martie ; si mai vad ca mai ai vreo 3 sapt pana la bebe nr. 2; iti urez de pe acum muuuuulta rabdare ...cu fetita cea mare |
|
| Codruta - multumesc! Vad ca si tu mai ai o fetitza dar e diferentza mai mica decat o sa fie la noi! |
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Codruta,frumoasa jachetica facuta d etine!Sa o poarte sanatoasa printesa ta! Bulgaru,deosebite ambele jachete si foarte elegante si impecabil lucrate! Vali,tu cu "specialitatea casei"ma omori cu zile Frumoase tare! |
|
|